Отговори
# 360
... А батко още този месец ще стане обещавам  newsm44

Ей това вече е приказка . . . Praynig Praynig Praynig

Мартина75
welcome welcome welcome

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 16:24 от pretty

# 361
  • Бургас
Тука е Голделина Mr. Green
Цял ден чертае проекти на кухни Crazy
Моят мъж много се изложи този месец и изобщо не смятам да ям никакъв сладолед Crossing Arms
Но пък може да цапна една ментичка със сода и лимон довечера Sunglasses...макар че предпочитам маврудеца Mr. Green
Мартина, добре дошла  bouquet

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 16:21 от Goldie

# 362
Здравейте, мацки!
Появих се и аз - доста време четох, ама признавам, не запомних много кой-какво, щото добрите новини ми замаяха главата  smile3517
ЧЕСТИТО, ДЕСКА!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МЪНИЧЕТО, ДА ТИ Е МНОГО ЛЕКА БРЕМЕННОСТТА И ДА ПОВЛЕЧЕШ КРАК  Blush
Аз нали съм също Деси, тайничко се надявам, че десиния размножителен сезон е започнал  Blush ...
И Морги е по-добре с мъниците   bouquet, и Кати вече е излязла от мъчителната дилема, и ...
айде, сега само Вили остана да ни зарадва с едно голямо, зряло фоликулче  smile3521
Е, те  такива дни обичам!!!  newsm10 smile3521 newsm08

Вие к'во, хептен го ударихте тука на рецепти... Ми айде и аз да се включа - тъй или иначе ще пазарувам фолиева киселина, че вече изпих първата опаковка 90 бр, ще взема и Геритамин да си наловя. Мента имам изстудена, Спрайтчето е заредено и то в хладилника...  smile3508 А за сладоледите - най-обичам един (на Делта май беше) - ванилов с боровинки - Rock'n'roll му е заглавието. Или пък насипните - на Аморе са ми любимите, ама само във Варна съм ги виждала. Те какъв йогурт имат...  newsm20
Ако съм изпуснала нещо да честитя на някой, извинявам се, ама много се развълнувах  newsm35 Айде, дано все така да ни върви!

# 363
Кой какъв сладолед плюща днес,кой какъв ще плющи утре!? Joy
Все пак секс има ли в общата ни диета...!?

аз опатках един от новите Магнуми Mr. Green Прилича малко на Колизеума /него го спрели Cry/, по големина Crazy

# 364
Martina75 welcome при нас е весело... И скоро нали си знаеш, всички отиваме в отчетни...

# 365
  • Видин
 А Голди недей така,  Party  нали знаеш че и от един път може да стане, така че мисли позитивно, яж си и сладолед и ментичка си пий, пък накрая ще видим newsm03

Мартина добре дошла    bouquet

# 366
  • София
DesiT-ka, ЧЕСТИТО newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm51
Лека и щастлива бременност и здраво пухкаво бебче след 8 месеца.
Така беше заредила всички с увереността си и положителното си мислене, че едва ли е имало някой тук, който да се е съмнявал, че този път ще видиш 2-те черти.
Дано успеем да се заразим всички с прекрасното ти настоение и оптимизма ти!  bouquet
На мен ми остават 3 дни до тестването и до сватбата - стискайте палци след едноседмичното сватбено пътешествие да се върнем 4 (пък може и 5)

# 367
Благодаря Голди

Laughing

# 368
Благодаря на всички момичета Grinning

За протокола и аз се тъпча със сладолед. Е надявам се да даде резултат.

Един въпрос: В тези теми мога ли да завам въпроси, на които не намирам отговори във форума?

# 369
  • Бургас
Мартина, естествено, че може Peace Нали сме тук да си помагаме Wink
Момичета, току що щях да получа инфаркт. Звъня на Голделин да дойде да ме вземе, че колата ми е развалена и ми вдига някаква мацка #Crazy Аз си глътнах граматиката и взех да заеквам Crazy Оказа се, че заплесът си е забравил телефона в банката и жената си е помислила, че е той да пита къде му е телефона ooooh! Ама на мен сърцето ми щеше да се пръсне Mr. Green Ще го подредя довечера Whistling

# 370
  • Бургас
Ееее Голделин направо ме разби  Joy hahaha добре че няма никой в къщи да се смея наволя.

Деси честити ти чертички и да станат най прекрасното бебче.

Ееее ама така не може то сладоледи се размятат из форума, добре че вчера си поръчах да ми купят и сега съм го нападнала със супената лъжица, поради липса на по-малка  Embarassed

# 371
Деси, честито ти бебенце   bouquet Нека си здрава, и то също, пък зимата ще го видим, сладурчето  Grinning
Моето бебе още спи, а аз отивам да си купя сладолед  Laughing

# 372
Мартина, привет!!!   bouquet  bouquet  bouquet Задавай всякакви въпроси, без никакви притеснения!  Heart Eyes

Скиорче,
пожелавам ти най-прекрасна сватба!  married Ще си чудна булка и дано направиш най-хубавия семеен подарък!  EFP EFP EFP И колкото си поискаш, толкова да се върнете - 3, 4 или 5-ма. Стискам палци, а след това чакаме снимкиииии!!! И чудесна медена седмица ти желая!  Hug

Голди, бре жена! Ще ме умориш!!!  hahaha hahaha hahaha Не ми се мисли какво го чака Голделин довечера!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil А да ти кажа - при мен също виното е на почит, само че аз наблягам на мерлото, а сега при топлото време на шардонето не прощавам!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А я сега кажи за кухните, че нали и аз съм на такава вълна! Аз харесах мнооого един от проектите, който ни направиха, ама много скъпо и Веско се дърпа. Ама май накрая ще кандиса.  Crossing Arms Ама щот аз съм принцеса и друго освен масив не ща!  Whistling Whistling Whistling

Дескааа,
ти не каза нищо за таткото? Как реагира или той вече беше сигурен? Я разкажи сега...  Hug

Роксане
-   bouquet  bouquet  bouquet

Аз сладоледа го почвам от другата седмица, че да се закрепя съвсем!!!  Crazy

# 373
ВЪХ кво прайте бе мацки. Днес имам работа цял ден и сега като отворих да ви чета, ми то няма насмогване  Grinning
Аз седя, седя, седя и се чудя дали да не направя още едно тестче пак като се прибера  Mr. Green То ясно, че ще е отрицателно, ама аз така профилактично си ги правя, нали съм си малко луда  Laughing

# 374
Голделинкееее, никакво отказване  Naughty - как да не сте уцелили момента. То е ясно че сте го уцелили  Joy Joy Пий си ментичка, но по полека, защото трябва да мислиш и за малката принцеса в коремчето ти  Wink Hug Освен това си ми обещала заедно да бременеем, а аз ВЯРВАМ на обещания  Heart Eyes
ауууу, този твоя Голделин да не те стряска така  Naughty

Мартина75: Добре дошла при нас мила и дано много скоро видиш двете чертички

Roxanne: Миличка, ами то е ясно, че ще повлека крак - я виж какъв дълъг смисък има след мен за май и началото на юни  Wink Всички по ред до един месец ще дойдете в отчетни  Hug
Ооооо размножителния сезон започна от началото на май - я вижте само колко бремелинки си имаме за отрицателно време  Hug и е късметлийски за всички женски имена

Общи условия

Активация на акаунт