Отговори
# 720
  • София
Всъщност, Стеф-аз този месец ходих при Ставрев от Селена, въпреки че не съм писала тук...Той, човека ми прегледа всички изследвания, които съм направила до сега и напълно ги призна...Не ми каза, че трябва да ги правя отново при него...Според него следващатата стъпка е изследване проходимостта на тръбите, разширена спермограма (защото сме правили само обикновена, а на разширената се установявали повече аномалии) и фоликуметрия на вагинален...Прегледа ме, каза че по принцип всичко е наред и другия месец, ако не стане да направим това, което каза-не ми изписа нищо да пия, както правят повечето гинеколози за застраховка...И все пак дано бебчето стане, за да избегнем всички тия манипулации!!! Че...хич не ми се ще да ме човъркат, аз затова и все отлагах тая снимка до сега!

# 721
  • София
Вили и на мен ми казаха, че десния ми яйчник има ПК структура, но за сега нищо не съм пила, мисля си, че ако другия ми е наред, пак може да си забременея...

# 722
Вили,чувала съм за една билка-котешка стъпка.пие се по 100мл преди ядене.но не мога да ти кажа повече,не съм добре осведомена.ако някой друг знае повече,нека каже.

# 723
Ами мило Вили, знаеш че "сериозните" теми тука липсват, затова е най-добре тези неща да се задават като въпроси или теми в проблемно забременяване Heart Eyes
най-добре като начало потърси с търсачката на форума, въведи ПКЯ и конкретизирай с тикче търсенето - сложи тикче на подфорум проблемно забременяване - и ще ти изкара всички теми, в които се е коментирало ПКЯ  Hug Можеш и да си пуснеш темичка в съседния форум.

Кате, Ставрев като цяло е оставил доста негативни впечатления у доста дами newsm78 Но пък ето, ти казваш че си доволна...
Мислех, че сте пуснали разширена спермограма - кой ви е назначил обикновенна? Нетипично е, по принцип...
Също така, за снимката не се притеснявай - минава леко и бързо, може и с упойка.
Но, пожелавам ти да не се стига до там Hug

# 724
  • София
Стеф, аз доста четх за Ставрев, преди да отида при него...По принцип е оставил лошо впечатление, защото претупвал прегледите...И аз стоях доста кратко при него, но той направи всичко онова, което и другите доктори правят съвсем както трябва...просто по-малко обяснява и говори директно...искам да кажа, че не разтяга локуми!!! Mr. Green
Иначе наистина за 20-тина минути минаха четири момичета, което и на мен ми стори бързо, но не мисля че това означава, че не си разбира от работата...Още по-добре, тъкмо се чака по-малко!
При Даскалов например стоях само аз 20 минути, обаче през това време той проведе 4-5 телефонни разговора и ми обяснява 10 минути какви изследвания трябва да пусна при него и жена му!!! Така че нещата са равносилни!

# 725
  • София
А...за спермограмата, назначихме си я сами и незнаехме, че има обикновена и разширена...Мъжа ми просто отиде в Хронолаб и казал, че иска да направи спермограма...Такава са му пуснали...Аз след това разбрах, че има и разширена, но все още не е правил такава.

# 726
здравейте милички,какви Муши нямя време да ви изчете ферманите защото е много развълнувана направих си тест и макар и по-бледа от контролната реултата е  EFP сега немога да пиша защото в момента съм  Crazy Shocked Blush doh #Silly #Shocked Two Hearts newsm76 muhi Scream

# 727
Цитат
направих си тест и макар и по-бледа от контролната реултата е   сега немога да пиша защото в момента съм           
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 БРАВО   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 728
  • Видин
МУШМОРОЧЕ, АЗ СЪМ ПЪРВА newsm44 newsm44 newsm44
ДА ТИ КАЖА: ЧЕСТИТО! ЧЕСТИТОООООО!   newsm44 newsm44 newsm44
ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКО НАЙ-НАЙ ОТ ТУК НАТАТЪК newsm51 smile3525 newsm10
Боже, как се изкефих все едно аз съм видяла EFP
Целувки   love001 Hug Hug

# 729
  • София
Малееее, Ренка-ама това е супер, бе скъпа.....Видя ли, че подстрекателството си е заслужавало... Hug
МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА ЗА ТЕБ!!!!
ПРЕГРЪЩАМ ТЕ СИЛНО И ТИ ЖЕЛАЯ НЕКА ТОВА БЕБЧЕ ОСТАНЕ ДЕВЕТ МЕСЕЦА В ТЕБ И ДА СЕ РОДИ НАЙ-ГОЛЯМОТО СЛАДУРЧЕ!!! newsm51 newsm51 newsm51
Знаех си аз, че настъпва Плвовдивски бейби бум....и...аз ще ви последвам скоро!!!

# 730
  • София
Мушмурочке, верно ли? Малииии, ако знаеш как се радвам за теб! Направо не е истина! Страхотно се кефя, заедно с теб! newsm44 newsm18 Утре със сутрешната урина направи пак тест!
Сега ще ти кажа само едно тихичко БРАВО!!! Peace, а като док потвърди тогава и мнооого силно!
Много се радвам за теб!  newsm18 newsm18 newsm18  ura dance newsm20

# 731
много ви благодаря мили мои,аз съм страшно развълнувана но сякаш си го усещах и само се молех всичко да е наред.сега подължавам да се моля за тази малка тотчица вътре в мен.дано всичко е наред.
всеки ден се моля за себе си и за мили мои.всяка една го заслужава дано Бог е с нас и ни дари с това прекрасно нещо наречено дете.
за портокола този месец ядох промишлени количества сладолед Mr. Green

# 732
  • v. turnovo
Оле, Рениииииииии!Много се радвам за теб  bouquetДа знаеш как се кефя HugКакъв тест направи? сигурна бях , че това е твоя месец!Браво  bouquet

# 733
  • София
Мушморочка...ти така ме развълнува бе жено, че сега цяла нощ няма да спя от вълнение....Сега ще карам мъжо да ходим да пием по една бира, като си сготвя манджата за здравето на твойто бъдещо бебешорче...Между другото и той много се зарадва, като му казах.... newsm10  love001

# 734
  • София
Муши, и  аз от вчера "гъча" сладолед, че днес и утре ловим яйцето, та да видим!....
Още веднъж- много се радвам за теб!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт