Отговори
# 690
Руми,честит рожден ден!бъди здрава щастлива и много,много обичана жена,а скоро и мама на две рожбички!
newsm59 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 691
РУМИ: Честит рожден ден newsm59 newsm59  bigdance2  bigdance2 bdbaloni bdbaloni
Бъди здрава, усмихната, щастлива, обичайте се и много скоро да се радвате на малко сладко  newsm32

Голделинке, с това гостоприемство смятай, че ще ти досадим с Тошко още през юни месец  hahaha

МУШ-графиката ти е страхотна Peace
Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed пу пу пу  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 12:00 от DesiT

# 692
  • София
Хм някои снощи май са поподпийнали в повече, постничко пишат  Mr. Green Mr. Green
Други пък като ядохме сладолед, глават си ни е на място smile3534
Честити точици и личинки на всички сладки маминки и да знаете че скоро бая на топчици стават Mr. Green
Моргелина, а твоте двенките, ни нам просто  Hug Ама толкоз е хубаво че са си двечките, имат си другарче Hug
За днес няма ли кой да се отчита newsm78

# 693
  • София
Руми честит рожден ден!Пожелавам ти най хубавия подарък-двете черти:)

# 694
  • София
Момичета, преглагам ви рецепта за бърза и лека, не много калорична салата, която току-що измислих и в момента консумирам с удоволствие- консерва риба тон в собствен сос, 200г макарони, връзка пресен лук. Към сварените макарони добавяте рибата и нарязания на ситно лук, овкусявате и - бон апети! Много е вкусно! Бързо и лесно!
А пък може да помага и за създаването на новата биологична единица.....знам ли!? newsm78 Днес ще  luvbed, та ще ви кажа ако даде резултат! newsm10

# 695
Руми,честит рожден ден nbirthdayЖелая ти всичко,което си намислиш да ти се сбъдне Hug
Вили,салатата,която си предложила е огИн...Ще си я спретна,че ми се прияде Mr. Green
Мушморока,се покри - мъти си бебенцето... Hugпупупупупупуппупуппуу Praynig Praynig Praynig

# 696
  • София
Рожбенце, кажи като я опиташ как е, харесва ли ти....
Много е лесна , бърза и лека. Особено за такива кандидат-мами като мен, дето са на диета......
а и е питателна и полезна- все важни неща за бебеправене! Peace

# 697
Рожбенце, кажи като я опиташ как е, харесва ли ти....
Много е лесна , бърза и лека. Особено за такива кандидат-мами като мен, дето са на диета......
а и е питателна и полезна- все важни неща за бебеправене! Peace
JoyШи ма скъсаш,каква диета....!?Това си е ударна доза калории,които трябва да се горят с як секс Mr. Green - направо рецептата ти е за близнаци Peace Party

Да ви кажа,моят син направо ме учуди днес...Бърками в пазвата и ме гледа хитро...:"Мамоо,искам папам мако baby_neutral..."И си доближава устенцата до гърдите ми Shocked Викам му,какво ти става,бре!? И той се хили Joy Гледал Кърмачките от "Такъв е живота" и решил и той да яде,като бебетата от ТВ-то Joy Тези деца направо са като попивателна хартия...Изтървах от устата си една псувня и той цяла сутрин върви и нарежда - МАМАТА,МАМАТА...МАМАТА...

# 698
  • София
Рожбе, какви калории, бе душа! Е, верно не е без хич, ама няма мазнини, не е тежка, а носи и витаминчета, все полезни нещица!
Стига пък ти- тамън нещо уж леко да ми хареса и ти....!Ааааа, моля ти се!  Naughty
А освен това чакам мишлето да се върне всеки момент от работа и тези калории трябва да се избиват с ......както си го казала- мноооого секс!
Та това може да е такава- специална сексуална салатка!

А синчето ти.....много ви се смях! Joy Те малките верно са като абсорбираща гъба- всичко поемат! Ама такива са си- маймунки малки! bowuu

# 699
Вили, тази салатка и при мен ще влезе в употреба още утре мисля! Simple Smile)) Звучи супер! И наистина е лесна за приготвяне, а аз така най-много обичам!  Hug

chef  chef  chef

Ели
Hug Hug Hug

Момичета, не знам дали се интересувате от футбол или мъжете ви, ама сега за феновете на Левски предстои най-важен мач!!! Дано бият - това до голяма степен ще предопредели настроението вкъщи през следващата година!!!! Щото, ако те спечелят днес - почти 100% стават шампиони! Вкъщи имаме една приказка с Веско - двете най-важни неща за нас са - да сме живи и здрави, и Левски да е шампион!!! Хахаха?!

А къде е Прити? Нещо ми липсва от вчера май. Знам, че тя е от Феновете!!!

# 700
Е, верно не е без хич, ама няма мазнини
По-добре да има - амо с въглехидрати се постига обратен ефект.
Макароните и пастата като цяло са враг номер 1 в правилните диети...
ЗА тия, дето не пазят диетки, е подходяща Crazy

# 701
                      МОМИЧЕТА,ИМАМ ВЪПРОС...

Възможно ли на видеозон да се установят сраствания!?
Сетих се,че преди години,когато посетих доц.Маркова,гледайки ме установи,че нямам сраствания УЗИ-то беше нормално...не триизмерно!?
При 4Д няма ли да се види добре състоянието от вътре!?

Един друг случай...
Една приятелка тези дни ми разказа как нейния лекар,бил сигурен че има оплождане,след като  я видял на видеозон и установил,че едната тръба е леко удебелена - значело предвижване на яйцеклетката!!!Наистина беше бременна!!!Роди прекрасно момиченце,след доста време опити Hug

Та това са ми питанията Peace

# 702
  • Бургас
Рожбе, когато ходих на фетална морфология във варна, та доктора тогава гледа разреза отвътре на секциото как е зарастнал и се изказа положително. Това ме навежда на мисълта че тези неща се виждат на 3D-4D видеозони.

# 703
Шушонка,при коя ходи ти?При доц.Маркова ли?Прати ми на ЛС координати,скоро имам път към във Варна и да ме види Peace

# 704
Мисля, че за да се определи дали има сраствания или запушване, се прави цветна снимка - там резултатът е сигурен, докато, мисля си, на ехограф дори да се види нещо, не е гаранция че наистина е така Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт