Отговори
# 240
  • София
А бре, моми, ама и ние нямаме спирка! newsm53
За два дни- 12 страници сме изписали! bowuu Кога успяхме да ги напечатим, направо не знам! newsm09 Вие работа нямате ли?  newsm53
Аз за утре следобяда си записах час за преглед в клиниката на д-р Щерев и вечерта ще ви кажа какво се случва с мен и в мен! smile3506  Стискайте палци всичко да е наред и да хванем яйчицето! newsm17

# 241
Здравейте дами!

Радвам се, че сте в добро разположение на духа и в добра "творческа" форма. Стискам палци позакъснелите лелки въобще да не дойдат идните девет месеца. Стискам и на Вили за прегледа - ще чакам да кажеш резултата. Аз от днес съм на диетка и малко съм зла, така че се омитам моментално за да не развалям хорошото.  Wink
И не забравяйте - Биг гъба вижда всичко! Laughing

# 242
  • София
Здравейте и от мен!!! Първо да се извиня, че ви изчетох съвсем отгоре отгоре днес...защото досега готвих в новата си кухничка, да пробвам как функционират уредите... Laughing и...мъжо днес ще е доволен Mr. Green!!!
Вили, много съжалявам че си попаднала на такава негодна лекарка...за съжаление в момента има доста такива...само гледат как да ти изсмучат паричките  #2gunfire...Дано утре всичко е наред!!!
А...забравих да ви благодаря за съветчетата относно моя проблем...Още не съм казала нищо окончателно, тъй като успях днес да удържа положението, но май ще си остана в Пловдив...Просто ми писна вече тоя живот на колела...Мисля да започна от юни да си търся работа и понеже все пак съм оптимист се надявам да намеря нещо подходящо... Flutter

# 243
  • v. turnovo
Добър вечер от мен! Писали, че се престарали Twisted Evil
Деска, стискам палци за утре сутрин да има много игриви човечета Praynig!
Кате, гледай си семейството, със скапаната военщина света не свършва, току виж като се откъснеш от работата бебето дошло!
На всички лека вечер а ние отиваме да откриваме ловния сезон, че мисля този месец да ми е за последно Heart Eyes

# 244
И аз съм зодия Близнаци ,  и нещо такова е и при мен ,  вечното чакане и изчисления ,  ама какво да се прави       -        живот  Sick #Crazy newsm78
Ама много Близначки на клона, бре  hahaha Joy

Аз нещо съм се изнервила тея дни...Уж съм в ОВУ, пък сме едни сдърпани с мъжа, така че тоя месец няма да го бъде  Crossing Arms
Сега съм на 3 бири  Crazy Купих си една кутия сладолед (на Дарко по препоръка на колежките тук  Crazy) и след малко почвам с яденето  Mr. Green

# 245
И аз съм зодия Близнаци ,  и нещо такова е и при мен ,  вечното чакане и изчисления ,  ама какво да се прави       -        живот  Sick #Crazy newsm78
Ама много Близначки на клона, бре  hahaha Joy

Аз нещо съм се изнервила тея дни...Уж съм в ОВУ, пък сме едни сдърпани с мъжа, така че тоя месец няма да го бъде  Crossing Arms
Сега съм на 3 бири  Crazy Купих си една кутия сладолед (на Дарко по препоръка на колежките тук  Crazy) и след малко почвам с яденето  Mr. Green

А, Кали, то сдърпването не пречи на секса Mr. Green Питай ме мене, скарани не скарани, секса си е секс Peace Което си трябва си трябва luvbed
А за сладоледа, на Дарко е хубав, ама аз най-много харесвам на Изида, и то има един с малки бисквитки вътре във формата на топчета smile3521

# 246
А, Кали, то сдърпването не пречи на секса Mr. Green Питай ме мене, скарани не скарани, секса си е секс Peace Което си трябва си трябва luvbed
А за сладоледа, на Дарко е хубав, ама аз най-много харесвам на Изида, и то има един с малки бисквитки вътре във формата на топчета smile3521

Стига, бе, само ме сюрпризирате с някакви марки сладоледи, та ме изкушавате  Crossing Arms Mr. Green
Следващият път ще ги опитам  Grinning

А за сдърпването...Ами, по принцип не пречи, ама толкова ми е натоварено напоследък, че само това ми липсва...секс по график, когато съм ядосана на половинката  Rolling Eyes Пък да ти кажа с първото дете толкова секс по график сме правили (понеже стана по доста труден начин), че ми е писнало....
И без това утре заминава в командировка, та съвсем изпуснахме тоя месец  Close
Абе, карай  Whistling

# 247
Кали и при мен така се получи този месец. Точно като бях трябваше да съм в Ову, изпаднах в ужасно настроение. Съответно се сдърпахме с мойто мъж, а пък аз като съм сърдита и не му говоря, някакси не мога да правя секс, нали се правя на горделива  Mr. Green
Та и аз си мисля, че пропуснахме момента този месец. Иначе ние секс по график не правим. Не ми се ще да става така, просто гледам ако не е всеки ден, то поне през ден да е.

# 248
  • София
Верно е Ники, семейството е на първо място... Peace
Кали, аз пък обожавам сладоледите на "Чичо Чарли"-не са от скъпите, но за сметка на това са мнооооого вкусни!!! Rolling Eyes
А....пък за сдърпването с половинката-ние като спорим почти всеки ден, тъй като и двамата сме козирози и всеки е с мнението си, сигурно никога не трябва да правим секс...ама като си помисля за бъдещето бебче и гледам как по-бързичко да се сдобрим....е винаги той трябва да се извинява де!!! Mr. Green

# 249
Кали и при мен така се получи този месец. Точно като бях трябваше да съм в Ову, изпаднах в ужасно настроение. Съответно се сдърпахме с мойто мъж, а пък аз като съм сърдита и не му говоря, някакси не мога да правя секс, нали се правя на горделива  Mr. Green
Та и аз си мисля, че пропуснахме момента този месец. Иначе ние секс по график не правим. Не ми се ще да става така, просто гледам ако не е всеки ден, то поне през ден да е.
И аз така се правя на горделива  hahaha Joy hahaha Joy
Абе, все един дол дренки сме се сбрали  Hug

И ние вече (поне се старая!) не правим секс по график.
Ама с първото дете беше...главоблъсканица страшна година и половина Rolling Eyes
е, мъж ми много не разбра кое как трябва да стане (демек датите на ОВУ), ама аз изчислявам, смятам, то не бяха купища тестове, термометри, какво ли не...
Докато след месеци мъка и некадърни д-ри не намерих свестен лекар и не разбрах, че нямам овулация всъщност.
Язък ти за изчисленията... Shocked

Ох, отивам да си ям сладоледа, че се отплесвам тотално, пък и съм вкисната лекичко  Wink

# 250
Здравейте момичета  Hug
Много ви БЛАГОДАРЯ - всички сте толкова мили и добри. Сигурна, че ми стискате палци, както аз стискам с трепет на всяка една от вас, защото ви обичам  Hug
Аз уж не съм нетърпелива, но взех, че звъннах на моята лекарка за съвсем лекичкото кафеникаво зацапване и тя ми предписа ПАПАВЕРИН и ми каза в петък или в понеделник да отида на лекар. Много й вярвам, но за всеки случай искам и вас да ви питам - чували ли сте нещо за това лекарство? В листовката пише, че успокоява спазми в гладката мускулатура. Аз веднага си го купих, но сега се разубедих малко - от една тсрана искам всичко да е наред, но от друга е хубаво всичко да си стане нормално, и трето - съм на хомеопатия и ако ги пия ще си разваля лечението!
Та репих първо с вас да се консултирам  Hug

Иначе - утре сутрин ще си направя тестче, за да има много  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 251
Кали, аз пък обожавам сладоледите на "Чичо Чарли"-не са от скъпите, но за сметка на това са мнооооого вкусни!!! Rolling Eyes

Тези за първи път ги чувам... newsm78

# 252
Здравейте момичета  Hug
Много ви БЛАГОДАРЯ - всички сте толкова мили и добри. Сигурна, че ми стискате палци, както аз стискам с трепет на всяка една от вас, защото ви обичам  Hug
Аз уж не съм нетърпелива, но взех, че звъннах на моята лекарка за съвсем лекичкото кафеникаво зацапване и тя ми предписа ПАПАВЕРИН и ми каза в петък или в понеделник да отида на лекар. Много й вярвам, но за всеки случай искам и вас да ви питам - чували ли сте нещо за това лекарство? В листовката пише, че успокоява спазми в гладката мускулатура. Аз веднага си го купих, но сега се разубедих малко - от една тсрана искам всичко да е наред, но от друга е хубаво всичко да си стане нормално, и трето - съм на хомеопатия и ако ги пия ще си разваля лечението!
Та репих първо с вас да се консултирам  Hug

Иначе - утре сутрин ще си направя тестче, за да има много  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Деска, ако не се лъжа, папаверина се пие ако си бременна да задържиш плода  Shocked newsm78
Може и да греша. Но щом имаш зацапване и очакваш да си бременна, препоръчвам да го пиеш  newsm78

# 253
Деси не съм го чувала това лекарство, дано има някой компетентен, че да ти даде акъл.
Иначе чакам с нетърпение да ти видя подскачащите човечета утре.  Hug

# 254
  • София
Деска, не съм го чувала по принцип това лекарство... newsm78, обаче има един сайт където има листовки на лекарствата и надникнах там....Ами...да ти кажа притесни ме факта, че се споменава лекарството по време на бременност да се приема само след точна преценка на лекаря за полза и риск....а аз не мисля, че от едно телефонно обаждане може да се направи точна преценка....Може би е по-добре да вземаш нещо друго, ако има проблем, но най добре е да отидеш на лекар... Hug
Надявам се утре да ни зарадваш с положително тестче....И аз съм от стискащите палци!!!

Общи условия

Активация на акаунт