Отговори
# 180
Мале Вили,д-р Хаос от сериала ряпа да яде пред твоята "докторка". Как може въобще да има такива хора #Cussing out #Cussing out #Cussing out То и аз скоро се махнах от 1 подобен,който все ми викаше"нямате проблеми,действайте" и освен,че се подсмихваше друго не правеше,ама чак пък като таз,ужас,,,,,,,,,,,,
Но не се притеснявай! Аз също мисля,че сега като отидеш при по-компетентен човек(наблягам на човек,защото отношението е мн важно) всичко ще се подреди!  bouquet  bouquet  bouquet

# 181
Абе момичета, моля ви кажете ми, на някой случвало ли му се е да му е толкова сухо влагалището след овулация и дали това е нормално? Да не съм се повредила нещо  Simple Smile

# 182
Цитат
Мисля си утре сутринта да отида до клиниката на Щерев да видя на УЗ каква е ситуацията с яйчниците ми, дали ако фоликула е нарастнал се е спукал и т.н.....

Peace  и аз съм чувала добри отзиви за клиниката на Щерев.

# 183
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Hri,
и на мен ми се е случвало,ама ми е минавало от самосебе си,не разбрах на какво се дължи,но няколко пъти ми се е случвало,
споко ще се оправиш не е фатално питала съм моя позната която е акушерка Hug Hug Hug

# 184
  • София
записах си час за утре в 16ч30 при д-р Андреева.
Дано да е свястна! Praynig
Ще ви пиша утре как е минал прегледа!
Благодаря на всички за подкрепата! Hug

# 185
Гери-Мери    Hug мерси за успокоението

Вили стискам ти палци мила Hug

# 186
Hri: Миличка, спокойно  Hug Нормално е понякога да го усещаш сухо. То може да е влажно вътре, но ти да не го усещаш. Не се притеснявай  Hug

# 187
Ехоо здравейте!!!
Кате, дано сте успели да стигнете до консенсус с половинката - надявам се че сте взели най-правилното решение!
Голди, ти сега направи генерална репетиция с гостите, че после ние идваме, ние нямаме претенции за интериора!!!  smile3521 И мерси за кафенцето - добре че си ти нашето спасение... 
Рожбе, честито ти оздравяване! И повече за никакви схващания да не чувам, че имате работа да вършите!!!
Вили, дано утре ти кажат, че фуликула се е спукал, а вие днес да поработите за да хванете яйцето в крачка  Praynig
Hri пожелавам ти да се е случила случката и да му подариш най-страхотния подарък на скъпия за именния ден  Peace
Деситке, не съм те забравила  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Момичета първия ми пост със списъчетата е заключен и за това не съм го актоализирала от вчера вечерта, писала съм на модераторите и ако няма начин да го поддържаме по този начин по-късно ще го пусна в нов пост...

Hug Hug Hug Laughing Laughing Laughing

# 188
  • Бургас
Аааааааааааааа, Верич, заповядайте Hug Ще направя еклеровата торта Wink
Мацки, имам нова пантофка, че влязох в профила си да си сложа лентичка за протеста в София - нали мога да го подкрепя само виртуално Blush - и ми изхвърли старата, че била много голяма Rolling Eyes А предния път си ми я прие без проблем Thinking Та, новата е с розови камъчета  Flutter
Хайде по тоя повод -

# 189
Деси мерси за успокоението.  Hug

Верич благодаря ти за пожеланието мила  Hug

Голди   много ти е сладка новата пантофка.

# 190
Голди - честита пантофка,мила! Hug Дано в най-скоро време си имаш и принцеска! Praynig Praynig Praynig

# 191
  • Видин
Hri не се притеснявай и на мен ми се е случвало... Hug

Голди много ни глезиш мила... то кафенце, то сокчета...  Simple SmileА пантофката е много сладка, дано скоро да ти се наложи да обуваш истинска на някое малко краче Hug

Вили успех при новата докторка newsm10

Мацки, като гледам тая графика на Деската, направо ми се струва че  вече е " в  положение" и утре ще има много подскачащи човечета newsm44 Дано!!! newsm17

Мушмулче кво стана с твоята лелка, бре? Ще идва ли или ще я гониш за 9 мес. ? smile3503

# 192
Ей ме на! Simple Smile

Голди, честита ти нова пантофка и мерси за почерпката!  Hug Hug И много се радвам за ремонта. И мен ме тресат подобни трески, защото и ние най-сетне почваме ремонта в кухнята. Кучето ни най-сетне порастна или просто изяде всичко, което му се е сторило вкусно и сега е наш ред! В края на месеца идват първите майстори! Милият ми мъж ще трябва и с това да се справя сам сега...  Confused

Вили, това е отвратително за тази докторка! Не мога да престана да се ядосвам на такива пишман лекари!  #2gunfire #2gunfire Стискам палци утре за прегледа!

Кате, каквото и решение да вземете, трябва да е съвместно - това вече до голяма степен го прави правилното решение! Дано всичко се нареди по най-добър начин!   bouquet

Десииии, айде бе душа, как издържаш на това напрежение?! Чакаме танцуващите човечета с четири очи!!!  Praynig Praynig Praynig

Хри, дано всичко е наред, мила! Ако това продължи и ти много се притесняваш - иди да те видят...  Hug

Верич, за списъчето, ако не се лъжа - имаш право да пипаш по твой пост само в рамките на 24 часа - слд това само модераторите могат. Ама те ще ти кажат най-добре де!  Heart Eyes

Прити, и ние бяхме планували да ходим в Търново за празниците около 24-ти. Ама, при така стеклите се обстоятелства ще стоя плътно тук... Весело изкарване ви пожелавам!  Hug

Роксане,   bouquet благодаря, че се сещаш за мен. Прегръдки!  Hug Аз съм малко по-добре днес. Поне спря зацапването. Но за съжаление още не мога да оправя настинката или грипа или каквото е там. Мори ме страшна хрема, кихам ужасно и почти непрестанно, а вчера и температура качих. Не висока, ама достатъчно, за да ми е още по-некомфортно. Лежа като пукел, Веско милия оправя всичко в нас, чак ми е гузно!  Embarassed Дано до ден-два се пооправя, че и работа се понасъбра... Някой беше казал вчера - за лаптоп - имам и лаптоп имам, ама не ми е удобно много в леглото с него. Макар, че като му кача някоя и друга игричка и току-виж ми стане "по мярка"  Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green

Айде, мацки, аз си лягам пак... по-късно ще намина да ви видя. Дано някой се похвали вече! Айде не бъдете толкова стеснителни!

Целувки на всички!  Hug

# 193
  • Видин
Морги пращаме ти мнооооого  Hug Hug Hug Пази бебчовците!!!  love001

# 194
Жаклин, мерси много!  Hug Забравих да кажа в предния пост, че страшно се зарадвах на хлапенцето ти! А това с народните танци е страхотно! Един ден, живот и здраве и аз ще запиша детето си да тренира такива. Страшно ги харесвам. Аз на стари години започнах да играя... Пожелавам му това да е първия от мнооого успехи занапред!  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт