Отговори
# 150
Оф, Кате, супер кофти положение Confused
Наистина ли няма смисъл да убеждаваш мъжа ти за София?
Какви са му мотивите да стои тук?
Иначе - ясно е, че тук е по-добре, но пък тя работата не пита...
Преди всичко обаче, важно е двамата да искате едно и също нещо, ясно е че пълно щастие няма, все нещо няма да е както трябва - но ако се подкрепяте, все ще вземете правилното решение!  Hug

# 151
Добро утро от мен!  bouquet
Слънчев ден и само позитивни емоции! Hug

# 152
  • Бургас
Добро утро!

Така се успах тази сутрин, изобщо не ми се тръгваше на работа Confused На всички пожелавам успешен ден и отивам да хвърля едно око на списъчето, за да видя кой трябва да докладва днес Mr. Green

# 153
  • БУРГАС
Добро утро! Адски ми се спи! Направо ми се мре! А ме чака същия ужасен ден, като вчера!
Оплаках се.
Кате, утрото е по-мъдро от вечерта - надявам се че сте взели най-правилното решение!
Голди, ти пък кво се стягаш сякаш ще посрещаш някакви VIP гости???? Иначе, мерси за кафенцето - необходимо ми е повече от друг път днес! Hug
Рожбе, ай честито ти оздравяване! И без подобни схващания вече!
Май имаше още, ама  Whistling ooooh! Айде успешен ден!

# 154
Добро утро сладурани  Hug
Идвам да ви пожелая слънчев и успешен ден, изпълнен с много хубаов настроение  Hug
Оттук нататък само до 10.00 ще съм на линия  Sad и вечер като се прибера. Много ще ми липсвате  Hug

# 155
Добро утро,Момичета!  bouquet
Голди,благодаря за кафенцето! Лек и усмихнат ден от мен и да стискате палците днес докито да види голям и хубав фоликул! Hug Hug Hug

# 156
  • София
Добро утро и от мен!  bouquet
Хайде бремелинки,къде сте?
Успешен ден на всички и днес да имаме повече х 2 чертички! Hug

# 157
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
добро утро и от мен,айде  на хубавото настроение,
мерси за кафето ,определено имах нужда,а сега  изчезвам да поработя малко
и като се върна дано да има промяна в списъка fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
А колкото до мен аз не чакам на 08.06.07

# 158
Добро утро и от мен!
Аз да ви кажа каква съм загубена, вчера като прочетох че Усмивчица е имала положителен тест на 26 ден от цикъла, реших, че ми е време да се тествам Mr. Green, нали се сещате какъв ми беше резултата - отрицателен естествено. Голяма съм съчма, все си казвам да не бързам и все го правя  Mr. Green
А сега да ви попитам нещо - този месец след предполагаемото ову, съм много суха. За първи път ми се случва. Обикновено нямам такива проблеми, не обикновено, ами направо съм нямала до сега. Та мисълта ми е, на някого от вас случвало ли му се е. Много ще съм ви благодарна ако ми отговорите  Hug

# 159
  • Бургас
Явно днес всички имаме нужда от конска доза кафе Tired
Стели, по-ВИП от това здраве му кажи Hug. За мен сте ВИП, особено, защото благодарение на вас, Голделин се стресна най-накрая и догодина вече ще ви посрещам в готина обстановка. Иначе, аз умирам да посрещам гости Blush С изключително удоволствие подготвям нещата.
Прити, и ние ще сме към Габрово по празниците Sunglasses Днес ще се обадя да потвърдя резервацията Party
Хри, ще ти дърпам ушите за теста Naughty

# 160
  • v. turnovo
Добро утро! Едвам си отворих очите днес smile3507СИгурно е от времето.Аз нямам с какво да се похваля, чакам тук някоя от вас да сподели радостни новинки. Лек ден!

# 161
Голди аз знам, че съм за дърпане на уши, сама си се навивам така, ама пусти мераци  Embarassed
Между другото ти къде живееш в Бургас? Аз преди да дойда в Стара Загора, живеех на Шейново, до 2ра поликлиника

# 162
  • Бургас
Голди аз знам, че съм за дърпане на уши, сама си се навивам така, ама пусти мераци  Embarassed
Между другото ти къде живееш в Бургас? Аз преди да дойда в Стара Загора, живеех на Шейново, до 2ра поликлиника
Мераците са ясни Wink, ама ранното тестване води само до негативни емоции, които в някои случаи са неоправдани, тъй като бебе може и да е станало Peace
Хм, акънъ бургазлийка значи Sunglasses - на Шейново 3 ни е административната сграда, но ние се помещаваме другаде, а там стаите ги даваме под наем. Там някъде ли живееш newsm78 Ние живеем в "Славейков", но мъжът ми се е преместил там от "Републиканска" Crazy

# 163
ДОБРО УТРОООООООО КАК СТЕ мацкииии.аз започвам усилено да се трудя ама вика чакай тук  да пийна едно кафенце.ГОЛДИИИИ е па много си стисната ма булкаа вчера ти викам дай и на нас рецептата а тя не дава еййййкалпазанкеее Crossing Armsискам и аз деее Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 164
Добро утро момичета,

И аз съм се настроила този месец да стане, крайно време е вече. Изтекоха и шестте месеца от аборта, така че трябва пък сега нещо хубаво да се случи.
А за раннота правене на тестове и аз съм съгласна, че няма смисъл - винаги се чувствам разочарована като видя едната чертичка.
Успех на всички, защото знам колко е тормозещо да го чакаш това бебе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт