Всичко за дамските чанти – 8

• 33 943
  • 592
  •   1
Отговори
# 45
Не знам защо ми трябваше да отварям линка на Nia, видях, че има моделът чанта на Max Mara, който много искам, само за цвета се чудя. С кой куриер идват до БГ? И розово палто си харесах, но имам три вълнени палта и не знам дали още едно няма да е прекалено (а с тези цени голямо изкушение)…

https://bg.intrend.it/p-4511065106005-holdalls-pink

Чантата в малиново е трепач!!! И как "ходи" на сиво, розово, зелено... HeartHeartHeart
Страхотна!!!

И аз се разходих из палтата, харесах си няколко модела, но към момента имам няколко и нямам нужда от други.

# 46
За интренд- ако поръчвате, задължително си направете акаунт и фиделити за точки. Има намаления на определени точки (нищо недостижимо) за 20, 50 и 100 евро. Днес мисля да изпукам моите 100, само се чудя за какво.

# 47
  • София
Аз имам акаунт, но не мисля че ми е начислявало точки, а имам поне 5 скъпи поръчки. Да не би да не важи извън Италия тази програма?

Иначе пристигат с UPS в София. За втори пореден път ми се случва да дойде разкъсан много лошо кашона и да е облепен с тиксо целия..

# 48
UPS напоследък ми го правят този номер като пращам парфюми към България, което ме вбесява.
Нямам идея всъщност за онлайн извън, ще попитам в магазина, но онлайн виждам това и отстъпката е автоматична когато плащам.

# 49
И аз харесах една чанта в интренд, над психологическата ми граница е, но ако е налична в понеделник, ще я отстрелям (не искам да я споделям, някой да не в вземе 🤣🤣🤣)

# 50
За щастие при мен няма интренд!
Няма изкушения! Money

# 51
  • UK
Защо го показахте този intrend, де, не знаех за него до вчера. Имаме си нидерландска версия, да видим

# 52
Не знам дали сте коментирали за чанти Musette, но да споделя, че съм приятно изненадана от качеството им. Имам тази красавица:
https://musette.ro/eu/rimini-gm-matlasat-22b061140m716.html
Експлоатирам я доста, а не е мръднала.

# 53
  • София
Не знам дали сте коментирали за чанти Musette, но да споделя, че съм приятно изненадана от качеството им. Имам тази красавица:
https://musette.ro/eu/rimini-gm-matlasat-22b061140m716.html
Експлоатирам я доста, а не е мръднала.
Помня, че майка ми имаше чанта на марката и беше много хубава и с отлично качество. Така миришеше обаче, че няма да я забравя до края на живота си Grinning Може би е била някакво изключение, но миризмата така и не изчезна с годините..

# 54
  • Манчестър
ОФФ, този интренд. Не доставят до моята държава, ама пък доставят до България.🤔

# 55
  • Los Angeles CA
ОФФ, този интренд. Не доставят до моята държава, ама пък доставят до България.🤔

Дами, чета ви от време на време и аз бих искала да попитам, как става тези поръчки от Европа до България. Четох нещо за товарителница, освобождава от митница и т.н.  Мътна ми е тази работа. Ако напишете и ме светнете, ще ви бъда благодарна.

# 56
  • София
Е от Европа няма митница. Нали сме в ЕС уж Simple Smile

# 57
От Италия няма освобождаване, всичко пристига нормално (баааааавно, в Италия всичко е бааааавно) на адреса, който посочиш.
Фреш, покажи я, те не са единични бройки, освен ако не е упоменато до артикула.

# 58

Показвам (аз черна чанта имам само една, т.е не нося, даже наскоро я дадох на майка ми), обаче много я харесах тази 🤣

# 59
Тази е много яка и на живо, много красиво стои. На мен кафявата ми хареса повече. Кожата е прекрасна.

Общи условия

Активация на акаунт