Отговори
# 675
естит рожден ден Руми много здраве,любов,късмет,пари и поне още едно бебе Hug  bouquet

# 676
Добрутрууууу!!!  Hug Hug Hug

РУМИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, РАДОСТ И ОСОБЕНО МНОГО ТИ ЖЕЛАЯ ОЩЕ СЕГА ЕДНА ТОЧИЦА ДА РАСТЕ В ТЕБ!!!  Hug Hug Hug
МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН!

И днес мъж ми е на работа и после ще ходи на мааач, че е един такъв ужасно запален левскар. Аз пак ще си кукувам тук с кучето.   Blush

Да ви споделя, момичета, имма едно такова особено вътрепно усещане, че Голди готви страхотно.   chef  chef  chef А за тортите - изобщо не искам да споменавам. Така че бих искала да я предупредя от сега още, че следващият път като отида в Бургас (най-рано идното лято) няма да се отърве ей така от мен!!! А сега и думите на Стелски потвърдиха подозренията ми! Така, че Голделино, имай предвид, че съм нахална и се самопоканвам - а тигава и новата ви къща ще е готова! В нова кухня ще правиш вкусотиите!  Mr. Green Mr. Green Уфф от сутринта само за ядене мисля!  Embarassed Embarassed

Катее, мерси, душко за кафето и сладките неща. Аз послушно си взимам от всичко!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мушиии, пу пу каква графика!!!  Praynig Praynig Praynig Не че нещо искам да кажа!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 677
Руми ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Нека всяка твоя мечта и желание да стане реалност!

Слънчогледче,Десито Честити ви точици и сърчице!!! Hug

# 678
  • v. turnovo
Добро утро и от мен в това мрачно време!Тъкмо ще висим цял ден във форума.Руми, честит рожден ден, да си много здрава , обичана и в най- скоро време да гушкаш бебче  bouquet
Морги,бъди спокойна, те твоите сакчета са две, затова са по- мънички, пък и то колко дена минаха от твоя преглед.
Кате, мерси за кафенцето Hug
Мушморок, аз такива графики от теб досега не съм виждала, стискам палзци, че нали съм си ти казала, че ще те следвам Praynig

# 679
  • София
Аз писах и в другата тема, но и тук да кажа...Мушмороки...графиката ти ми изглежда много бременна тоя месец...да не предричам съдбата, обаче ми се ще скоро да ни изненадаш приятно.... Hug
Морги-аз мисля, че всичко с твойте сакчета ще бъде наред-все пак са двечки и сигурно им трябва малко повече време да достигнат необходимите размери....Ще видиш, че ще пораснат и ще се превърнат в сладки бебчета... Heart Eyes

# 680
РУМИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ДА ПОЛУЧИШ НАЙ-ХУБАВИЯ ПОДАРЪК  EFP
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 681
  • Бургас
Руми, честит празник  bouquet Много щастие и много късмет  bouquet
Момичета, мерси за кафето и почерпката Hug Да ви кажа снощи си изкарахме просто страхотно Grinning Днес ще почивам, че ми е едно винско от сутринта, а шефът ми се накара рано-рано Rolling Eyes
А Стела да ни ми съ прай - сега имам ядене за поне три дни, нищо не ядоха почти Crossing Arms Обаче виното си го глътнах Mr. Green и днес тая глава не е мойта Crazy Нищо де, има и такива моменти, важното е, че и на двамата с Голделин ни беше много много приятно Hug Heart Eyes, надявам се на Стелито и Ицо също Blush
Морги, за теб винаги Hug - аз почти живея в кухнята, затова трябва да си я направя възможно най-хубава Flutter
Хубав ден от мен, аз отивам да полегна малко Tired

# 682
  • София
Rumito, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива, много обичана, а много скоро- и много бременна!

Ей, хора, какво е това време, какво е това чудо? #2gunfire
Не бях планувала да си прекарам деня вътре, ама май ще се наложи! #Cussing out
И не спира да вали! Уффффффф
Хубав ден ви желая на всички ви!

# 683
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
РУМИ,честит рожден ден да си жива и здрава и много щастлива
Всичко най хубаво ти пожелавам и да бъдеш в най скоро време една усмихнатта и щастлива БЪДЕЩА мама  
А ВРЕМЕТО НАЙСТИНА Е ОТВРАТ,ДАЖЕ НЕ МЕ Е ЯД ЧЕ СЪМ НА РАБОТА

# 684
  • БУРГАС
Добро утроо! Кой каза, че спим? Rolling Eyes ООо, имаме рожденничка!

Румито, честит рожден ден!  newsm59  bigdance2 newsm59 Да си жива и здрава, много щастлива и винаги обичана!

Аз отивам да си видя племенничето в болницата. Горкото дете! Cry

# 685
Хубав ден и от мен, дами!

Руми - Честит празник Tada! Пожелавам ти най-желаните от теб неща да станат реалност!  bouquet

Ирамира - Честита личинка  Laughing. Много се радвам за теб - и ти доста почака. Предполагам, че щастието е несравнимо. Лека бременност и личинката да стане прекрасно бебче в края.  Hug

Днес пак съм в приповдигнато настроение  newsm68 newsm44 newsm68. Юрвам да домакинствам - утре аз ще имам гости и трябва да се подготвя, а вас оставям със заръката да не се влияете от мрачното време, а да се забавлявате и веселите. Животът е хубаааавввв!!!  261uu

# 686
МУШ-графиката ти е страхотна Peace

# 687
Мушмуроче, силно се надявам този месец да е твой и  fingerscrossed  Praynig

# 688
Благодаря на всички ви!Много сте мили! Heart Eyes
Ох, аз повърнах преди малко.Незнам какво ми става.И имам обилно бяло течение.Никакви болки в корема, освен отляво ме пробожда отвреме-навреме, но много лекичко.Ще си купя още един тест и утре сутрин пак ще се тествам или в понеделник, ако издържа дотогава Mr. Green

Стела, дано племенничето ти е добре и бързо да се възстанови.Скоро да се прибере в къщи и да е готов за палави игри.Миличкото. Hug

Аз изчезвам да пазарувам за довечера.На вас ви желая приятен ден, въпреки неприятното време.

# 689
Дубриютру!  Tired На мен ми е едно лошо, гадно и главоболно...цикъл още няма, но вчера и онзи ден имаше леко зацапване, сигурно ме очаква същата история като предния месец....с малката разлика, че този път и гърдите ме преболяват... ooooh!

Ели, няма нищо коремчо..докато няма леля, има надежда, нали така...въпреки всички катаклизми..току виж...ама то господ си знае работата  Hug

Мушонке.... Peace

Голяма гадория това време...ама сега мисля да яхвам метлата и....полека, лека... newsm79 wash 1ironing

Мъжо искал зелева салата, снощи ми заяви, ключ за кола не виждам....следователно ще яде салата на куково лято или евентуално ако си купи сам зелето...

Румито, щях да забравя ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, мила Румянке ( маманчето и тя е Румянка, ако случайно някога имам момиченце, Румянка ще е....)

Общи условия

Активация на акаунт