Искам да кажа... (245) през АВГУСТ

• 34 111
  • 871
  •   1
Отговори
# 45
  • при моите деца .....
Честит нов месец.
Бавно да минава, сама хубави неща да ни се случват!
Лаленце, благодаря за темата.
Ени, чакаме те 🩷
Ако нещо трябва - пиши. Утре се прибираме.
Руми, ние сме набори, на аз планирам Италия - Бари за юбилея.
От старата тема - изумих се колко е пораснал Калин!
Мари, през Кюстендил минаваме.
Няколка снимки от Скопие

Кръговратът на живота - бременна, новородено, кърмаче.... много хубав фонтан...

# 46
  • някъде ... тук ...
Боби, на мъжа ми спретнахме изненада за юбилея с децата за Бари, покрай това и Матера, и околностите с влакове и автобуси. Супер е. А организацията е част от кефа Simple Smile
Аз не обичам да празнувам РД (август няма никой наличен и все не се получава, вече 49г.) и след като  смених много идеи, накрая ще си посрещам гостите на село. Дано стане.

Вода знам, че трябва да пия, ама не пия достатъчно....

# 47
  • София
ети, снимай ми моля тази редукция, не съм срещала, а салатата е точно по мой вкус.

# 48
Добро утро!

Вода и аз пия много.  Имам си метални шишета в офиса и у дома и само пълня. Като мърдам някъде също винаги мъкна.

Любимият ще ме метне на Солниците и ще си кара по задачи. По някое време ще поемаме към дома. Не ми се иска.

Спокоен ден, банда!

# 49
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
И аз догодина съм с юбилей. И се чудя от сега какво, как, къде. Ще черпя идеи Grinning Една вече си взех - предложих нс ММ екскурзия до Москва и Санкт Петербург догодина. Той искаше сега, но няма да смогнем с времето.
Бъни, аз по заведения гледам да си поръчвам неща, които не съм яла. Толкова зациклям понякога от към идеи за готвене, че.... Тази салата я опитахме преди 2-3г в Благоевград и от тогава редовно я правя, снощи пак и реших да я споделя, защото е елементарна и интерсна. Аз сложих и краставичка. То вариации много, но на човек трябва да му дойде на акъла за тях. Ето, за мен Титина е неизчерпаем източник на идеи и енергия Grinning
От Гърция са ми тези, от Мацутис.
Скрит текст:

Ако искаш мога да ти взема, но може би към края на месеца ще ходя към Кавала.
Али, полеж си малко и за мен на плажа.
Правих онзи ден и хляб от лимец за първи път, неочаквано за мен ми се получи, даже и ММ го хареса, а той рядко харесва нещо различно от бял хляб, който сега не може да яде.
Приятна почивка, днес Simple Smile
Мари, ти къде ще си?

# 50
  • София
Добро утро!

Гоги днес реши да стане в 6:30. Много ми се спи, ама няма начин. Сутрин е доста хладно, не мога да си пия кафето на двора. Следобед към София.

Спокойна неделя!

# 51
  • Germany
Добро утро!
Към 7 станах, но спах, та за сега не съм кисела Simple Smile Навън беше приятно, като се разходждахме с Инка, но сега напича яко и го дават пак да стане горещо. Днес и утре ще е мор, добре, че утре съм си вкъщи. Не знам дали ви се похвалих, че се споразумях да работя 4 дни в седмицата и сега понеделниците ще съм си вкъщи. В сряда идва приятелката ми от БГ и другата събота сме заедно на концерт на Дейвид Гарет. снощният концерт го слушах от терасата, ама не беше нещо особено. Отивам да пускам поредната пералня.
Хубава неделя на всички!

# 52
Добро утро, момичета!
Етти, в Банско сме. Много съм радостна, че избягах от огромните скакалци в нашия град.
Да се изкажа за салатата- ми, направо ми се дояде. Аз бих ѝ ръснала и малко леекинко запечени кълцани ядки. Става вкусна и с хрупкава круша, запечено козе сирене...
Иначе да се оплача от ММ, който започна деня с торта с шамфъстък и рикота, та се саботирах само с хапка, но усещам, че това е само началото на деня.

# 53
Мари, рецептата е: 1/2 чл келтска сол, 1/4 чл калиева сол, сока от 1/2 лимон, 400  мл. изворна вода.
Аз слагах и приемах от години и хлебна сода, което се оказа автогол. Хлебната сода блокира чернодробните ензими и възпрепятства понижаването на теглото> Плюс, че ако се приема продължително време може да се окаже причинител на неалкохолна чернодробна цироза. Аз си вкарах автогол с тази сода, по лаб резултати омазнен черен дроб, та ходих на специални изследвания на черния дроб- самоят дроб в перфектно състояние. Сега след 6 месеца ще си пусна пак изследвания, да видим колко съм успяла да разруша от вечното си тяло
За изследванията за стъпала и стойка: https://allsport.bg/about-pages/%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D … 1%8F%D0%BB%D0%BE#, отиваш на запишете час за безплатен анализ и си избираш, къде ще ти е удобно да отидеш

Гого естествено не го видях, но знам, че е станал голямо момче.

Към салатата и аз бих сложила ядки. А тези топинги ги пускат и в тукашния лидл, особенно този с манго е божествен

# 54
  • Бургас
Привет! Ще мръкне, а аз не съм стигнала до вас. Пропуснахме плажа и днес, ветровито ни се видя по камерите от Морската градина, та цял преди обед се занимавах с Уизеър. Така и не разбрах какъв беше проблемът, но се наложи да сменям пароли, да се мъча неуспешно с няколко нови профила, докато накрая все пак успях да стигна до плащане, където друга греда- неактивен бутон за карта. Добре че имам Револют. После пък в най-голямата жега хукнахме с Марто и ММ до Декатлон и Лидл. Дала съм си малко почивка и подхващам вечеря, че после и с Марти навън ще излизаме. Понеже сме големите спортисти, дето кАта ден се мажат с Волтарен Joy, днес и волейболна топка купихме.

# 55
Селесте, то без това днес е Илинден и на плаж не се ходи, та не сте изпуснали много

# 56
  • Бургас
О, вярно, Тит! Хем снощи точно това обсъждахме.

# 57
  • някъде другаде
Привет!
Вече сме в България.
Тази вечер ще гостувам на Боби.
На работа от вторник.

# 58
  • при моите деца .....
Привет и от мен!
Много ми хареса храната и особено цените в Македония.
Хареса ми Скопие, каньона Матка ме впечатли. Бих минала и пътеката пеша....
Имаше и многа пътеки до Параклиси / манастири....
От няколко дни имам тъпа, не силна болка, но постоянна ниско долу в коремната област та тази седмица планирам ЛЛ, да ми даде направление, да пусна ПКК....
Трябва и час за зъболекар....
Планирах от тази седмица е къщата да подхвана.

Лекахвечер!

# 59
Боби, и за гинеколог вземи.

Общи условия

Активация на акаунт