Звездни компромати - август'26

• 281 052
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Това е абсолютно забранено и незаконно. Донорката въобще не трябва да е известна на рецепиента си.
Освен ако не са роднини /майка, сестра/, но не е само това. Една жена, за да е донор на яйцеклетки трябва да има поне едно живо родено дете и да е до 35 години. Освен ако не са променили нещо в закона. Калина на колко е години?

# 61
Гледам Натали Трифонова в Денсинг Старс, хубава, елегантна, доста слаба - даже по-слаба, от колкото беше, преди да роди.
Напомня ми френска звезда от 70-те с очната линия и платинените коси. Малко прилича на адашката си Натали Делон в лице.

# 62
Натали участваше в Dancing stars преди 2-3 години.

# 63
А Лора Палмър, забравих как се казваше актрисата, и тя беше хубава.
Шерил Лий, сега на 61
Скрит текст:

# 64
Ама сега нов сезон ми има, по коя
ТВ е

# 65
Не е нов, повтарят стария.

# 66
Боже, мислех, че нещо ново гледам, не следя Денсинг Старс! 🫣
Нищо, де, хубава си е Натали!

# 67
  • Berlin
Тези актриси ги мислех за една (или айде за две), докато гледах едно време Туин Пийкс. Явно не съм го гледала редовно, а и съм била малка и бях много объркана по едно време. И четирите са (били) красавици!

# 68
  • Glasgow
Лора Палмър си е същата, все едно се е състарила с фейс апп-а, той така ги прави, само слага малко бръчки, но не променя генерално

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 22:37 от Jokerr

# 69
  • София
Шерил Лий е 67 набор, догодина става на 60.
Шерилин Фен й е кака с 2 години, тя е родена 1965.
Медхен Еймик е по-млада, 70-ти набор.

# 70
  • Пловдив
Шерилин Фен за мен е била много много красива жена. Много впечатляваща на младини.

# 71
Не, не, не. Тези божествени красавици не са показваните лелечки. Особено Шерелин.
Така се случи и с Ясмин Блит. Уникален сексапил срещу повлеканата сега.

# 72
Много ме натъжихте със последните снимки на трите красавици от "Туин Пийкс".
Времето наистина е безпощадно!

# 73
  • До морето
При Ясмин има и наркотици, и алкохол намесени, тя дълги години беше пристрастена.

# 74
  • Glasgow
Азиатката от Туин пийкс съм сигурна , че не е мръднала, те нямат остаряване. Ще се опитам да я намеря сега

Общи условия

Активация на акаунт