Отговори
# 210
Ехххх сладурани, толкова сте мили всички!!!   Hug
Аз вече се усещам бременна и хич не мисля за теста. Но утре ще си направя за да имам повод истински да ви зарадвам с моите танцуващи човечета  Joy
Голделинке, новата ти пантофка е още по-красива и да знаеш, че ще ти е на късмет  Wink
Целувам ви  Heart Eyes

Хайде да бягам, че да не ме хванат  Confused

# 211
  • Видин

Оставете Деската на спокойствие - в нейния случай тест не трябва - то се знае  preggo!!! Praynig Praynig Praynig

Знае се, ама друго си е да го чуем от нея  smile3503 smile3521 newsm44

# 212
ама Рожбелино ти като ма познаваш ще си оставя ли магарето в калта.то верно тоз месец много посни бяхме и няма на кво да се надявам ма то от купони и празненства не останаха сили и време да се натаковаме.ама ся шъ видиш от следващия месец кака ти кво прай Mr. Green
МИЛЕНКЕЕ ко не друго душа то кефа от кекса и от сладоледа ще ни остане. Sick
Голди а тая пантофка много ще отива на една малка принцеска айде пожелавам ти я от сърце.
Рошии ми ти кво са прайш мари булка щяла да лунува.има време и за тва-гъчи си ся сладоледчето и си свиркай
Деси е па можели такова нещо ще ни държиш така до утре.то бива бива ама то тва твойто на нищо не мяза.
КАКА ВИ ЕЛПЕТ днес пак на работна се прай.тва бебе още не е излезнало и го учи на трудолюбие.ми остави детето да си почине бе жена Mr. Green

# 213
Цитат
Рожбелино ти като ма познаваш ще си оставя ли магарето в калта.то верно тоз месец много посни бяхме и няма на кво да се надявам ма то от купони и празненства не останаха сили и време да се натаковаме.ама ся шъ видиш от следващия месец кака ти кво прай
Ееее,каза го накрая - ама срамота,то предния месец какво чудо бе Mr. GreenПосна работа...Ама нали знаеш,от един път става Praynig
Ох,айде,че стомаха ме боли мноооого,отивам да се лекувам сега от него... ooooh!

# 214
  • Видин
Рошко ми аз кат ти гледах снимките от кумуването незнам пък ти какво искаш да отслабваш Shocked или може би искаш да изчезнеш Shocked Grinning Мацка си си отвсякаде,  остави нещо по теб и за мъжа ти, да има какво да хване Smile thumbsup

# 215
тва за изчезването ми хареса.и аз искам да заслабна че чак да зачезна Joy
Рожбеее не бъзикай как ти че другия месец шъ видиш.шъ ти скрия шапката.само а не е станало сега и ще видиш другия кво правя.а ако е станало ще е гати и смеха.никъв зор и да се получи ooooh!

# 216
Жаклин мила то снимки беее там ен се вижда хубаво Роши си е огледала такъв задник че чак мъжо се възмущава  Crossing Armsи така трябва да поправим грешката аз не много само 6 кила имам още и няма да изчезна изпробвано е  Mr. Green

# 217
  • Видин
Роши: Е хубаво, щом и мъжо е на това мнение давай newsm10

Мушмороче а ти недей чак да изчезваш, че на много хора ще липсваш - обзалагам се smile3533

# 218
Оставете Деската на спокойствие - в нейния случай тест не трябва - то се знае  preggo!!! Praynig Praynig Praynig

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Много си мила слънчице

# 219
Деси мила, всички те чакаме да повлечеш крак.
Защото просто не е възможно душичка като теб да не го направи.
Вярвам, че няма момиче във форума, което да не ти стиска палци. Всички сме с теб и макар, че знаем какъв ще е резултата, чакаме да ни го съобщиш лично  Praynig Praynig Praynig  Hug

# 220
а тая дето си я въобразявате-диети и бебета на куп хич не ми харесва.то китки и фитки на едно място не става.бебеправете си па после ще слабеем заедно.тъкмо после пак ще сме си групичка в КРАСИВА МАМА Mr. Greenсамо че ще следим кой колко е свалил Joy

Eхоо... аз днес се занимавам с други работи и нямах време да ви видя кво си правите - даже още несъм ви прочела, само на бързо хвърлих едно око върху това , което е написала Мушморока , ама тя знае, че по сваляне на кг аз съм номер 1.

Днес много ми се спи, че снощи до късно гости и после много любоФФФФ. ..
 luvbed luvbed luvbed
и ся не мога да си отворя още очичките ....

smile3507
Аз да ви се оплача, че нали исках да ходя на почивка мнооого на далече .... и майка ми каза, да и стоя на  .... дупето де ... щото ся не бил момента да обикалям света, / достатъчно съм скитала /   а като рода ако искам да отида на северния полюс ... и аз взех че се стреснах малко   Weary та май , май шЪ си остана в Българията ....
въпреки, че още го мисля ......

сега ще ви изчета всичките по реда на номерата да видя кви сте ги вършели !

Стискам палци на  всички НЕ чакащи .
Хайде чакам положителни тестове за да има още в отчетни .
И въпреки заспалия ми ден съм в супер настроение .....
и искам да ви предам малко на вас .
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44

# 221
Жаклин спокойно пиле кака ти буримечкова не може да изчезне така лесно.найш ли колко запаси има по нея Joyмога с години да не ям Laughing

# 222
Цитат
кака ти буримечкова не може да изчезне така лесно.найш ли колко запаси има по нея 35мога с години да не ям
   #Crazy Муши изперка
дайте да си говорим за нещо друго  Mr. Green

# 223
Ей Хри споко!Всичко ще си дойде на мястото.Аз също не съм от Стара Загора и в началото се чувствах по същия начин.Ако искаш може някой ден да излезем на кафе.Работата ми е от 8 до 17 часа.Този месец опашката ми (моето момченце) е при баба и дядо на гости.

# 224
  • Стара Загора
Да вземем да си спретнем една СЗ срещичка ли ?

Общи условия

Активация на акаунт