Отговори
# 135
Милена, ами аз за Геритамина знам, че в някои случаи даже го препоръчват по време на бременност, така че според мен не е необходимо да се тревожиш. Hug
И аз така си пимислих, че трябва да е везвреден, но повеже нямаше листовка, все пак да питам  Peace Мерси  bouquet

# 136
  • v. turnovo
Толкова много сте изписали, че не мога да ви пиша поименно! ooooh!Пожелавам ви приятна вечер и на ловуващите да я оползотворят пълноценно Mr. Green

# 137
  • София
ей момичета имайте милост, 6 страници само за един ден няма насмогване с четенето  Simple Smile
Жаклин да ти е живо и здраво детенцето  Heart Eyes
Рокси честит празник на твойто тати   bouquet , ама толкова хубаво си го описала че ми стана мъчно че тези дни никъде не сме ходили  Tired
Вили, хайде чакаме добри новини или вече почнахте да ловите яйцето  Hug
Деска стискам палци за сряда да се похвалиш с нах-дебелите и наситени две черти  Heart Eyes
STELLA_B мерси за вирусчетата надявам се уикенда с мъжО да сме успяли с нацелваането на яйцето  Crazy

# 138
  • София
Милички, чакайте да си споделя мъката с вас...Нали ме съкращават след 10-тина дни, та предложиха ми скоро същата работа при военните в София, обаче мъжо не ще и да чуе да ходя, където и да е освен в Пловдив....И понеже говорих с доста влиятелен човек във ВС-цял генерал, който ми намери и единственото в този момент место, за което се редят на опашка още много хора и ме чакат вече няколко дни да благоволя да взема решение ще приема или не, та тази вечер трябва да взема окончателно решение какво да правя и изпадам в ужас да подхвана отново тази тема с половинката...От друга страна същият този човек ми каза, че има и друго решение-да приема местото, да отида там, да си направим бебе и после да излезна в майчинство, така докато си гледам детето, все ще се изнамери нещо в Пловдив... Confused Ама ако знае горкия, че и аз това искам и се моля всяка вечер да стане, но уви  Sad...Кажете ми вие какво да правя...Отново стигам до извода, че бебчето вече наистина трябва да се появи, не само защото го искам, а защото просто трябва....защото така нещата според мен ще се подредят и успокоят....Но коя съм аз, че да давам ход на съдбата?....

# 139
Кате, ми не може ли заедно с мъжа ти да отидете в София, нали на военните им дават квартири. И да стоите там докато стане бебо и после ще се върнете в Пловдив. А в София той също ще може да си намери работа, има за всички Peace

# 140
  • София
Ами, Миленче проблема е, че и той е военен и работи в друго поделение в Пловдив, а местенето е много трудно...Пък и на много малко военни им дават квартири, на пръсти се броят кажи речи и то трябва да имат поне едно две деца...Иначе ни плащат на двамата общо 90 лв, а квартирите в София са далеч по-скъпи...Иначе, ако отидем заедно наистина би било добре, но в случая е невъзможно...

# 141
  • v. turnovo
Ох, Кате, натъжавам се като чета какво си написала Sad, понеже знам колко е трудно положението при теб. Дано тази вечер вземете правилното решение. Praynig

# 142
Тъй, попрочетох малко и сядам да пиша (чукча писател, чукча не читател Mr. Green)

Първо, голямо честито на усмивката Диляна, слънчоглед, Морги и ирамира  newsm51  smile3525 newsm51  smile3525. Честито и на останалите, да не ви изброявам по име, че ще забравя някой   bouquet

Морги, мила, стискам палци fingerscrossed всичко да е наред и с двете сакчета. Ти само си почивай, пък ще се наредят нещата  Hug

Кате, много кофти ситуация, дано да намерите изход благоприятен са всички ви  Hug. Нали знаеш че е най-тъмно точно преди да изгрее слънцето Hug. А твоят шеф не напразно е шеф - виж какви хубави съвети дава  Wink

моме Катерино, честит ти нов ник Joy. Личи ли вече коремчето  Hug

Жаклин, много ти е хубаво детето. Дано да стане батко съвсем скоро   bouquet

Мери welcome

Деси fingerscrossed. Като се върна от командировката сряда вечерта, си поръчвам скачащи човечета от теб  smile3521

Миленка, геритаминът мисля че е вит. А + Е и го изписват за подпомагане на мъжки фактор, така че не вреди.

мушморок, кой какво прави, ти все пренаписваш медицината  Mr. Green

# 143
Кате, при това положение е много сложно. Май има два варианта - или ти да отидеш в София въпреки всичко, или да се откажеш от професията си и да си намериш друга работа Confused Наистина сложен казус

# 144
Здравейте,момичета.Честито на видялите вече две чертички,а на чакащите  EFP като мен, много късмет през тази седмица.

# 145
Roxanne25: Мила, да ти е жив и здрав тати и след девет месеца да го направиш дядо  Hug

Жаклин: Много ти е сладък малчо  Grinning Страхотно детенце си имаш и след девет месеца още едно

Juturna: Охоооооо, има да и мсе радваш на  newsm44 newsm44 newsm44

Milenna: Мила, геритамина спомага за възпрозивеждането на сперматозоиди, повишава желанието за секс и от жените се пие до овулация за по-лесно зачеване. Много момичета тук го препоръчаха  newsm10

Катенце: Ще вземете най-правилното решение  smile3521

# 146
Значи ще имам двойно повече ентусиазъм да го пия Flutter

# 147
  • Бургас
Стелски, нИ ми честити, ами ви чакам да регистрирате ПРЕДИ и СЛЕД Heart Eyes Да знаЙш, че сЪ стягам Hug
Славундер, браво Peace Сега ще ти дам и рецептата си за еклерова торта с баварски крем и отърване няма Mr. Green Обаче първо чакам звездите да ми пророкуват две моми Twisted Evil
Жаклин, много сте хубави и тримата Simple Smile
Кате, много сложна дилема Rolling Eyes
Хубава вечер на всички! Мен вече зверски ме боли яйчника, но пък за сметка на това се отчетохме за днес Blush

# 148
  • София
Честита ни нова темичка.
Дано донесе много положителни емоции.
А сега отивам да ви изчета - много сте изписали май ще има хубави изненади

# 149
Отпадам от отбора на схванатите,сецнатите...
Днес мъжо ме разтри подобаващо Mr. Green и си връткам врътлето bowuu
Лека нощ на всички и както казва сина ми ...
"Пи кос"   в превод "да спиш в кош"

Общи условия

Активация на акаунт