Отговори
# 735
  • София
СТРАХОТНО!СУПЕР!БРАВО МУШИ!!!! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501  261uu  261uu  261uuМНОГО СЕ РАДВАМ.ТОЛКОВА МНОГО ТИ СТИСКАХ ПАЛЦИ. newsm81color]Честито!!!  ura  ura  ura

# 736
  • София
Почвам и аз със сладоледа...Мъжлето като че ли е знаело, та одеве домъкна два сладоледа....

# 737
Мушмурочееее, направо се разцвилих като прочетох новината! И аз някак имах усещане, въпреки шашавата ти графика, че този път е станало. Цял ден съм трудовак, но наминавам да видя дали не си ни зарадвала вече и ето!  Hug  bouquet Hug  newsm74 newsm44
Радвам се за всяко момиче, но най-много за тези, които доста време са чакали. Майка ми е при мен на гости и като чу че "кукуригам" тука нещо, дотича да провери какво се случва. С такъв светнал поглед ме погледна милата (нали и тя да става баба се надява) - решила, че такова цвилене само това ще да е  Joy
Сега започвам да  Praynig fingerscrossed  newsm20 всичко да мине леко и без проблеми и след девет месеца да гушнеш здраво и красиво бебче.  Hug
 newsm24 за ваше здраве, майната и на диетката - отивам да цапна една чашка във ваша чест! cheers

# 738
  • София
Мумурочкова,   bouquet
аз в твоя чест ще хапна втори сладолед тази вечер, а мишлето прави едни крилца на барбекюто, та ще взема да му смокна и една биричка за твое здраве и за мое успокоение, че и нашият ред ще дойде! Praynig Praynig

# 739
МУШМОРОЧЕ, ЧЕСТИТО МИЛА!!!   bouquet  bouquet  bouquet newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 ТОЛКОВА СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ  Hug Hug Hug ЗНАЕХ СИ АЗ - ГРАФИКАТА ТИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ Е ТОЛКОВА ХУБАВА !!! ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ПРЕЗ ЯНУАРИ ЗАЕДНО ДА ГУШКАМЕ МАЛКИ БЕБЕШОРИ  Hug Hug Hug
ТОВА Е СТРАХОТНА НОВИНА!!! ТАКА СЕ РАЗВЪЛНУВАХ.... ИСКРЕНО СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ МИЛИЧКА

# 740
Честито и от мен, mu6morok  newsm44 newsm44

Даже и аз, дето дет се казва още не съм дошла във форума както си трябва, ти стисках палци и сутринта рано, погната от безсъние, се блещих над графиката ти  Mr. Green И все стисках палци да стане...

Сега и на мен ми стана едно такова хубаво за теб  Hug Не знам, много и аз се развълнувах... Имах чувството, че и ти доста си си почакала и понеже при мен чакането е вече 2 години и половина, стисках яко палци  Grinning

Сега ти желая леко бременеене и през януари - страхотно бебче  newsm10

# 741
ЧЕСТИТО,РЕНИИИИИ Hug newsm81
МНОГО СЕ РАДВАМ НА ТАЗИ НОВИНА!!!!!!!!ЖЕЛАЯ ТИ НАЙ-ВАЖНОТО - БЕЗПРОБЛЕМНИ 9М ЗА ТЕБ И БЕБЕТО В ТЕБ Praynig Hug Praynig Hug Praynig Hug Heart Eyes

# 742
МУШМОРОЧЕ ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО

Много се радвам за теб  Hug Пожелавам ти бременността да ти е безпроблемна, да се радваш на всеки миг от нея, да нямаш никакви кахъри и януари да гушнеш най-хубавото нещо в живота ти.
Още веднъж ЧЕСТИТО от сърце
Момичета, пак започвам да се обнадеждавам  Praynig

# 743
Мушииии, ЧЕСТИТООООО! Толкова се радвам, че не знам какво да напиша! Искрено вярвам, че този път всичко ще е наред и след девет месеца ще гушкаш най-прекрасното бебче!
Честит Рожден Ден на Румито! Много щастие и догодина да сте двама!
Искам да честитя РД и на Миа, която отдавна не е писала и дори не ме познава, но аз много обичах да чета нейните постове преди когато още не се бях осмелила да пиша! Много се надявам всичко с нея и бебчо да е наред!  bouquet  bouquet  bouquet

# 744
Мушмурок, ЧЕСТИТО  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 745
Мушмороче, честитооооо! Наистина е страхотно и много ама много се радвам че след дъжда все пак изгрява слънце, ето че и при вас стана когато най малко очаквахте! Прегръщам те силно и ти пожелавам най леките и безпроблемни 9 месеца и  най здравото и сладко бебоче януарче!   newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 746
Румито  newsm59

мушморочееееееееее, много се радвам за теб, мила newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm44. Лека бременност и най-здравото бебе накрая  Hug

# 747
Честито   bouquet   bouquet   bouquet на всички бременни !
Лелееееее колко хубава темичка ( седмичка )  Grinning
Така ми се иска и аз да се включа  Sad

# 748
  • София
Такаааа....Катеринка изпи не една, а три бири за здравето на Мушморока, мъжо й и малкото мушмороче и всички вас и сега ми й е едно такова леко.... Crazy
Мая и аз мила чакам ли чакам вече година и половина, но сега съм се заредила със всичкия оптимизъм дето го изнамерих в себе си и вярвам, че ще стане, защото много искам това бебче и то ще е щастливо, ако стане мое дете...тъй като ще го обичам повече от всичко на света... Heart Eyes
Хри точно така, гледай смело напред.... Hug
Айде лека ви нощ...да сънувате весели сънища, а тези които ловуват-да хванат яйцето здраво...защото трябва да продължим хубавия списък...

# 749
  • София
Ами Soul, какво чакаш...Включвай се  Peace!!!
 welcome...при нас е весело и СЕ СБЪДВАТ МЕЧТИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт