Седмокласници 2026/2027 тема I

• 9 969
  • 215
  •   4
Отговори
# 210
Момичета, здравейте,
Да попитам — дали някой има отговорите на тестовете от това помагало:

Купих го за самоподготовка, но няма отговори, а не съм капацитет по БЕ за 7. клас.

Благодаря предварително!

Имам, да

# 211
Разкошен е сайтът! Имах седмокласник тази година и едно такова събиране на данни би било изключително полезно.

Здравейте, лятото имах познати родители на бъдещи осмокласници, които следяха свободните места в училищата. Направих безплатно приложение, което показва по-лесно търсене на паралелки, създаване на списък с любими и следенето между класиранията.
Обмислям дали да запазя и за следващата учебна година. Ако виждате смисъл, можете да оставите обратна връзка - https://www.kudedaucha.com/. Междувременно може да се ползва за разглеждане на паралелките.
Здрава и успешна учебна година желая!

Последна редакция: пн, 28 сеп 2026, 11:29 от lexche

# 212
  • Пловдив
Здравейте, лятото имах познати родители на бъдещи осмокласници, които следяха свободните места в училищата. Направих безплатно приложение, което показва по-лесно търсене на паралелки, създаване на списък с любими и следенето между класиранията.
Обмислям дали да запазя и за следващата учебна година. Ако виждате смисъл, можете да оставите обратна връзка - https://www.kudedaucha.com/. Междувременно може да се ползва за разглеждане на паралелките.

...но е само за София.

# 213
Скрит текст:
Момичета, здравейте,
Да попитам — дали някой има отговорите на тестовете от това помагало:

Купих го за самоподготовка, но няма отговори, а не съм капацитет по БЕ за 7. клас.

Благодаря предварително!
Имам, да
Вече ми ги споделиха, благодаря.

Ако се засилваш, вземи с отговори Simple Smile
Няма избор. Явно тези, които се продават по отделно, са без отговори.

# 214

...но е само за София.
Супер е! Само не виждам НПМГ по някаква причина. Или не де вижда, защото не  еимало места?

# 215
  • София
Това са свободните места за 4-то класиране, които и всяко РУО публикува на сайта си в един общ списък и в него много лесно може да се видят свободните места, включително по пол за всяко училище. Свободните места за пети етап на класиране също се публикуват в общ списък на сайта на РУО и всеки може да си ги види накуп, включително с дати за кандидатстване и класиране. Смисъл от отделен сайт, проследяващ свободните места би имало само, ако проследява в реално време освобождаващите се след първоначално обявените за пето класиране места, защото новоосвободените след това вече не се публикуват от РУО, а на сайта на всяко училище. Но в този му вид - просто възпроизвеждащ списъка на РУО за четвърто класиране, който освен това се вижда и в платформата за прием, аз не виждам някаква полза или добавена стойност.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2026, 15:08 от sanaka

Общи условия

Активация на акаунт