Отговори
# 195
Ох, слава богу, че не "открих Америка" с тази мойта сухота  Mr. Green
Морги радвам се, че си по-добре. А на нас мъжете все ни се свидят, че да ни ги изморим случайно  Wink
Сега ти се е паднало да лежиш. Я кво те чака после евентуално с близнаци, за което ти стискам палци  Praynig. Само си помисли  и ще видиш как няма да ти се става от леглото  Hug

# 196
  • Видин
Жаклин, мерси много!  Hug Забравих да кажа в предния пост, че страшно се зарадвах на хлапенцето ти! А това с народните танци е страхотно! Един ден, живот и здраве и аз ще запиша детето си да тренира такива. Страшно ги харесвам. Аз на стари години започнах да играя... Пожелавам му това да е първия от мнооого успехи занапред!  Hug  bouquet

Благодаря ти, миличка!  Hug   bouquet Той и мъжа ми е бил танцьор и малкия - наследник на тате си!
Ние по принцип всички много обичаме да танцуваме и той просто няма на кой да се метне да не обича!

Пожелавам ти и на теб след време да имаш едни сладки танцьорчета! smile3521

# 197
Моргиии Hugлягай и почивай и хич да не ти е гузно.сега имаш важна мисия.дано всичко се нареди.
Жаклин какво да ти кажа пиле.аз май съм имала оволация на 25-я ден и е нормално още да не ми е дошло.ако не съм хванала ще ми дойде след 1седмица,но може и въобще да не ми дойде Mr. Greenще видим то ще си покаже Whistling

# 198
Hello и от мен wavey
Аз тука цяла сутрин ви чета и ям сладолед, щото нали някой беше казал, че помагал за забременяване Crazy пък  и да не помага е много готин Peace
Деси, хайде прави тест бе душа, не искаш ли най-сетне да ги видиш тея две черти Flutter Аз съм сигурна, че сега ако направиш едно тестче ще се появят пред теб на втората секунда smile3521

# 199
Привет и от мен, момичета!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Хубав ден ви пожелавам и дано днес някой с епохвали с положително тестче!!! Praynig

# 200
Вили,странна история с тази лекарка - защо не пуснеш оплакване с/у нея...Предлагам ти,понеже ние пациентите винаги си траем и за това отношението на лекарите към нас е безотговорно Naughty В Русе направихме петиция по този въпрос,дори имаме закована тема в Майки!!! PeaceДа ви кажа резултата е на лице HugИначе,дано скоро да не ходиш на яйцемер(храна за клюкарките Mr. Green),А на бебемер
Голди,няма да ме сецнат от към кръста!Работа има за вършене и такава схваната,за къде Wink

И сегаааа...голямата новинаааа... Mr. Green - Отписвам се от списъка,цъфнала мома съм Mr. Green Wink Да ви кажа,ама без грам болки в стомаха ми шурна...и като видях,неможах да отреагирам.Пет секунди съзерцавам украската и се мая newsm78.Загрях де...За сметка на това сега така ме болииииииииииииииииииииииииииии Tired стомаха.Явно няма да се размина без Ацефеин Tired
Айде,съкращавайте списъка,да освобождавам място за други принцеси Hug
Целувки на всички Heart Eyes Hug

# 201
Аз тука цяла сутрин ви чета и ям сладолед, щото нали някой беше казал, че помагал за забременяване Crazy пък  и да не помага е много готин Peace
Ох, с тоя сладолед  newsm78 И аз откакто прочетох си хапвам обилно.
Ама много се дебелее от него, бееееееееее  Shocked
Хем се опитвам да отслабна, хем да забременея, пък и сладолед да ям...
Май няма да стане всичко накуп  Mr. Green

# 202
Рожбе съжалявам мила, но нищо, нов месец, нов късмет  Hug

# 203

Прити, и ние бяхме планували да ходим в Търново за празниците около 24-ти. Ама, при така стеклите се обстоятелства ще стоя плътно тук... Весело изкарване ви пожелавам!  Hug

Мерси за пожеланието, ама да ти кажа, бих прежалила Търново и т.н. за обстоятелства като твоите Hug Hug Hug
Лежи и си пази бебчетата Hug Praynig Hug Praynig

Оставете Деската на спокойствие - в нейния случай тест не трябва - то се знае  preggo!!! Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 14:22 от pretty

# 204
Ох, с тоя сладолед  newsm78 И аз откакто прочетох си хапвам обилно.
Ама много се дебелее от него, бееееееееее  Shocked
Хем се опитвам да отслабна, хем да забременея, пък и сладолед да ям...
Май няма да стане всичко накуп  Mr. Green

защо ли ми е познато всичко това Crazy

# 205
Рожбе съжалявам мила, но нищо, нов месец, нов късмет  Hug
В момента така съм настроена,че си сдържам емоциите и изобщо не го изживявам,дори не се вълнувам толкова от бременните.Дали е временно или ми отшумява мерака - незнам newsm78 По-скоро си подтискам емоциите Thinking Но пък ми е добре HugНе се кося! Hug

# 206
аз да ви кажа този месец незнаех че ще ми е толкова късно оволацията и така се случиха нещата че точно около деня се тъпчех със сладолед в промишлени количества.като кажа промишлени имам в предвид около 5,6 или 7 за един ден Blushи акосега се окаже че съм бременна начи действа да знаете.ще видим експеримента след седмица какъв резултат ще даде Mr. Green
Десииии аре ма душа пускай вече новинатааа
Рожбеее аре честито лелище-взимайте си довиждане и другия месец да почваш да периш корем Hug
а тая дето си я въобразявате-диети и бебета на куп хич не ми харесва.то китки и фитки на едно място не става.бебеправете си па после ще слабеем заедно.тъкмо после пак ще сме си групичка в КРАСИВА МАМА Mr. Greenсамо че ще следим кой колко е свалил Joy

# 207
Мушморок , само сладолед ли яде,мари!? Секс прави!!! Mr. Green

Десииии , ,до кога ще те чакаме да си кажеш казванката...че списъка на УСПЕХА е много постен Wink Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 208
Мушмороче, то и аз тоя месец бая сладолед излапах, така добре си ми се е залепил за д-то Crazy дано не е напразно Whistling Не че нямаше удоволствие от самата му употреба ама Blush

# 209
оооо и аз да кажа за сладоледа значи овуто ми се падаше края на миналата седмица по точно в петък и аз в петък събото и неделя съм изяла 4 кутии ама от тия големите на фамилия  Embarassed ако е станало значи действа и аз като Мушмурока да се изкажа

за диетите и бебео мммм дам не става момичетата ми развалиха лунуването в четвъртък и така и така беше развалена работата и хапнах сладоледеца  Mr. Green голям съм дзвер  Crazy
Голди пантофката е страхотна айде да си намери краченце тука близките най многооооо месец Praynig  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт