Отговори
# 780
  • София
му6мурок голямо честито много се радвам за теб:)Страхотна новина,пожлевам ти безпроблема бременност и пухкаво бебче накрая.

# 781
  • София
Мушмороче и от мен едно голямо честито
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44
Пожеланам ти много лека и щастлива бременност и най-сладкото бебче.
Мисли си само положителни неща и бъди спокойна.
А таткото как научи, предполагам и той е на седмото небе от щастие.

# 782
  • Стара Загора
Честито, Мушмороче!  newsm44 newsm44 newsm44
Стискам палци всичко да е наред и през Януари да си гушнеш бебока.  fingerscrossed baby

# 783
ЕЙЙЙ, РЕНИИИИИИ!!!! ЧЕСТИТОООО!!!!  newsm44 newsm44 newsm68 newsm68  bigdance2 newsm18 newsm18 newsm18 ТАКА СЕ РАДВАМ!!!! ЗНАЕХ СИ АЗ!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЛЕКА И СПОКОЙНА БРЕМЕННОСТ! КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-МАЛКО ПРИТЕСНЕНИЯ. САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И ЯНУАРИ - НАЙ-СЛАДУРСКОТО И КЪДРАВО БЕБОЧЕ!!!  smile3504 smile3504 smile3504

Мерси за почерпките, мацки! Аз, както знаете не отказвам. Нали съм си доброто прасе   261uu Animal Pig Animal Pig Animal Pig  261uu

Я аз да ви питам нещо и да помоля за помощ. Спрях цигарите и сега не мога да ходя редовно до тоалетната. Преди всяка сутрин кафе с цигарка и като по часовник! А сега - ужас! С дни не ми се случва! И съм постоянно наута, вече почва да ме боли и корема от това, абе гадна работа. Та от днес почвам Активия - не знам дали ще помогне, ама поне е вкусна и нищо не пречи да опитам. Но ако знаете вие някакъв ефикасен метод - моляяя, моля помагайте! Приемам всякакви съвети! Мерси предварително!!!  Hug Hug Hug  bouquet

Мушка, ще ходим да гласуваме много ясно!!! Задължително! Аз не пропускам никога, защото за мен това е важно и е отговорност! Освен това като съм гласувала и това ми дава правото после да плюя!  Mr. Green Mr. Green Twisted Evil

# 784
  • София
Морги...според мен може и да е от бременността-много момичета като забременеят се оплакват или от разстройство или обратното в началото...Кафенцето сутрин определено помага, поне на мен, като изпия една чашка и след 5 минути съм в тоалетната...Ако не искаш да пиеш обикновено-пийвай си безкофеиново....може да пиеш и прясно мляко също...

# 785
  • София
Morgy, аз понякога пия чай от сена- майчин лист, но мисля че не се препоръчва на бременни. Освен това го пия при тежки случай, защото така ми разбълбуква чревцата, че после 2-3 дни съм с разстройство... Crazy Пробвай с Дуфалак- ефикасен е и мисля че това е единственото разхлабващо лекарство, което се разрешава на бременни. Има го в шишета, има го и на малки пакетчета по 15 мл. Пакетчето струва 80-90 ст, зависи от къде го купуваш....

# 786
Привет и от мен,в този прекрасен и дъждовен ден...Който от каквото има нужда Hug
Най-се радвам на такива дни Praynig Praynig  Praynig
Бяхме застрашени от сушата,а за посевите трябва вода Praynig Praynig Praynig

Момичета,щях да пускам нова седмична тема.Днес станах с мисълта,че е понеделник Mr. Green Embarassed Mr. Green Embarassed Mr. Green Embarassed Ама какво ме спря не знам FlutterДори сега,влизайки се запитах - абе,какво става днес,защо никой не е пуснал тема newsm78 Mr. Green

МУШМОРОК,разкажи как се чувства бъдещия тати,след като му каза новината Hug

# 787
Кате, Вили, мерси много!  Hug Hug Ще пробвам. Дано се получи, че съм като балон!  Embarassed

# 788
Морги моят съвет е да не взимаш никакви разхлабителни. Повечето от тях предизвикват конвулсии в стомаха и особено в ранна бременност не са препоръчителни. Това го знам от един много известен доктор. Когато приятелката ми беше бременна имаше същият проблем, та пита въпросният лекар и той тогава и каза, че е по-добре да пие мляко, да яде плодове, които разхлабват или по едно слабичко кафенце, от колкото да пие хапчета. Спомням си, че и тя тогава пиеше по две-три чаши студено мляко ей така, вместо безалкохолно.
Някой чайове също предизвикват конвулсии в стомаха, ако са по-силни (от тези разхлабителните де)

# 789
  • София
Морги, сега се сещам- сини сливи, миличка! Аз винаги имам подръка сушени сини сливи- действат разхлабващо. Ако не можеш да ги ядеш- свари си ги и пий отварата! Това със сигурност действа и няма да ти навреди!

# 790
  • София
Ето ви още малко инфо за ефекта на ментата: http://www.tialoto.bg/article.php?id=4299

# 791
  • там нейде .............
Здравейте момичета - доживях да стигна до форума Mr. Green
Честито на виделите две чертички smile3525 smile3525 smile3525
Лека и безпроблемна бременност

Днес е прекрасен ден за бебеправене - дъждовно, мрачно избива те на лежане в леглото  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 792
Мушмуроче честита ти новинка.Лека и безпроблемна бременност.
И тук във Варна цял ден вали,много е сънливо времето.Мислихме да поизлезнем ама тоя дъжд ни отказа.Приятна почивка на всички  bouquet

# 793
Искам да се оплача:
КОМПЮТЪРЪТ МИ ГРЪМНА от една гръмотевица  smile3511

Не съм чела и писала 3 дена и като гледам колко сте писалииии.... Mr. Green Не мога да изчета всичко.
Все пак видях, че някои са бременни!  Hug
мушморок, Честито!    bouquet  bouquet  bouquet

Ако съм пропуснала да честитя на някой за прекрасна новина, извинете ме.  Embarassed
Утре ще чета подробно

# 794
  • Варна
Morgy Пробвай сутри на гладно по едно киви и ще видиш резултата,много е ефикасно.Недей да пиеш никакви разхлабителни.
Мушмурок честито.

Общи условия

Активация на акаунт