Звездни компромати - август'26

• 281 360
  • 2 942
  •   2
Отговори
# 1 005
  • Glasgow
Тя кога беше с Илиев, с Гигов, и тя ли паралелно е играла

# 1 006
Софка, кое е гърда, кое друго. А бе аниме.

# 1 007
Помислих я за Глория....

# 1 008
  • Glasgow
Скоро гледах снимки на Емилия зад кулисите на капките, как се подготвя да имитира Софи, прилича повече на Софи, отколкото Софи на себе си на тази снимка 🤣

# 1 009
Той е бивш на Мария Илиева.
И на Мая Пауновска от времето около Олимпиадата 2008.

# 1 010
Бреййй какъв поврътлив оборотен мъжага, разменят си го вип госпожите и накрая всяка вика "вземи го ти"! Laughing

# 1 011
Тоя ще дойде като онзи, Бирмата. Grinning
Аз се чудя, през 2008 с Пауновска на по колко години са били.

И аз съм чела, че Загоров е бил по- известен и усял от Глория в началото на връзката им- текстописец май, не зная дали е и композирал. Но пък "Рак и скорпион" е единствената песен на Гло- то въобще, която зная. И то- в дует с този, за когото не знае какво точно пише и как го пише.
Представям си на Симона какво е разказвала през годините- ами, маме, той за гражданство с онази, дебелата германка, сега е с друга, по любов сигурно. Дори и да ѝ е спестявала подобни описания през годините, със сигурност Симона не се е почувствала особено щастлива като е видяла онзиденшния пост на майка си.

# 1 012
Къде го този пост да прочета? Не го намирам в профила ѝ в инста.

# 1 013
  • До морето
И аз имам спомен, че Илия Загоров беше използван от баба Гло за ракетоносител и после го заряза, защото беше станала голяма звиздъ. Той беше по-дълбоко в музикалните среди, пишеше, композираше.

Е, точно заради тези твърдения е избухнала Гло-то.
Защото от 30 години се носи, че той я направил звезда, пък тя го зарязала....

Тя така и започва този коментар - срещнала го когато вече е имала 2 издадени албума. И тя вижда потенциал в него и го кара да пише песни за нея и за нейни колежки.
Тя го прави известен, не той нея и той я зарязва, а не тя него.
Това се опитва да обясни, явно й е тежало много, ама пусто не може да подреди думичките правилно, завалийката и съвсем се омаза.

# 1 014
Онези са "дъртата и дебелата", само Гло съвършената, ама ей на, останал с ония двете години наред, не с нея... Ми няма да му го прости! Като свекърва се изказа, дето уж хвали снахата, ама я кълве в същото време.

Къде го този пост да прочета? Не го намирам в профила ѝ в инста.
Илия Загоров се върнал в България. Не разбрах за лятото или за постоянно. Пели заедно с Глория. Тя публикувала видео с изпълнението във ФБ и отдолу написала това:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 авг 2026, 17:37 от DiaMia

# 1 015
Във фейсбук стоеше писанието на примата.

# 1 016
Чак се изненадвам, че Богданска е още с този певец

# 1 017
Софка, кое е гърда, кое друго. А бе аниме.

Славка Калчева Grinning

# 1 018
https://youtu.be/hbNbyEOCTY0

Тази песен "Скъпи купи ми нещо" е отличен химн на балканската меркантилност. Но като се разграничим от песента, вижда се че тук Глория изглежда като доста вървежна и хубава мадама, а Загоров стои до нея като не на мястото си льохман, излязъл от селската дискотека. С визията ѝ тогава и контактите, едва ли е опряла на Загоров да я "бута". Не може да си го прости явно цял живот Глория, че е обърнала внимание и е дала шанс точно на този, когато на вратата са тропали много по-читави, успешни и богати кандидати. И на дърти години това я мъчи.
Извод: не се занимавайте с мъже, които са по-ниска категория от вас - вдигате им самочувствието и изпълват целия живот със съжаления после.

# 1 019
  • Бургас
Ох, моля те, то само тая песен да е, хаха. Цялата чалга култура е еманация на простотията. Пък чалгаджийките масово "дават шансове" на който им е изгоден в момента. По онова време най-вече на Митко Пайнера даваха.....шансове де....

Общи условия

Активация на акаунт