Отговори
# 165
Голди на Шейново 2 ми е апартамента.  Ама така и не можах да се преборя с моя мъж да останем да живеем в Бс. Сега си идвам съботите и неделите, ама друго си е лятото по морето. Тук ми е скучно, щото и приятели нямам хич, абе чудо ще е това лято. Ни бебе става, ни работата си харесвам, далеч от морето, направо незнам де ще му излезе края  Sad

# 166
  • Видин
Добро утро, мили дами!   Hug

Аз ве още нямам интернет вкъщи и за това четох снощните писания до сега.
Благодаря на всички момичета, които харесаха снимките.   Hug     Хубави са ни децата,няма грозни щом са обичани и правени с любов... Grinning
То ние затова искаме повторение и дано на всички ни даде господ в скоро време по едно сладко пухкаво детенце Praynig Praynig

Кате, какво решение взехте? Надявам се да е най-правилното за вас Hug

Голди мерси за кафенцето, ама дай и на нас твоите чудни репцепти, искаме и ние да опитаме smile3503

Рожбе честито ти оздравяване и повече никакви схващания, че има работа за вършене newsm53

Славундер успешна командировка    bouquet

Деси в графиката ти има много надежда.... newsm17

Абе къде е Вили да каже как е минал прегледа?

Хайде успешен ден и дано някой днес ни зарадва newsm10 smile3534 newsm68

# 167
  • Варна
Добро утро и от мен.Лек и успешен ден на всички.Аз от днес съм със щерката защото в градината има някакъв гаден вирус и моя мъж каза да я спра за цяла седмица,защото миналата е искарахме с гадна кашлица и още не се е закрепила.Така че днес ще мога всичко да изчета,а не да хайманосвам по улиците. Laughing

# 168
  • Бургас
Ей, рецепти та рецепти - ми рецептата, която дадох на Славундера е за накиснат козунак Crazy, т.е. крем карамел с кроасани или козунак. Моят мъж онзи ден си хапна две тавички Laughing
Хри, ми направете си една дълга морска ваканция Peace Тъкмо ще се върнете с морско бебе Wink
Рожбе, като ти разтриха вратлето да не ти се сецне кръстчето сега Mr. Green

# 169
Джаси, дано дъщеря ти не се разболява, че сигурно е адски неприятно.

Вилииииии къде си, какво стана на доки, видяхте ли фоликулчето дали се е пукнало?

Теди стискам палци и на теб при доки  Praynig

Голди така ми се ще и на мен дълга морска ваканция, ама моят мъж постоянно работи. Понякога много се ядосвам на това, но пък от друга страна разбирам, че разходите са големи и няма как, някой все пак трябва да печели пари. Иначе смятам за празниците да го докарам в Бс, да поотпуснем малко. И без това има имен ден на 21, а така ми се иска да го зарадвам за празника с положителен тест, направо си мечтая за момента, в който ще му опаковам теста и ще му го дам като подарък ....... ех мечти, мечти  Tired

# 170
Здравейте, момичета!
Появявам се и аз само да ви кажа здрасти  Hug
Какво става с Вили, тука всички сме се строили в очакване на нейното фоликулче  Wink Айде, мила, докладвай докъде я докарахте  Simple Smile
А някой знае ли Морги как е? Аз само я мисля...  Praynig
Е, Хри, блазе ти, че и половинката ще идва с теб на морето, аз сама ще си ходя, моя е  един пишман риболовец  Shocked ще хайманосва по язовирите да дебне шарани... Ми то в риболова винаги има поне един шаран, ама понякога е от другата страна на въдицата  Laughing Дано поне вие си донесете морско бебе  Praynig и да имаш повод да му подариш най-страхотния подарък за именния ден  Hug И аз така се гласях за Гергьовден, ама - нъц! Нищо! Работим по график  Crazy
П.С. Голди, чух за някакви еклерови торти да се споменава... редя се на опашката за рецепти  Wink

# 171
Прити, и ние ще сме към Габрово по празниците Sunglasses Днес ще се обадя да потвърдя резервацията Party
Супер! Ми айде на срещичка в Габрово! Wink
Ако видиш някъде там по улиците автобус, пълен с луди тинейджъри - и аз съм там (мама е даскалица и ще ни води на екскурзия с учениците) Mr. Green

# 172
Рокси аз ще водя моя мъж на море, ама от четирите почивни дни, ако остане два, ще почерпя. Твоя е пишман-риболовец, а пък моя е пишман-монтьор. Умира да рови из коли и камиони. Дай му да се занимава с ремонти и му гледай сеира. Ама сега няма да ми избяга, може за ден-два да е, обаче ще го помъкна с мен  Mr. Green
Благодаря за пожеланията иначе, това ми е мечта, да го зарадвам с новината на някой по-специален ден, макар че то това само по себе си ще е голям празник  Praynig

# 173
  • Стара Загора
Тук ми е скучно, щото и приятели нямам хич, абе чудо ще е това лято. Ни бебе става, ни работата си харесвам, далеч от морето, направо незнам де ще му излезе края  Sad
Хайде сега нямала приятели ТУК. А аз какво съм лукова глава?!  newsm53
Аз също не съм от Стара Загора,а от Сливен / от една област сме, все пак/, и в началото нямах никакви познати. Но сега /5г. по-късно/ нещата се промениха. Ако решиш, аз съм на разположене. Но винаги съм с опашка/ синчето/.  smile3503

# 174
  • v. turnovo
Хри ,познато ми е чувството. Аз съм от В. Търново, а от 5 месеца живея в Сливен.Тук нямам приятели още, с изключение на етърва ми и нейното семейство и добре че са те, иначе съм изкукала. А и работа не мога да почна още,че там да срещна хора.абе скапана работа, ама с времето ще се оправят нещата

# 175
Ники аз работа вече намерих, добре че е тя, че да ми минава времето поне. Понякога форума ме спасява, наистина.
Самимами много ще се радвам да пием кафе някой път. Не ми пречи опашката ти, напротив, а пък още повече ще се радвам догодина и аз да съм с опашка, ама на- божа работа.
Ще ти пиша на лични или пък ти ми пиши, когато имаш време, аз работя от понеделник до петък до 17 часа. Hug Hug Hug

# 176
  • София
Здравейте, момичета! Тук съм, просто вчера имахме гости до 1 посред нощ и после веднага си легнах, че бях скапана , а днес имах и работа сутринта, затова не съм писала.
Ами за вчера за прегледа всъщност нищо не мога да ви кажа, защото не ходих на преглед. Отказах се заради отношението на лекарката и изказването й! На една моя колежка майка й, която е лекар  ми я препоръча, защото я познавала като не много лош човек, но при втория преглед не ми хареса, беше груба и нищо не говореше, само накрая ми подаде снимката и толкоз. Да съм отидела пак в понеделник!И въпреки, че бях с направление и беше предупредена ми поиска да й платя на ръка за прегледа и УЗ.....после на моята колежка майка й като разбра и нещо явно й е казала вчера и я е помолила поне  изследвания на хормони да ми пусне, а тя като разбрала, че съм я изпортила, че съм си платила прегледа и се троснала и казала, че ник'ви изследвания няма да ми пуска, защото не желаела! #2gunfire Предствяте ли си? #Cussing out А аз имам право на тях, но.....
Та затова не отидох, защото предположих, че ще е озлобена, нервна и т.н и нямах желание да ме ръчка с ехографа, защото и на това явно е способна, знае ли човек!?! Thinking
Мисля си утре сутринта да отида до клиниката на Щерев да видя на УЗ каква е ситуацията с яйчниците ми, дали ако фоликула е нарастнал се е спукал и т.н.....
Ей сега ще звънна да си запиша час!
Извинявам се, ако съм ви разочаровала с мълчанието си или каквото и да е, но утре ще споделя с вас новините след прегледа, обещавам!
Хубав ден на всички ви желая!

P.S. Sorry за дългия постинг Blush

# 177
  • София
А, и забравих да ви кажа, че тези дни добре поработихме, ще го видите и на графиката ми, та ще видим докъде ще я докараме! Praynig Praynig Peace

# 178
Вили, миличка, не си го слагай на сърце! Не е фатално - ще отидеш при Щерев и ще се наредят нещата. Пък и вие като се стараете... така ще го направите бебето, не като те ръчкат с ехографа  Crazy Ми така де - те бебетата със секс стават! (е, понякога трябва и малко помощ от публиката, т.е докторите  Wink, ама ролята им е второстепенна). Вие си действайте, а другото... иди да те видят, може и само малко увереност да ти е нужна  Hug

# 179
  • София
Роксан, нимичка, благодаря ти за подкрепата! Hug  bouquet
На моменти наистина имам нужда от подкрепа и се чувствам объркана и неуверена, освен това съм все още в търсене на добрия лекар.......
Мисля и съм чувала, че в "Щерев" иам добри специалисти!
Надявам се скоро да има с какво да се похваля! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт