Отговори
# 270
  • БУРГАС
Наистина е добро утротоооооо!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Дескааааааа, ЧЕСТИТО МИЛИЧКА! Лека и безпроблемна бременност и още по-леко раждане! newsm10 newsm51
Изключително много се радвам за теб! Малеееее, разревах се от щастие! Заслужава си чакането, нали???

# 271
Добро утро на всички!
Деси ,ЧЕСТИТО!ЖЕЛАЯ ТИ ЛЕКА И БЕЗБПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ И СЪЩО ТОЛКОВА ЛЕКО РАЖДАНЕ!
Аз тези дни съм затрупана с работа,но гледам да Ви следя написаните фирмани.Лек и успешен ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 272
Деси - честито! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Лека бременност и най-сладкото бебче на финала!
Страшно много се радвам за теб! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Ама казах ли ти!?

# 273
  • Стара Загора
Честито Деси! Лека бременност,а догодина да си гушнеш най-сладкото бебче.

# 274
Добро Утроооо!!!

ДЕСКА, МИЛААА!!! ЧЕСТИТОООО!!!
  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 ТАКА СЕ РАДВАМ! ТВОЯ ОПТИМИЗЪМ МЕСЕЦИ НАРЕД НИ ЗАРЕЖДАШЕ С ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ - СЕГА НЕКА ТИ СЕ ВРЪЩА 100-КРАТНО!!! newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Пожелавам ти лека и спокойна бременност! И след 9 месеца - да гушнеш най-сладурското бебе!!!  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  smile3501 smile3501 smile3501 smile3521 smile3521

Целувки и прегръдки мила!!! Айде на следващата среща - всички + корем!!!  Hug Hug

Кате, мерси за кафенцето! Радвам се че сте взели решение и че си така позитивно настроена! Прегръдки и хубав ден!  Hug  bouquet

# 275
  • Бургас
Добро утро!
И тук да си кажа - Деси, толкова съм щастлива заради теб Heart Eyes Много, много лека бременност и прекрасно сладко бебче накрая  bouquet
Специално за Деси /без кофеин и с черешки Wink/

# 276
Благодаря ви момичета прекрасни за хубавите пожелания  Hug
Всички сте толкова мили  Hug

Elpet: мила, да знаеш, че имаше ефект гушкането на коремчето ти  Wink

Стелче, определено мога да кажа, че си заслужаваше чакането  Hug Hug Hug

Goldie: Скъпа, специално ти благодаря за безкофеиновото кафенце с черешки  Hug :love:

Сега да ви разкажа, че сутринта от вкъщи бях толкова развълнувана....
Потапям лентичката и веднага се появява контролната черта и аз си затворих очите и си казах: "Няма да гледам, чак след три минути като отчете теста ще погледна" Ама не се сдържах.... Отварям на 30-тата секунда, за да извадя лентичката и какво да видя - съвсееем бледо зачатие на втора чертичка. И ставаше все по-тъмна и ясна. А след третата минута чертата беше дебела и тъмно червена като контролната....

На всички ви пожелавам тази чудесна гледка още този месец да се открие пред очите ви  Hug Hug
Аз тази сутрин се консултирах с още една лекарка и тя също ми каза да го пия папаверина.

# 277
  • v. turnovo
Добро утроооооооо! Деси, мила, Честито  bouquet  bouquet  bouquetТолкова се радвам за теб, чак ми треперят пръстите и не мога да пиша! Явно хубавите работи стават бавно и си е струвало чакането. Желая ти най- прекрасната бременност и едно пухкаво бебче накрая newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 278
ДЕСИТКА ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО

Страшно много се радвам за теб, защото го заслужаваш, пожелавам ти страшно лека бременност и най-сладкото бебче на финала.

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68

# 279
Искам и аз да се включа тук!Аз не можах да видя положителен тест този месец, затова ще пробвам другия. Честито на Десито, желая й лека и безпроблемна бременност и успех в бебеправенето при всички момичета тук.Дано скоро се похвалят като Десито.

# 280
  • Варна
Добро утро на всички.Деси честито и лека и безпроблемна бременност newsm51 и след 9месеца да гушкаш едно сладко и красиво бебче  newsm30.А за Папаверина мога да ти кажа само че на мене даже ми биха инжекций когато бях бременна и имах бъбречна криза,така че няма страшно пий си го.
А на всичи от форума пожелавам скоро да видят заветните  EFP и за мен също  EFP

# 281
Деси, честито!   bouquet  bouquet  bouquet

Пожелавам ти много лека и безпроблемна бременност и... да повлечеш крак  Hug Hug

П.С. Щом имаш зацапване пий си папаверина или 3*2 но-шпа.
Личен опит!  Peace

# 282
Деси, една честитка и от мен  Hug
Зацапване ли имаш? Не ти ли изписаха Дуфастон Rolling Eyes

# 283
Добро утро
ДЕСИ ЧЕСТИТОООО! ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ И МНОГО СЛАДКО ЗДРАВО И ПУХКАВО БЕБЧЕ
От твоя оптимизъм така се бях заредила че и аз като теб бях убедена че ще видиш двете чертички и все пак така се зарадвах  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Дано повлечеш крак за всички от списъчето
още веднъж честитооо и всичко най-хубаво  Hug Hug Hug
за съжаление не успях да ви изчета 2-3 дена ама и вие сте писали та писали затова на всички много късмет и прегръдки  Hug Hug Hug

# 284
ДЕСКА, ЕДНО ГОЛЯМО ЧЕСТИТО И ОТ МЕН  bouquet  bouquet Hug
Много ти се радвам, миличка Hug

Общи условия

Активация на акаунт