Звездни компромати - август'26

• 281 845
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 450
Ъъъъъъ?!? 60 годишен дЕдо е позволил да го качат така?! Това е нелепо🤐😅🤡 Много иска да докаже че гали и други животинки🤐🤐🤐🤫🤫🤫

# 451
  • София

Това сигурно ли е? Че Google AI има друго мнение. И той не е 100% сигурен източник, де.

Коригирам се. И AI се е объркал.

Последна редакция: вт, 04 авг 2026, 21:52 от lila

# 452
Само си ги представям : Чакай, задръж да снимам за инстна 🤦‍♀️ жива да не бях, простотията ходи по хората

# 453
  • Варна
Вуйчо ви имал косми?!?!
Абсурд!
Това е AI

# 454
Явно Валерия чете тук и бърза да ни опровергае.

# 455
Много знаем ние чия е тая ръка.
Вале,  Вале, не е срамно да мълчиш, че почнеш ли да говориш потвърждаваш колко си тъп.

# 456
  • София
И това е сериозен мъж на години, с милионен бизнес и стотици служители. Не е в ред тоя...

# 457
Е, аз съм от тези дето вуйчо и Валерия не ги дразнеха, но напоследък изплискаха легена тотално. Вуйчо се води успял и с пари, Валерия уж голямо перде, но и двамата не спират да се връзват на провокации и като тийнове пускат безумни и жалки постове. ЗАпрете се бре хора, излагате се зверски с подобни снимки и статуси. Толкова ли нямате характер и реална преценка, за едните лайкове и правенето напук незнайно на кого копаете дъното.

# 458
Тялото може и да го подържа, ама акъла изфирясва, неизбежно е.

# 459
Много знаем ние чия е тая ръка.
Еее, личи си по натренираните крака и палеца на ръката, който сме коментирали и преди 😆, че е вуйчо…😁
Ох, голям смях и срам едновременно, ама както са казали хората - никога не е късно да станеш за резил. 😀
Скрит текст:

# 460
Егати нелепата снимка! Вляво кучешки краченца, у средътъ Вуйчо, вдясно Валерка! И Вуйчо к'во - първо гали едното кученце, после разгалва второто... 🤢

Магдален Сидеров, обаче, слага в малкия си джоб по мъжественост и Вуйча ви и новият съпруг на Айлината! 😁

# 461
Нека се обичат хората, те точно не ми пречат.
На Маги само косата й е страхотна.

# 462
Немà ме два часа и темата се напълнила с идиотщини. 🤣  Дам... старческата сенилност не мож я подкупиш с кинти! 😁 Нито празноглавието да напълниш като платиш на колонка за зареждане. 🤣

# 463
С едната ръка гали кучето, с друга котето.
Сори, не се сдържах.

# 464
Целият този лов на богати чичаци, който Валерия спомоществователства, е адски нереден. Ние така сме свикнали с празноглави държанки вече, че не ни прави впечатление, но младите момичета да се стремят към такъв живот ми идва too much. Най-лошото е, че сигурно и родителите им се гордеят с тях.
Може и да остарявам, но не го искам за моята дъщеря.

На мен направо си ми намирисва на един определен бизнес...

Общи условия

Активация на акаунт