Отговори
# 225
Аз пък днес си хресах един бременлински панталони за малко да го купя  Embarassed Embarassed Embarassed

Бях се зарекла, че тоя път няма да изперквам, но то като съм цапната в главата, няма как  smile3555

Успокоявам се поне, че има и други такива като мен тук  Mr. Green
С две думи: психясването започва...(със сладоледа)  Joy

# 226
аз съм си перната по рождение.вечно си ходим по 2 #Silly #Silly

# 227
Кали,умната Stop ще излезе нещо по-добро...върви да изядеш един сладолед Wink и успокой шопинг страстите Peace

# 228
Кали всеки луд с номера си, някой с цяла програма, нали знаеш  Laughing
Аз пък само тестове за бременност правя.  То дето се казва, яйцеклетката още незнае накъде е тръгнала, а пък аз бягам в аптеката за Шуър чек, абе луда работа  Grinning

# 229
аз съм си перната по рождение.вечно си ходим по 2 #Silly #Silly

То и аз така горе-долу...нали съм зодия Близнаци...съвсем  newsm06

# 230
Кали всеки луд с номера си, някой с цяла програма, нали знаеш  Laughing
Аз пък само тестове за бременност правя.  То дето се казва, яйцеклетката още незнае накъде е тръгнала, а пък аз бягам в аптеката за Шуър чек, абе луда работа  Grinning
Ето една сродна душица Crazy Да допълня само, че аз и термина си изчислявам на месеца по 100 пъти Whistling Crazy

# 231
Ето една сродна душица Crazy Да допълня само, че аз и термина си изчислявам на месеца по 100 пъти Whistling Crazy
hahaha Joy hahaha Joy
И аз съм нещо подобно, и с тестовете и с какво ли не  Mr. Green
Ох, не съм само аз значи  Whistling

# 232
Хич не ни е лесно Crazy

# 233
е аз термина не го пипам.начи съм малко по-добре от вас. Crazy

# 234
Нали знаете, че тукима един много хубав калкулатор,изчислете си веднъж термина и готово!!! Hug И да го изчисляваме по 100 пъти на ден няма да мине по-бързо времето!!! Laughing И а знямам търпение да се роди бебчо и д аси го вид яи гушна, но всяко нещо с времето си!!! Hug

# 235
И аз съм зодия Близнаци ,  и нещо такова е и при мен ,  вечното чакане и изчисления ,  ама какво да се прави       -        живот  Sick #Crazy newsm78

# 236
този калкулатор е тъп.той засича само на 28 дневен цикъл.ако някой знае друг да го пусне да се позабавляваме малко Mr. Green

# 237
# 238
БРАВО! МЕРСИ ЗА КАЛКУЛАТОРА *milenna*
ЗАРИБИХ СЕ И АЗ............. Joy

# 239
въййй баш когато трябва сме го правили.и ся да чкам ли  Laughing newsm78малииии е де късмет.
мерси много Миленка този ми хареса Hug

Общи условия

Активация на акаунт