Отговори
# 375
сега пурво да кажа на новата мацка-Мартина и от мен едно добре дошла ама да бързаш към отчетни. Hug
а на вас да ви кажа че след малко отивам на козметик и като се върна да не сте се оляли с писането та да не ми давате много зор да чета. Naughty
Вили стискам палци всичко да е ок. Hug
Голди ми той твоя мъж може ли да е такъв забраван направо се пукнах от смях и аз да бях и аз щях да заеквам Joy

# 376
Голди мила много се смях ама на тебе хич не ти е било смешно както и да е грешката е вярна  Laughing
Муши аз пък съм сигурна че точно ти нямаше да заекваш ми малиии горката женица щеше да разбере какво е да ти се излее македонски гняв на галавата  Joy Joy Joy Joy
Муши шегувам се да не се обидиш Hug
Мартина и от мене добре дошла  Hug и дано скоро да си в първото списъче на Верич
и аз след малко ви изоставям и си отивам при мъжо да ям сладолед и да пия мента  smile3534 и после ще си търся десерта  newsm08 luvbed
хайде мацки приятна вечер от мене и да не прекалявате със сладоледа че място трябва да има и за десерт  newsm47

# 377
 Joy Joy Joy
Рошии права си душа можеше да изде някоя люта макеонска майнаа
и да знаиш не се обиждам-(то от истината кво да се обида) hahaha Whistling

# 378
Вили, къде си мила - чакаме да чуем ,че се е пукнало едно хубаво фоликулче и вие сте го хванали  Hug

Голди,  миличка, на шега, на майтап... ама знаеш аз колко се паля на такива нещааааааа...   Twisted Evil За секунди ми минават какви ли не неща през главата  #Crazy Искрено ти съчувствам   bouquet

# 379
Изплющях си дозата сладолед Mr. Green
Голди,малииии и на мен ми се е случвало...звъня на лелите с мисълта,че звъня на мъжа ми.Вдига жената и аз онемявам Shocked Адреналина ми....малиииииии!!! ooooh!Викам - убих я тая #2gunfire
Вили,айде и дано да ти снимат яйцето и да го покажеш Praynig Peace Hug

# 380
  • БУРГАС
Скъсаха ми г..за от работа днес! Сега едва си мърдам пръстите по клавиатурата! И вие милост нямате - пишете та се късате!
Голдиии, много се смях! Не знам аз как бих реагирала в такава ситуация. Лелята отсреща сигурно нямаше да има думата да ми обясни коя е! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мартина75, добре дошла при нас! Задай си въпросите - ако можем ще помагаме!
Скиорче, най-хубавата и весела сватба ти пожелавам и ще чакаме снимки да разглеждаме!
Айде, отивам си у дома. Ама като си помисля, че ще трябва да готвя и ме втриса!

# 381
Вили какво стана при доки? Видяхте ли какво му се е случило на фоликулчето? Дано всичко да е наред, чакаме да пишеш  Hug

Между другото, някой знае ли къде се загуби Вес ? Тази седмица само в началото се разписа и изчезна нанякъде.
А пък като чета списъка на нечакащите колко е дълъг и как има доста момичета дето не съобщават резултатите................що така  Sad

# 382
ДЕСКА, ЧЕСТИТОООО! Много се радвам за теб и ти пожелавам най-леката деветмесечка и най-страхотното бебче накрая!   bouquet

Момичета, някои от нас взеха да мухлясват вече в този форум  Laughing Предлагам в колона по един ли в редици по повечко ли, ама да се отправяме към горната част на списъка и да отваряме място за новодошлите. Деси каза рецептата, но аз ще добавя и нагласата - тя каза, че е решила този месец вече да ги види и ето, че стана! Давайте да се стягаме и всяка да си заплюва месец и като едновремешните петилетки - ако изпълним плана - премия, ако не  Naughty

Чакаме Вили да каже, ама нещо се бави... newsm78

# 383
  • Бургас
Ох, Гъбке, аз я имам тая нагласа от една година Rolling Eyes и не мухлясах, ами се вклиних тука вече Crazy Премия скоро няма да видя Cry
Браво, бе, хилите се за моя сметка, а ако се бях гътнала - не мислите кой щеше да ви прави кафе сутрин Mr. Green

# 384
  • София
Гъбке-и аз съм на това мнение, мила!!! Grinning
Решила съм, че този месец след съкращението, безкрайните нервни кризи, преумората до неузнаваемост ако ми се изтърси и тъпата лелка, направо ще побеснея тотално и незнам дали ще мога да го понеса... newsm61
Така че не ме интересуват нито овулации, нито календари, нито познатите закономерности-аз си пожелавам бебче точно сега и се надявам Господ да удовлетвори желанието ми, не аз вярвам в това, защот мисля че е крайно време то да се случи....и смятам че го заслужавам, както и всички останали от хубавото списъче.... Naughty....Трябва да видя двете чертички най-накрая-повече не търпя никакви разочарования!!!!

# 385
То е от ясно по ясно,че всички си заплюваме първата овулация,която следва Praynig
Мисля и съм сигурна,че другия месец ще е моя и на всички нас,защото бъктисахме да се чудим какво да плюскаме JoyА и съм решила да раждам на 19.02.08г...хем  е Високосна!!! Hug Praynig Praynig Praynig Hug

# 386
хайде и аз да се запиша, ама първо да се представя. с половинката нечакаме вече от толкоз време, че ни се изчака вече не знам какво  Cry а и докторите ни изследваха от всички ъгли и ни казаха, че уж нищо ни нямало... от доста време ви чета (рекордът по четене 100 % го държа) и все се канех да пиша, ама пусто суеверие... обаче напоследък нервите ми съвсем ги няма, та си рекох поне да нечакам заедно с вас  Wink ако ме искате, нечакам за 24.5

# 387
  • София
Добре дошла Maya_M!!! Hug Чакането определено е по-леко, когато е споделено с някой друг....а тук ще намериш доста сродни души, с които може да споделяш всички свои вълнения и притеснения!!! Heart Eyes

# 388
  • Бургас
Еееее, Мая, като ни четеш от толкоз време, страшни ли ти се сторихме та не писа досега Mr. Green Хайде, дано ти е на късмет, че се включваш точно в деня, когато успя едно от най-слънчевите момичета тук Hug Успех ти желая в най-скоро време! Ако искаш, може да разкажеш какво сте направили досега по въпроса с изследванията Peace

# 389
Maya_M welcome при нас е весело... И на теб да кажа, скоро ти си знаеш щом си ни чела, всички отиваме в отчетни...

Вече те има в списъчето, което днес от емоции е отишло на 5-та страница...

Общи условия

Активация на акаунт