Отговори
# 90
Зависи колко ти е дълъг по принцип.
Цикъла де  Simple Smile
А и това е индивидуално...при някои засича по рано, при други много трудно.

# 91
да ви кажа една клюка и Стеф е от сецнатите.тя вика дископатия ама кой я знай и тя кви ги е вършила hahaha

# 92
А, да, точно от туй ще да е  Crazy
Станах рязко - хем знам че при мене тия неща са забранени, хем пак ги правя...и сега си нося последствията. Ама съм решила да не пия хапове тоя път Crossing Arms

# 93
Здравейте в новата темичка
Дано да е мноооого късметлийска и много бебчета да донесе!
Късмет на всички и много прегръдки  Hug

# 94

tedybearbg  еми душа яко ебан докато може пък който и ден да е ще сте го ловнали на 100%.иначе сериозно -идея

МММММ,даааа luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed

# 95
tedybearbg: Миличка, аз по принцип ходя на доки винаги  след ову. Последният път беше 8-ми ден и тя ми каза, че имам доминантен фоликул. По-предния път отидох на 11-ия ден и пак имаше доминантен. Така че не се притеснявай - утре ще се види!!!  Hug

# 96
tedybearbg е тва ти е играта Laughing luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed newsm10

# 97
pretty, какво реши, ще ходиш ли при Ненов?  Thinking
Ако ходиш, кажи после какво е станало  Hug

# 98
  • Бургас
Ай стига, бе Stop шЪ мЪ умОрите от смях Joy Оставете ме да си гледам кухните Crossing Arms

# 99
DesiT, благодаря ти,Мила! Дано да се види.
Мушмороче,вервай ми,ша го "скина" моя тая седмица.Снощи и миналата вечер правихме генерална репетиция,та всичко е отиграно и нямаме право на провал Joy Joy Joy

# 100
pretty, какво реши, ще ходиш ли при Ненов?  Thinking
Ако ходиш, кажи после какво е станало  Hug

Кали, първо благодаря за координатите, че бях решила да сменям докито и щях да започна да се лутам насам натам .  . .
Решила съм да отида другия месец, че бях на профилактичен преди две седмици и рутинните изследвания са ми ОК, а пък този го пропускаме, непременно ще пиша какво става.
Още веднъж благодаря   Hug Hug Hug

# 101
  • Видин
По полека бре, жени, ще си сецнете и мъжете, Shocked а после за къде сме без тях Joy Joy Joy

# 102
Еййй мацки, пак сте изписали фермани! Hug

На чакащите две черти  стискам палци! Peace
На гонещите яйцето - леко с креватните упражнения, че стават бели! Wink

На тези с отложен старт като мен, здрави нерви пожелавам! Peace

Хубавото е, че сега ще си направя двумесечна диетка, ще се поглезя и в СПА-центъра, че от 7 месеца не съм го правила. Rolling Eyes
Ще се понапъна, за да си върна формата! Така де, здрав дух, здраво тяло! Peace

# 103
момичета ще ме уморите от смях и мене Mr. Green
на мене пък кръста ми е добре newsm78 това май не говори добре за мъжО ми  Mr. Greenкак то и  да е
Верчи ще ти издърпам ушите  Crossing Arms мене що ме няма в списъка за Не чакащи Crossing Arms

# 104
Joy Joy Joy Въх, брях, Мушморокова, излови ме душа, ма мЪлчи че и гаргите ша ми са смеят Mr. Green
Тъй то, с първото бързала бързала (на 17 бях), ни се сецвах, ни засечки имаше, дет се вика от въздуха стана, сега на стари години мъка мъкааааа... яйцелова трудно върви  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт