Отговори
# 330
За протокола  Wink да обобщим :

Изпробваната РЕЦЕПТА НА УСПЕХА!!!

Геритамин – 1 по 1 капсула, пият го и двете половини на бъдещата биологична единица, пие се до овулация /за Муши до 15-тия ден/…  Laughing
Сладолед - в неограничени количества, "Колкото повече, толкова повече..."
Мента - 1-2 ментови чая на ден, може и малка мента със спрайт... Laughing

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 15:48 от Veri4

# 331
Защо пък до овулация newsm78 Нищо не пише за и след това Thinking Аз ще си го пия докато не го изпия Crossing Arms Няма противопоказания

# 332
Записвам се за изпълнение на рецептата  Peace
Резултата - следващия месец! Praynig

# 333
аз шъ ви кажа : ЗА МУШИ СПЕЦИАЛНО ДО 15-Я ДЕН" Crossing Arms smile3534ШЪ ВИДИТЕ ВИЕ МОЖЕ И ВЪОБЩЕ ДА НЕ МИ СЕ НАЛОЖИ.аз шъ ви кажа след една седмица като пусна едни крещящи човечета дето ща са съпроводени с  EFP smile3508 tooth

# 334
Мушиииии,ще останеш с един зъб май-май Thinking Mr. GreenКато имотката,която си пуснала Joy
Нещо си траеш,ма да видим...Стискам палциииии!!!!!!!!

# 335
аз шъ ви кажа : ЗА МУШИ СПЕЦИАЛНО ДО 15-Я ДЕН" Crossing Arms smile3534ШЪ ВИДИТЕ ВИЕ МОЖЕ И ВЪОБЩЕ ДА НЕ МИ СЕ НАЛОЖИ.аз шъ ви кажа след една седмица като пусна едни крещящи човечета дето ща са съпроводени с  EFP smile3508 tooth
Абе Мушмороче, това е номер да уплашим лелката бре...

# 336
  grinning012 newsm47 newsm66 bite tooth tooth tooth tooth
Рожбелино ти шъ ми прайш компания ма Mr. Green Crazy
ВЕРИЧ тя мойта се неплащи от нищо пушината,и даже кат я обидя и забягва и не се появява дори и когато ми трябва накрая ей тва шъ и се случи #2gunfireи шъ съ опрай работата Joy

# 337
Момичета, и аз пих Геритамин по 1 на ден до овулация, която засякох с тестове. И на мъжлето давах по едно на ден дори и след това. То и без това в листовката пише, че се пие един месец  Wink
А относно пиене след овулация: Геритамина съдържа вит. А + Е, и единия от тях не се препоръчва след овулация. Дори някои пият единия до ову и дригия след ову по отделно.
А сладолед - хапвах колкото си искам - от 1 до 3  Joy Joy Joy

Мушмороче: Слънце, като не знаеш кога ти оеуто ще го пиеш до около 16-18 ден. Няма да ти навреди  Hug

Целувам ви всички  Hug

# 338
аз мисля да изпълнявам само втората част от изпитаната рецепта  Crossing Arms
имам странното усещане  Mr. Green че от тоя Геритамин многоооо о  се дебелее  Mr. Green

# 339
имам странното усещане  Mr. Green че от тоя Геритамин многоооо о  се дебелее  Mr. Green
И аз си мисля, че от геритамина се дебелее, ама не съм сигурна  Thinking

# 340
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
АЙДЕ ВСИЧКИ НА СЛАДОЛЕДА МОЛЯ,
ВКУСЕН ПРЕСЕН И ЗА ПРАВЕНЕ НА БЕБЕТА -ЧУДЕСЕН
НЕ СЕ БЛЪСКАЙТЕ ЗА ВСИЧКИ ЩЕ ИМА newsm62 newsm62 newsm62
МАЛЕЕ ХВАНА МЕ НЕЩО  ЛИГАТА,ЧЕ НЕ ЗНАМ МЪЖО ДОВЕЧЕРА КАК ЩЕ МЕ ИЗТЪРПЯВА
А ПЪК ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ,ШЕФА ЩЕ НИ ВОДИ НА КУПОН НА ЗЕЛЕНО С АГЪНЦЕ,ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ БАРАБАР С ЖЕНИТЕ,ДЕЦАТА,МЪЖЕТЕ,КУЧЕТАТА И КОТО ДОДЕ ТАМ
НА 03,06 СЪМ НА ГОРАТА-ИХУУУУУУУУУУУ
ЩЕ ИМА МАЧ,ФЕДЕРБАЛ И ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ НА ТУМБАК

# 341
И аз си мисля, че от геритамина се дебелее, ама не съм сигурна  Thinking
Дебелее се, ама по-добре бременна и дебела, отколкото слаба и небременна Crazy

# 342
Аз не съм напълняла, но дори да се дебелее, нали веднага след това ще почнете да пълнеете заради бебешора, затова...  - няма значение  Joy Joy  Joy
А и от сладоледа се пълнее не по-малко  Joy Joy Joy Joy С тая разлика, че е вкусен  Hug

# 343
Миленка е тва е приказка.и аз така-дебела ама все още небременна де Laughingма скоро ще съм дебела и бременна.ама слаба и бременна и небременна няма да е скоро май Joy

# 344
Ааа, искам да допълня рецептата - забравяте много важна съставка - МЕНТАТА!!! Има я на чайчета, а както установихме и с другите мацки - и със спрайт става (но в по-ограничени количества). Аз специално пиех почти всеки ден предния месец по 1-2 чая ментови.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Twisted Evil

Вили, стискам палци!!! Чакаме да кажеш как е минал прегледа! Успех!  Hug  bouquet

А сетих се още нещо да добавя - по темата. Аз и миналата година и сега точни дни преди да забременея правих диета - и двата пъти. Не знам дали има връзка, ама да кажа, ей така за протокола.  bowuu bowuu bowuu

Общи условия

Активация на акаунт