Звездни компромати - август'26

• 281 866
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 375
Бг мама разкри първа мъжа на Айлин, но днес попаднах на статия, която още по-задълбочено е проверила връзката. Та, явно е този Боби Колев с международната кантора.
Този е мъжът на Айлин, и жените от снимката с Боби Колев също присъстват на сватбата.. Господарите са си проверили фактите, няма да публикуват току така снимка на човек, за който не са сигурни.

Скрит текст:

# 376
Петър Дочев се разделилил с Ирмена Чичикова след 8 - годишна връзка заради Александра Фейгин, участвали заедно в общ проект. Ами по- хубавичка ми е, Ирмена ми е много неприятна

Хехе още през февруари/март като пуснаха снимки от спектакъла, в който играят заедно, си казах, че са много сладки и много влюбено се гледат 🫠

# 377
Да, това имах предвид, че са задълбочили като проучване. Тук не бяхме видяли, че човек от екипа е реално на сватбата, както и че Айлин я следвал някакъв от кантората.
Вече е разгадано, може да пуска снимки и на двамата.😆

# 378
Ирмена все с дълги връзки с актьори и все сама. Тя на колко стана?

# 379
Ирмена все с дълги връзки с актьори и все сама. Тя на колко стана?

Ирмена е на 40+ , все ми изглежда болнава.....Не знам,има излъчване на страдаща,нещастна.

# 380
Ох, голяма драма се оказва булката да е от публикуващите на килограм, а младоженецът да се крие.
И все пак пред Валка с огромните ноздри, предпочитам мякащата Айлийн. На хубост. Иначе и двете бих ги мютнала.

# 381
В бледосинята рокля е Мирела Карамочева (гримьор), не е тази американка.
Азиатката си прилича, а колегата му Крис наистина следва Айлин в инстаграм.

Последна редакция: вт, 04 авг 2026, 13:42 от ItsAnabelle

# 382
Мъжът на Айлин и по-млад и по-богат от на Валката. На мен ми е много симпатичен.
Да са щастливи младоженците! Чудя се къде ли са се срещнали, те са като от две паралелни вселени?

# 383
Тази Ирмена ходеше преди години с един водещ от Бнт, много противен. Таа бяхме на съседни маси, толкова вулгарно, надменно и провокативно се държаха, дори на персонала се правиха на интересни, сякаш някой е длъжен да ги разпознава, че ми идеше да ги лисна с коктейла, за да се опомнят. Рядко неприятни персони.

# 384
Проблемът е че булката е много глупавичка, сега красотата я спасява, след година две ще зейне интектуаланата пропаст помежду им. Различната среда, сериозната разлика във възрастта и още много, много неща. Не смятам че този брак ще е е особено дълъг. Ще видим. Иначе за красива е много красива, но само толкова. То и в ергенина, дето все пак се е пристисквала, да не се излага се виждаше колко семпла е интектуално, смятайте в реалност какво е🤪🤣

# 385
  • Пловдив
Бе ква красота...нищо не я спасява тая, че и другите кат нея Close

# 386
Аз на този брак му давам две години макс.

# 387
Тази Ирмена ходеше преди години с един водещ от Бнт, много противен.
Стефан А. Щерев.
Как разбрахте, че мъжът на Айлин е по- богат от на Валка?!

# 388
  • Down south
Ако това е съпругът, то той се движи в определени среди и т.н.
От дрига страна, казвате, че момата не от най-острите
Интересно е, как ще протече този брак.

ПП Родителите на булката приличат на роми.

# 389
Аз на този брак му давам две години макс.

Толкова стигат за да се създаде дете. Ако женихът е към 50те и няма биологични деца, може би това оправдава изборът му на жена във фертилна възраст.

Нищо не знаем за този жених и аз имам сериозни съмнения, че той наистина е това, което изглежда от въпросния сайт. Повече трябва да поровят дедективите на bg-mamma. Няма анонимни хора .....

Общи условия

Активация на акаунт