Звездни компромати - август'26

• 280 991
  • 2 942
  •   2
Отговори
# 30
Първата снимка и тоалетът са направо нелепи.

# 31
Сигурно ходят и напълно неподготвени хора с пари, но едни от най-големите ни имена в този спорт - Христо Проданов, Боян Петров и Атанас Скатов, загиват по време на експедиции. Не умират само лаиците.

# 32
Калина /БобиТурбова/
Скрит текст:

Явно имат дете, защото не ми се вярва за първия рожден ден и кръщене на нечие чуждо дете да се правят подобни фотосесии. А наскоро се коментираше в темата, че нямали деца.

# 33
Мис Кроки е за първия пост.  Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus

Ава е станала приятна млада дама, не забелязвам някакви корекции, напомпвания и пр.

# 34
Аз съм като полята със студена вода, ужасни и трагични дни за алпинизма. Светъл да е пътят на загиналите, Нимс е легенда. Завинаги ще си остане такъв, тези които го хейтят искам да ги видя да изкачат 57 пъти осемхилядниците и тогава да хвърлят кал по него. Гледах в нета клипчета, лавината е била чудовищна, но все се надявах, че Нирмал ще оцелее. Такива хора рядко остаряват и умират на преклонна възраст в леглото си, риск винаги има, планината реши да го вземе при себе си Cry.

# 35
Дариан не е дете на Калина Крумова.
Споделя, че е била част от пътя на майката на детето да стане мама. Нали Калина е донор на яйцеклетки, вероятно за това става дума, ето какво е писала при раждането на детето:

Скрит текст:

# 36
  • До морето
Кой хвърля кал по него?!
Говорим за това, че алпинизмът се превърна в поредния модерен начин да покажеш, че имаш пари. Аз също съм крайно резервирана към всякакви екстремисти, които ходят като гламави да катерят нещо си, без изобщо да са подготвени, а после други хора рискуват живота си да ги търсят.

Шерилин Фен, Медхен Емик и Лара Флин Бойл са съвършени. Цял живот се чудя коя от трите е най-хубава и не мога да реша. Актрисата, която играеше Лора Палмър е доста айде грозна не, но незабележима до тях.

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 20:01 от Boho chic

# 37
Кой хвърля кал по него?!
Изобщо не визирам форума, не знам защо винаги някой се разпознава и скача. Има си душмани и злобари и то доста активни по всички СМ.
И за протокола алпинизма още от времето на Роб Хол и Скот Фишър яко си се комерсиализира, когато пък стана друга голяма трагедия с много умрели, но на Еверест.

# 38
По повод на Присила, вчера видях нова снимка. Все по зле е.

Скрит текст:
В скрития текст има снимка от вчера Wink

# 39
  • Sofia
На мен Кална Крумова ми харесва. Преди някоколко страници имаше малко хейт към нея, жената реши да ви покаже хубави крака Simple Smile
Не мога да гледам цялото интервю на Таня Боева, но преди години мой познат търсеше апартамент, в който тя да се скрие и помня, че някакви хора наистина я тормозеха (май става дума за бившия мъж).

# 40
Elle, хем отворих ама без очила толкоз съм и видяла.. извини ме 🌸

# 41
  • Пловдив
Рая на Ивайла Бакалова е имала рожден ден и става на 23. Много хубаво момиче.

# 42
  • Glasgow
Леле, сякаш преди 10г Ивайла се мотаеше бременна на Какао, лети времето...

# 43
Много поучителна нова тема, благодаря! ❤

Голям спор беше тук, дали Марая си е оперирала носа, ей, от девет кладенеца вода се носи, че не, грим било! Загадката се разбули, много глупаво момиче.

Мнооооо, а устните … без коментар.

Момченцето до нея наистина не се вписва в картинката.

Благодаря за темата!

# 44
Това за хеликоптерите не го знаех. Кофти, ако е така.
Наистина е много комерсиализирано, плащаш си и те качват. Буквално задръствания стават на Еверест.
Подготвените не са застраховани от инциденти, много от тях си остават в планината. И аз смятам, че не се страхуват от смъртта. Както се казва, лудите да са живи, те проправят пътя, те правят неща, които преди тях не са правени.

Общи условия

Активация на акаунт