Отговори
# 300
Мушмол - давам ти телефоните на База 1 (на Васил Априлов) и База две (Пещерско):

Централа База 1 – 032/60-21
Централа База 2 – 032/4-41-70

# 301
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
леле много пишете бе хора не мога да ви изчета,ама не е честно мен пак ме няма в списъка
аз не чакам вече на 08,06
честито десипожелавам ти най леката и безпроблемна бременност и най сладкото бебче след 9 месеца да се почви на хоризонта.
много щастие и късмет на всички останали и айде не мислите ли че е време да завладяваме отчетни  вече

# 302
много мерси.става въпрос за една приятелка от Пазарджик иска да си запази час за 3Дехограф.
а колкото до мен аз съм имала ово на 25-я ден и е нормално още да не ми идва.имам някакви индикации за  надежда ама ще видим след 1седмица дано и аз да се похваля.а ако не следващия път Wink

# 303
ДЕСКА ЧЕСТИТО!!! МНОГО ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА!!!АХ, КАК СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ,А НА ФИНАЛА НАЙ-СЛАДКОТО БЕБЧЕ newsm30 newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 newsm51 newsm51 newsm44 newsm44
Мушмороче ти нещо май се спотайваш,обаче аз те следя стриктно и само чакам да се похвалиш и ти. Hug Praynig Praynig Praynig

# 304

Мацки Сдружение „Зачатие” организира „Ден на репродуктивното здраве” на 16.06.2007 в София. Ще можете да направите безплатни консултации със специалисти. За повече информация1 прочетете тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=190067.0

Сдружение „Зачатие” организира и протест под надслов „Повече балони - повече детски усмивки” . Целта на протеста е да привлечем вниманието на държавата към нашите проблеми, да заявим желание за включване в Програмата за преодоляване на демографския срив. Повече за протеста прочетете тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=190140.0

Има идея протеста да бъде проведен парелелно и в другите големи градове - Пловдив, Варна и т.н. Ако има желаещи нека се включат в темичката Simple Smile Хем ще е и нещо като срещичка Simple Smile Аз се опитвам да събера съмишленнички за Пловдив Simple Smile

# 305
  • София
Деси,ЧЕСТИТОООООО!!!

# 306
  • Бургас
Верити, идеята е супер и много исках да се включа като организатор за Бургас, но за съжаление вероятно няма да съм в града тогава. Все пак, ако има промяна в плановете, ще се включа с удоволствие Peace

# 307
ДЕСИТКЕ  Hug - ЧЕСТИТООООООО МИЛА!!!
Не мога да ти опиша колко се радвам за теб скъпа приятелко!!! Твоят оптимизъм най-накрая се възнагради както подобава, страшно позитивен човек си....
Желая ти всичко да е наред от сега нататък и да гушкаш сладкото си бебче, а защо не и две след девет месеца...
Според мен е редно да посетиш доки!!!

mu6morok Praynig Praynig Praynig вярвам, че ти си следващата сладка мама...

Момичета искам да ви кажа, че получих отговор от модераторите във връзка с поддържането на нашите списъчета. Казаха, че това не е редно, защото темите ни не са тип "Отчетни", ограничението на времето важи за всички форуми с изключение на "Отчетни". За това ще ги пускам списъчетата от време на време по напред в темата, а всеки мой последен пост със тях ще бъде актуален...

Нашите списъчета...

Най-прекрасното списъче на УСПЕХА   EFP от 01.05.2007 г.  newsm51
1. Сноуфлауър  stork-boy
2. Усмивка !  stork-girl
3. Щастлива бубичка stork-boy
4. Morgy  stork-girl
5. biko stork-boy
6. Desan4e  stork-girl
7. juleto18 stork-boy
8. slan4ogled  stork-girl
9. iramira stork-boy
10. DesiT  stork-girl

Хубавото списъче на НАДЕЖДАТА... Praynig

НАДЕЖДА всяка мама от списъка таи, че месец МАЙ ще види две черти!!!

biko - НЕчака на 22.04    EFP
Desan4e - НЕчака на 24.04    EFP
utro77 - НЕчака на 28.04   
slan4ogled - НЕчака на 02.05    EFP   
Morgy - НЕчака на 01.05    EFP     
Усмивка ! - НЕчака на 07.05    EFP
lawyer - НЕчака на 11.05
mu6morok - НЕчака на 13.05
-poli- - НЕчака на 14.05
DesiT  - НЕчака на 16.05    EFP
dama - НЕчака на 16.05
комикс - НЕчака на 18.05
Martina75 - НЕчака на 18.05
Hri - НЕчака на 19.05
Skiorche - НЕчака на 19.05
Rumito – НЕчака на 19.05
Slavunder  – НЕчака на 19.05
alina_si  - НЕчака на 23.05
Bubeto – НЕчака на 24.05
Maya_M – НЕчака на 24.05
korNeliq – НЕчака на 25.05
samimami - НЕчака на 26.05
Вили_ - НЕчака на 27.05
Вес - НЕчака на 27.05   
ro6ko_ - НЕчака на 27.05
Катето - НЕчака на 30.05
Мери - НЕчака на 30.05
fransy  - НЕчака на 31.05

НАДЕЖДА всяка мама от списъка таи, че месец ЮНИ ще види две черти!!!

Veri4 - НЕчака на 01.06
tedybearbg - НЕчака на 01.06
Pretty – НЕчака на 01.06
kalli  – НЕчака на 01.06
Аз съм си - НЕчака на 02.06
*milenna* - НЕчака на 02.06
Жаклин - НЕчака на 04.06
dzimbi - НЕчака на 04.06
Луда гъба - НЕчака на 04.06
koteto7975 – НЕчака на 05.06
nikkita_deneva – НЕчака на 05.06
Menta – НЕчака на 07.06
geri-meri(popins) - НЕчака на 08.06
Scarlet_ - НЕчака на 11.06
jasi - НЕчака на 12.06
Рожбо - НЕчака на 15.06
Andjela81 - НЕчака на 17.06
Juturna - НЕчака на 24.06

НАДЕЖДА всяка мама от списъка таи, че месец ЮЛИ ще види две черти!!!

izabela83 - НЕчака на 30.07

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 02:55 от Veri4

# 308
ВЕРИТИ аз съм в Пловдив и можеш да разчиташ на мен на 100%.ако с нещо мога да съм полезна пиши на лични Hug
Верич дано пилее и аз този месец нещо взех да се понадъхвам.
КОТЕ  знам ти си маймунка  Mr. Greenа дано имам с какво да те зарадвам,че поне следенето да си е струвало Laughing
абе ВЕРИЧ защо Изабела чака чак на 30.07 newsm78 да няма гршка,това са 2 месеца и кусур Thinking

# 309
абе ВЕРИЧ защо Изабела чака чак на 30.07 newsm78 да няма гршка,това са 2 месеца и кусур Thinking
Ще има липса на 50% от създателите на биологичната единица...  smile3518 Ако не бъркам де...  Thinking

# 310
  • v. turnovo
Верич, пиши ме и мене, че не чакам на 5 юни. Мисля да се прехвърля в горното списъче през юни Blush

# 311
еххх Верич, толкова хубаво ми стана като видях двете чертички срещу името си в списъчето  Laughing Heart Eyes Joy Joy Joy
А като гледам розово щъркелче ми се падна, което е знак, че най-вероятно ще си имам момиченце  Joy Joy Joy Joy Joy

Пожелавам на всички да видите двете чертички срещу имената си в списъчето на Верич  Hug Hug

# 312
еххх Верич, толкова хубаво ми стана като видях двете чертички срещу името си в списъчето  Laughing Heart Eyes Joy Joy Joy
А като гледам розово щъркелче ми се падна, което е знак, че най-вероятно ще си имам момиченце  Joy Joy Joy Joy Joy

Деси, това за розовото щъркелче и аз си го мисля от самото начало, ама ме беше срам да си го кажа  Embarassed Embarassed Blush Ама сега, като подхвана темата.... и аз се надявам това да е знак. Макар, че това е просто съвпадение - Верич ги редува розови и сини и случайно при мен се падна розово. Ама все пак...  Naughty Не си мислете, че на синьо щъркелче няма да се радвам... ама така си мечтая за момиченце  Heart Eyes Heart Eyes А и таткото също - вече се е договорил с приятелите си, които ще бъдат "лошите" чичовци, защото той като татко не може да е лош. За пример той дава филма Лоши момчета - ако се сещате сцената, когато един хлапах идва да вземе за среща дъщерята на Мартин Уорънс и му отваря Уил Смит - какво се случва!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Е, нещо такова.. Не ми обръщайте внимание... размечтах се...  Crazy

# 313
Видях, че ги редува, но не се знае коя след коя ще види двете чертички и ще се наред ив списъка Wink Аз нямам никакви претенции. Така или иначе искам да си имам и момченце и момиченце и няма значение кое ще дойде първо - просто ми направи впечатление  Joy Joy Joy Joy Joy

Момичетааааа, да ви подсетя за рецептата на Valkata78 Аз я спазвах стриктно и мисля, че действа за по-лесно забременяване. Истината е, че от много месеци не става, а този месец като пих Геритамин и ядох сладолед - СТАНА!!! Защо пък да не пробвате  Hug Hug Hug Само може да спечелите  EFP

# 314
чЕСТИТО ДЕСИ чЕСТИТО!!!

ТОЛКОВА СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ!!! НАшЕТО СЛЪНчЕВО МОМИчЕ щЕ СИ ИМА БЕБЕ  Hug ТОВА Е СУПЕР НОВИНА! ДАНО ВСИчКО ДА Е НАРЕД  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт