Отговори
# 705
Здравейте на всички.
РУМИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ДАНО ТИ ДОНЕСЕ НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ И МЕЧТАН ПОДАРЪК  EFP

А бе някой разбра ли как се казват въпросните хапчета, дето хем се отслабва хем се забременява? Моля ви, кажете ми какви са, омръзна ми да дебелея пък да не бременея  Sad

# 706
А бе някой разбра ли как се казват въпросните хапчета, дето хем се отслабва хем се забременява?
Ти сериозно ли Shocked

# 707
Hri, хапчетата били на д-р Тошков Peace Аз съм ги пила, не се отслабва от тях......виж за забременяването незнам Thinking

# 708
Ами незнам дали съм сериозна  newsm78
толкова витамини изпихме с моя мъж, че станах сто оки, ако не забременея, поне да не дебелея. Вече седми месец в нещастни опити и ако и този не стане, със зор и насила го замъквам и пътя към Торакс, щото не мога повече.

# 709
Не се занимавайте с глупости, моми - хапчета...хеле пък на Тошков...това са билки - може и да не вредят, но не е гаранция че ще помогнат, да не говорим че често тези таблетки са доста далеч от билките  Laughing
Предполагам говорите за това http://www.tomilherb.com/?mod=products&lng=bg&id=25

# 710
# 711
Добре де, нали за забременяване говорим  Crazy
Или пак нещо съм пропуснала 10 страници  Laughing

# 712
  • София
Да ви кажа, днес цял ден дремя като мисирка....Мноооого ми се спи, това време направо е упойващо, на всичко отгоре одеве така си ударих главата във прозореца като се надигах, че чак звездички ми излезнаха...Сега ще ме боли поне една седмица....Толкова ме мързи днес, че почти нищо не съм свършила, освен да се излежавам като бей!!! Confused
Хри-сига с тия хапове, бе мила....Аз и на Никито казах-ще си забременеем и без тях...Пий си витаминките по-добре, те поне ще ти поддържат имунитета...
Рожбе, де да можеше да се види, ама на мен ми се струва, че е малко вероятно....
Вили-и на мен ми харесва идеята за тази салатка, тъкмо отдавна не съм правила макарони...
А...пък аз днес му казах на мойто мъжле, че ако тоя месец не стане бебчето, другия го замъквам до Селена да прави нова спермограма, а аз за цветна снимка...и...той като взе че се изплаши, ме замъкна до спалнята- Mr. Green
Ама няма да се наложи, защото бебчо трябва да стане...и...то в най-ненормалния ми месец-нито тестовете за ову са ми "+", а и Т е една такава и нищо не ме боли, както друг път по време на ову...Ама миналите месеци като ме болеше, като все си намирах някакви симптоми за ову и т. н.-нищо не стана...Е сега трябва да стане на пук на всичко!!! Crossing Arms

# 713
Кате, в Селена добре ли ги правят спермограмите?

# 714
  • v. turnovo
Кате,и аз с такъв оптимизъм съм се заредила, просто си знам , че този месец е моя.Само дето Тодор казва, че от форума не се забременявало, а от секс Mr. GreenИ сигурно е прав Joy hahaha

# 715
  • София
Много е прав, Ники...
Ами доколкото знам там специалистите са добри и май е малко по-евтино от Торакс...Доста четох тук там и реших да пробваме там, въпреки че се надявам да не се наложи!!!

# 716
  • София
Момичета, аз лично съм го пила тоя лаксит и трябва д ави кажа, че не съм особено очарована, не бих казала че има някакъв ефект.....
Та според мен не си заслужава, поне не тези на д-р Тошков....
Но това си е мое мнение

# 717
  • София
Още нещо се сетих да ви питам- знае ли някой нещо, което да лекува ПКЯ, да премахва кистичките или нещо подобно?
Аз на левия яйчник имам ПКЯ, лека, но все пак я има, а знам че с ПКЯ е потрудно да се забременее, не е невъзможно, но е по-трудно.....
Та ако някоя от вас се е сблъсквала с този проблем- нека да ми каже как мога да го разреша.....
Може би на някоя ще й звучи наивно или глупаво, но ме интересува.

# 718
Вили, в съседния форум са тези отговори Hug

# 719
  • София
Стеф, предполагам, но исках да ви попитам и вас...

Общи условия

Активация на акаунт