Звездни компромати - август'26

• 280 992
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 45
Алпинизмът е много комерсиализиран, но дава много жертви.

# 46
Днес Джейсън Момоа е рожденик, да се почерпим с няколко негови снимки
Скрит текст:

Тук с лакирани нокти заради новата му роля явно (зеленокож мутант) Grinning
Скрит текст:

# 47
  • Бургас
Много е харизматичен!Видях го на живо!Страхотен!

# 48
Днес Джейсън Момоа е рожденик, да се почерпим с няколко негови снимки
Скрит текст:

Тук с лакирани нокти заради новата му роля явно (зеленокож мутант) Grinning
Скрит текст:
Да не е заради ролята му в Бързи и Яростни … там играеше някакъв психо, лошия дето си лакираше ноктите Simple Smile

# 49
Дариан не е дете на Калина Крумова.
Споделя, че е била част от пътя на майката на детето да стане мама. Нали Калина е донор на яйцеклетки, вероятно за това става дума, ето какво е писала при раждането на детето:

Скрит текст:

Чак ми стана дискомфортно някак. Не знам, ако ползвах донорска яйцеклетка, нямаше да искам близки отношения с донорската, бих предпочела даже да не я познавам, тя да не участва изобщо в живота на евентуалното дете.

И тия излияния 'ти си истинска майка в душата си" и пр. ми звучат баш като намек, че не е истинска майка ползвателката на яйцеклетката.

# 50
Това е абсолютно забранено и незаконно. Донорката въобще не трябва да е известна на рецепиента си.

# 51
Това е абсолютно забранено и незаконно. Донорката въобще не трябва да е известна на рецепиента си.

Абсолютно!
А от етична гледна точка също е криндж меко казано. Още повече да се чекнеш до мечето на кръщене на детето.
Донорството е безвъзмезно и анонимно, а не да се снимаш и буташ в живота на детето, то си има майка и баща.
Биологичният материал не те прави майка, баща.. ай че запалих.

Скрит текст:

# 52
Трио панаир - добро определение.
Но местните хора сигурно ще се радват - в малките населени места са останали предимно възрастни хора.

# 53
Благодаря за темата!
Дъщерите на Бакалова и Ава на Иван са много хубави момимета, нежни, етествени.

Това с Калина Крумова е най меко казано криндж…
Не знам как защо такава информация изобщо е известна на майката на детето, пик да са си приятелки е направо 🤐

# 54
  • До морето
По филмите нали взимат яйцеклетки от роднини, приятели - значи има вариант и да се познават. Не знам у нас как е уреден въпроса, но може да са си близки от ПРЕДИ донорството.

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 22:11 от Boho chic

# 55
Благодарности за новата тема!
Ах, тази Марая, аз мислех, че е филър... жалко, още не ѝ е започнал живота, както се казва, а вече е имало клъцни-срежи.
А това момченце е гаджето, така ли? Чий син е? Доста смело са се заявили, че чак и на почивка с мама и мъж.

# 56
Ааа, това е друго, аз имам познати, две сестри, едната износи близнаците на другата.
Не се сетих че може Калина да е приятелка с майката и да и е дала яйцеклетка.
Аз лично бих предпочела да е от човек, който никога няма да видя.

# 57
Глождеше ме любопитство и потърсих още снимки на Шерилин Фен. Тя е на 58
Скрит текст:

И някога

Шерилин и Джони са имали сериозна връзка. Запознават се през 1985 г. на снимачната площадка на късометражния филм Dummies. Връзката им продължава около 3 години (1985–1988), а според множество източници дори са били сгодени, макар никога да не са стигнали до брак.
Години по-късно Фен говори много топло за него и казва: „Той беше първата ми любов. Беше много мил.“ Тя подчертава, че го помни като човека, а не като световната звезда, в която по-късно се превръща.
Интересен факт е, че след раздялата им тя гостува в сериала 21 Jump Street, в който тогава участва Деп.
Ще се коригирам малко. За съжаление за мен това е запусната жена. Такава красавица беше... Доста е небрежна от към вид, странно облечена и никак не положила грижа поне малко за вида си.

И Медхен остарява натурално, тя е на 56, но някак личи, че е друг тип човек и се грижи за себе си
Скрит текст:

И някога... Каква натурална красота!

# 58
  • Glasgow
А Лора Палмър, забравих как се казваше актрисата, и тя беше хубава.

# 59
  • в пералнята
Много кофти за Нимс, в моите очи той беше някакси безсмъртен. Десетки хора му дължат живота си, помня, че по време на Project Possible беше спасил 17 човека, докато се опита да постави рекорда.

Общи условия

Активация на акаунт