Отговори
# 255
Деси, това лекарство са ми го прилагали под формата на инжекции и като смес с други точно за лечение на спазми на гладката мускулатура, ама не мисля, че е подходящо за бременни Thinking

# 256
Понеже аз имах кървене с първата бременност, сега си спомних, че ставаше въпрос за папаверин, но в крайна сметка пих но-шпа.
Пуснах търсачката в сайта и в крайна сметка си припомних същото: че папаверина се пие по време на бременност, ако имаш кървене!
Мисля, че се редува с но-шпа.

# 257
Благодаря ви за бързите отговори момичета  Hug
Кали, аз вчера и онзи ден пих но-шпа и ми мина коремчето. Минаха ми спазмите. Мисля и сега така да направя - поне знам със сигурност, че но-шпато е безвредно  Hug
Още се чудя папаверина дали да го пия - мисля си да изчакам утре да видя дали имам зацапване и ако нямам в петък направо ще отида да ме види, за да ме зарадва истински  Hug
Искам вече да е утре сутрин и да видя  EFP  Praynig

# 258
Благодаря ви за бързите отговори момичета  Hug
Кали, аз вчера и онзи ден пих но-шпа и ми мина коремчето. Минаха ми спазмите. Мисля и сега така да направя - поне знам със сигурност, че но-шпато е безвредно  Hug
Още се чудя папаверина дали да го пия - мисля си да изчакам утре да видя дали имам зацапване и ако нямам в петък направо ще отида да ме види, за да ме зарадва истински  Hug
Искам вече да е утре сутрин и да видя  EFP  Praynig
Деска, папаверинът също е безвреден, пият го много бременни, но щом пиеш но-шпа, май е същото.
Но го пий! Щом имаш кървене  Wink
Успех утре   bouquet

# 259
Деси,това лекарство е за предотвратяване на контракциите...За кървенето се изписва принципно "Утрагестан" или "Дуфастон"
Когато забременях пих до 20 г.с. "Дуфастон".Към 7-8 г.с ми се появи къфяво зацапване и много се уплаших,но се разминах ooooh!
Стискам ти палци,утре официално да се похвалиш и да нямаш проблеми,ама никакви проблеми...!!! Praynig Peace Hug

# 260
Лека нощ от мен, момичета! Пожелавам на някои  luvbed luvbed luvbed, на други -  smile3524 smile3524 smile3524 и на всички сладки сънища.

Деси, утре първа ти да се разпишеш, за да почне денят, както трябва!  Hug Hug Hug А за лекарството - нямам идея.  newsm78 На мен за зацапването ми предписаха ударни дози Утрогестан и Нош па.

# 261
  • София
Добро утро!!!
Ох как ми се спи-вече се чувствам ужасно уморена  smile3507...Още 9 работни дни до заветния миг на раздялата с "великата" военщнина....
Деска-чакаме да се похвалиш, миличка...И задължително да отидеш на преглед, дори теста да е отрицателен....
Аз тоя месец май пак ще имам някаква побъркана овулация по никое време или пък изобщо няма да имам, но толкова съм уморена, че изобщо не ми се мисли....и...секс като правим даже направо заспивам!!! Но...ще имам време да почивам след две седмици!!!

И...понеже май имам нужда от ударна доза кафенце...-пийнете си от мойто!!! Flutter

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 06:57 от Катето

# 262
  • София
Добро утро и от мен, поспаливи съфорумки! bowuu
Спите, а?!?... Party... Добре че е Катето тази сутрин да направи по кафенце, че сигурно ще спите до обяд, нали?
Аз днес съм на док в клиниката на Щерев. Ако някой има наблюдения за там като цяло- може да ги сподели. Аз съм чувала повече хубави неща, та ще видим....довечера ще ви разправям.
При мен става страхотна обърквация с тези температури.....вчера беше 37,10  а днес ми е 36,8..........а и тестовете за О-ву са все отрицателни, т.е има я втората чертичка, ама е по-бледа от контролната.....та затова искам да отида днес на док- да се види на УЗ какво се случва с мен и в мен.......
ДесиТ, очакваме новини, миличка, каквито и да са те- сподели ги с нас!

Момичета, хубав и спокоен ден на всички ви желая! Стискам палци на всички чакащи двете чертички и нечакащи гадинката!

# 263
  • София
Вили-успех на прегледа мила, дано попаднеш на съвестен доктор...
И на мен тоя месец май ме се побъркаха тия тестове-друг път по което и време да ги направя все са положителни, а сега пък отрицателни-можеш ли да ги разбереш....То май по-добре отрицателни повечето време, отколкото винаги положителни...

# 264
Добро утро момичета  Hug
Както ви бях обещала  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

ВИДЯХ ДВЕ ХУБАВИ ЯСНИ ЧЕРТИЧКИ 
EFP НЕ МОГА ДА ВИ ОПИША ВЪЛНЕНИЕТО СИ  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

ОТ СЪРЦЕ ПОЖЕЛАВАМ НА ВСЯКА ОТ ВАС ДА ВИДИ  EFP - КОГАТО СА ДВЕ СА МНОГО ПО-КРАСИВИ newsm44 newsm44 newsm44
ДАНО ПОВЛЕКА КРАК И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОТ ХУБАВОТО СПИСЪЧЕ НА ВЕРИЧА ДА ГИ ВИДЯТ EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP

ТОЛКОВА БИ ОБИЧКАМ  Hug Hug Hug Hug

# 265
  • София
ДЕСИ-ЧЕСТИТООООООО СКЪПА!!!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 newsm51 newsm51
Не мога да ти опиша колко се радвам за теб!!! Твоят оптимизъм най-накрая се възнагради както подобава....
Желая ти всичко да е наред от сега нататък и да гушкаш сладкото си бебче след девет месеца...
Тичай при чичо доктор сега да ти каже какво да правиш!!!

# 266
  • София
Деси Т- ЧЕСТИТО МИЛИЧКА!!!!!Много се радвам за теб! Супееееер!Бъди много щастлива! От сърце ти го пожелавам!!!!
Лека и безпроблемна бременност,мила!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 267
Добро утро!!!

Каква хубава новина си имаме тази сутрин! 
Деси Т- ЧЕСТИТО!!! Лека и безпроблемна бременност!!!

Кате мерси за кафето!   bouquet

# 268
  • София
Верич, бързо ,мила- списъчето!
Списъчето на надеждата да коригираш! Hug
Ей ся ще видите вие като настане пак един бейби-бум.....ще трябва ново родилно да се отваря, само за нас!
Еееееее, дано скоро и останалите видим тези тъй красиви две чертички! Praynig Praynig Peace

# 269
  • София
Ехааа навреме се включвам май а?

Десинка, честито! Чудесна новина!!!
Много лека бременност ти пожелавам и скоро аз да ти гушкам коремчето
Hug Hug

Не съм успяла да прочета че съм на зор тия дни, ако има и други мамита, да са живи и здрави и те!

Муше ето ме бе човек  Hug

Общи условия

Активация на акаунт