Звездни компромати - август'26

• 281 860
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 390
Среди... Ако е в средите на приятелчето си, дето го съдят на два континента, да му имам средите. Баш са подходящи за Айлин тия среди. Той Вуйче не е глупав. Не се меша с такива и на сватбата не беше, нищо че е джиткал по Сен Тропето по същото време.
Родителите на булката са роми. Турски роми.

# 391
Мария толкова ли не може да качи някоя нова снимка на мъжа си по чанта, их значи.

# 392
Значи погледнах инфото в нета за този мистериозен жених и свят ми се зави от портфолиото му(ако е Боби Колев) И този така успешен и кадърен момък/мъж толкова се впечатли от Айлин, че за няколко месеца ѝ предлага брак. При положение, че тя миналата година беше в Черешката и сгодена с онзи иранец май беше. Не ще да е много умен е моята констатация или с "другата" глава се е впуснал в това начинание. Тя както умее да се преструва на мила и ранима сигурно го е убедила, че ѝ първият едва ли не и... само след сватбата.. 😁 И пак не говори това добре за него.

# 393
  • София
Мария Игнатова
Скрит текст:

# 394
Ето това Мариино тяло е топ, а не на адашките Илиева и Петкова.

# 395
В тялото е супер, тя тренира и си личи, но не знаех, че има импланти? Или така ми се струва от снимката?

# 396
# 397
Уникална е Мария Игнатова. А на живо е още по- красива 🩷

# 398
  • Пловдив
В тяло е супер. Ама косата й нещо не е моето..

# 399
  • в света на неограничените измерения
Аз на този брак му давам две години макс.
Ха..ха, прилича ми на начало на залагане. Хубаво е да е на вързано.

Направо си е социален експеримент.

# 400
  • София
Отново Мадона и Кайли от Амстердам, но извън сцената. Много хубави снимки изкараха въобще оттам ❤️ :

Скрит текст:

# 401
Хубава е Мария! Тя още ли е с Нойзи?

Среди... Ако е в средите на приятелчето си, дето го съдят на два континента, да му имам средите.

Кой е приятелчето и за какво е съден?

Аз също щях да се закълна, че няма как да е финансиста, те си падат сноби, половинките дори да са нищоправещи, обикновено са с някакво Арт образование, занимават се с благотворителност и т.н., как пък няма да се ожени за ромка. Обаче после видях колежките и си помислих, че защо пък не и съпругата да е от същия калъп. А и нали колегите ги има на снимките от сватбата...

# 402
30 годишни.

# 403

и лицето. нещо носът не  е ок

# 404

и лицето. нещо носът не  е ок

И се чудите после защо се обезобразяват жени.

Нищо ѝ няма на Мария. Повече такива Марии да има. И цялостно се надявам повече здравото тренирано женско тяло да идва на мода отново, а не това немощно изпито набоцкано подобие на тяло, което напоследък витае в тенденциите.

Общи условия

Активация на акаунт