Отговори
# 345
ооо Морги много ми хреса това дето си го написала
значи минаваме на диета сутрин на гладно по една мента със спрайт
за обяд сладолед следобедна закуска Геритамин
вечеря повечко сладолед и една ментичка за да преглтщаме по лесно
и за десерт предлагам да включим и мъжете малко секс че иначе само с мента и сладолед май пак няма да стане номера  Joy Joy Joy Joy Joy

# 346
Кой какъв сладолед плюща днес,кой какъв ще плющи утре!? Joy
Все пак секс има ли в общата ни диета...!?

# 347
Рожбе днес се наплющях с един от тези на делта-алома или нещо такоз.има едни котийки малки и като нападнах една ела ме виж сега доволна пръхтя пред компа Mr. Green Laughing

# 348
  • Видин
и за десерт предлагам да включим и мъжете малко секс че иначе само с мента и сладолед май пак няма да стане номера  Joy Joy Joy Joy Joy

Пу, и аз се записвам за тази рецепта  yes ....то този месец май пак я караме малко през просото, ама от другия ставам вече много сериозна  Angry и започвам -  сладолед, витамини, секс и чай... и пак и пак и докато стане  newsm32

# 349
Ааа, искам да допълня рецептата - забравяте много важна съставка - МЕНТАТА!!! Има я на чайчета, а както установихме и с другите мацки - и със спрайт става (но в по-ограничени количества). Аз специално пиех почти всеки ден предния месец по 1-2 чая ментови.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Twisted Evil
Коригирах рецептата... АТАКА, само диетата не съм я вписала, защото не ми се нрави, на диета и без сладолед... newsm78

# 350
hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 351
  • София
Мацонки, това дето ви казах за геритамина и дозата 3х1....не знам как е, и на мен ми се вижда доста.....но пък от друга страна това са витамини....знае ли човек! newsm78   Освен това тази доза ми я предписа онази лекарка, за която ви писах вчера и която ми назначи стимулация с Клостилбегит още при първия преглед, без да ме знае , без никакви изследвания........аз естествено не ги пих! Confused
Сега излизам от банята, след 10-ина минути отивам при док.
Стискайте палци положението да е прилично, че незнам.........
Като се върна след час-два ще ви пиша как е минало всичко!
а дотогава ще знам, че всички сте мислено с мен, нали? Praynig Praynig Peace
До после!

# 352
 Shocked как без сладолед бе Верич основната съставка на диетата е сладоледа Mr. Green

# 353
Shocked как без сладолед бе Верич основната съставка на диетата е сладоледа Mr. Green
newsm78 Ааааааа то това млечна диетка било!!!  Яснооооо Laughing

# 354
  • Видин
Вили Hug Hug Hug

Верич много сладък тоз Крумчо, бе! Да ти е жив  и здрав! newsm68 и батко да става!

Кали и твоето хлапенце много сладко Hug и на теб ти пожелавам скоро да добавиш и една малка  принцеса!  bouquet

# 355
  • София
Деска честито и от мен душа  Hug знаеш си аз че тази голяма заразна прегръдка с Ели ще има ефект  Peace , значи на другата среща да му мислите ти , Ели и Катето  Blush
ro6ko ей направо ще умра от смях с твоята диета  hahaha ама я подкрепям с две ръце  Peace
Вили стискаме палци  Peace и не се съмнявай, че всички сме с теб  Hug

# 356
Верич много сладък тоз Крумчо, бе! Да ти е жив  и здрав! newsm68 и батко да става!
Оххх, мерси Жаклин много мило ми стана... А батко още този месец ще стане обещавам  newsm44

Вили, айде бе душа тръгвай, че ще избяга яйцето вече....  Heart Eyes

# 357
  • Видин
Оххх, мерси Жаклин много мило ми стана... А батко още този месец ще стане обещавам  newsm44

newsm10 newsm10 newsm10

# 358
Момичета някой знае ли къде е Голделиня  newsm78
аз нещо съм пропуснала момента ако е казала

усетих аз че кафето беше едно ама и  не се чу тежката и дума за диетата а тя е спец къде ли е  newsm78

# 359
Здравейте момичета,

най-накрая да се включа и аз. Нова съм тук и малко трудно се ориентирах, докато намеря седмичната тема, но успях....... Правим опити от 3 месеца (първия не се брои, че почнахме късно), но засега не съм видяла двете черти. НЕчакам да ми дойде на 18.05, но с моя цикъл от 30 до 55 дни, направо не знам кога да НЕчакам.

Успех на всички

С пожелания за  EFP

Общи условия

Активация на акаунт