КАУФЛАНД - тема 82 ЛЯТНА 2026

• 26 191
  • 526
  •   1
Отговори
# 90
  • In transit
При вас в приложението излизат ли ви стотици видове риба на промоция с Кауфланд кард? При мен излизат риби, които не съм виждала скоро даже в рибарски магазини във Варна, като морски дявол, треска, писия и още доста. На всички пише, че са от прясната витрина. Направо ми идва да запаля джапанките към най близкия магазин. Joy

# 91
Аз нямам такива купони, само за ципура имам на 35% отстъпка.

# 92
При мен също няма, вероятно защото в избрания ми магазин няма такава витрина с "прясна" риба, само млечни, салати, салами и месо.

# 93
Пъстървата от Бяла река е много хубава, но съм купувала от Билла

# 94
Редовно купувам пъстърва на “Бяла река” от К и от Лидл, когато е на промоция. Също много харесвам и сьомговата пъстърва пак от тези магазини.

# 95
  • Пловдив
Няма никви риби при мен.

# 96
  • In transit
Не говоря за купоните, а за намаление с картата, ето за тези... Пише, че има 189 предложения в тази секция и всички са за риби от витрината.

Сега има доста безименни, сутринта бяха изписани някакви екзотични и риби, които никога не съм срещала в Кауфланд. Kissing Heart

# 97
Мikkey, развеселиха ме с тези екзотични предложения.😅 В интерес на истината, може би миналата седмица видях при нас калкан. Досега не бях виждала. Но по принцип на нашата витрина за риби няма и чак толкова много място, за да наредят всичките изброени при теб видове едновременно. Не знам при вас как е, но вероятно е възможно поне някоя от тези риби да я има при вас, а са изредили всичките.🙂

# 98
  • In transit
Долче, определено никога не е имало толкова риба. Ама си е забавно..даже и гатанки има за клиентите, "Познайте каква риба ще си купите за 12 евро" Joy

# 99
Пак добре, че гатанката не е “познайте колко ще вдигнем цената докато стигнете до каса”, че и такива времена имаше…

# 100
  • Пловдив
Егати смешките  Joy

# 101
  • Mostly in my mind
Мики, вероятно магазинът на К, който си задала в приложението, има прясна витрина с такива екзотични риби. Друго обяснение не виждам. При нас, за съжаление,  нямаме подобна витрина за риби и морски дарове.

# 102
Здравейте напраеих днес на обяд две покупки в Кауфланд една след друга ,една за 26 евро и втора за 23.И на двете е маркирана Кауфланд Ксрд.При отварянето на приложението пише че можеш да спечелиш ваучер намаление 50% или купон 1 Ст 1€ на мен ми се падна просто едни 20 точки ? И това беше дори не ми дадоха втори път да въртя

# 103
Аз искам да почнат да продават Ватос

# 104
  • In transit
Лолита, де да беше така. Нямаше да излизам оттам. Joy Най-нормална витрина с миди, скариди, някоя друга размразена риба и сьомга. Толкова.
Затова се зачудих истина ли е или не, отдавна търся бейби калмари, че и на 2 евро килото...ще купя няколко. Sweat Smile Сигурно е някакъв бъг, щом не ги виждате тези невероятни цени и риби. Joy

Общи условия

Активация на акаунт