Звездни компромати - август'26

• 281 843
  • 2 942
  •   2
Отговори
# 495
  • Down south
Не знам, коя двойка е любимата, но за най-отвратителната, мисля че има забележително единодушие.

# 496
Според мен жениха на Айлин и Ваньо са двойка, а двете дружки параван! 😂😂😂😂😂

Не знам коя е по-красива, но Айлин ще ѝ запомня физиономията, докато на Валката не. Толкоз. 😂 Валерия не я понасям, хем съм гледала 1-2 епизода на Ергенът. Няма толкова невъзпитано и нагло същество. Е, има де, ама се държеше безобразно.

Ще приемеш ли тази роза от мен?🌹

А едно време в ергенската тема имаше потребителки, които вярваха, че Валето и Евгени Генчев ще вдигнат сватба. Сега и двамата с хомосексуални партньори.

Последна редакция: ср, 05 авг 2026, 00:28 от Mama xxl

# 497
Валерия изглежда хищно амбициозна и Вуйчо е добър старт Simple Smile Ще видим накъде ще поеме по-нататък. Снимката с куче между тях е покъртителна.

# 498
Абе каква е тази мода млади момичета да се женят за набори на бащите си?? Този на Айлин е '76, тя е '99, гнусна история. Валерия няма да коментирам дори. Мисля си, че нейният вуйчо Ваньо е изнамерил съпруга на Айлин. Кога беше с онзи иранец, кога забърса този, че и сватба дигнаха..
Имам чувството, че тези момичета са прекалено изолирани от среди с техни връстници, прекалено изолирани от реалния свят и живот. Накрая чичковци ги надушват и заграбват, а те си мислят, че върхът на живота е да те издържа богаташ и да ходиш насам-натам.

# 499
  • София
Абе каква е тази мода млади момичета да се женят за набори на бащите си?? Този на Айлин е '76, тя е '99, гнусна история. Валерия няма да коментирам дори. Мисля си, че нейният вуйчо Ваньо е изнамерил съпруга на Айлин. Кога беше с онзи иранец, кога забърса този, че и сватба дигнаха..
Имам чувството, че тези момичета са прекалено изолирани от среди с техни връстници, прекалено изолирани от реалния свят и живот. Накрая чичковци ги надушват и заграбват, а те си мислят, че върхът на живота е да те издържа богаташ и да ходиш насам-натам.
Тази "мода" по принцип е от познатите ни 2000+ години насам. Не е новост. Преди бащите им са ги пласирали, сега те сами си търсят.

# 500
Кметът Терзиев все по-инфантилен в ТикТок за ДженЗи избирателите си. Baddie го раздава...
Скрит текст:

# 501
Какво означава Baddie ? Може би е имал предвид buddy Simple Smile

# 502
Някак си това ми се яви 😁
Скрит текст:

# 503
Излага се Терзиев, доста…

За момичетата, според мен не са изолирани от техни набори, а просто те си търсят финансово стабилни господа. Едно момче ʼ99 (то е още на 27 години) няма как да има финансите на Ваньо, ако ще и родителите му да са супер заможни. Според мен това е причината. Не търсят лЬОбов, налЕ.. 🥴 То не е сигурно, че на 27 ще е осъзнат, де. Не знам, не се наемам да коментирам толкова разликата. Честно казано, мен разликата не ме фрапира толкова, ами излагациите, които демонстрират. Ваньо, на възраст, държи се като тийн. Този на Айлин - уж кантори, ала бала, пък накрая Айлинката.. Е, явно се обичат.

# 504
Сега мислех, че съм го написала вчера, ноо трябваше и лапата на кучето…..

А и Мара е дърта лисица, че върза Тюдор!
Млад, сега за красотата ще са следващите 10 тина страници и си пъха ръката публично в чантата.

# 505
А Вуйчо си взема всичко и на съд ги дава.
Вале, наеми отсега добър адвокат.

# 506
Божкеее, до там ли я докараха Вуйчо и Валка,  след като трябва да доказват на обществото какво правят...... И въпреки всичко, пак не лъха на интимност и се*с от снимката. Прекалено е позьорска и провокативна. Както някой правилно отбеляза-мъж с уж сериозен бизнес, да се снима толкова нелепо.  Всичко намирисва на поза, договорка, но не и на истинска връзка. А Валка може да влиза в роля-в Ергена го играеше различна, сега си е типичната комерсиална кифла.

# 507
  • в пералнята
Не знам защо решихте, че този Боби Колев е някаква потомствена финансова аристокрация като Ротшилд, Вандербилт и  т.н., които се женят за престиж, образование, стандарт и по още един начин инвестират в успех на бъдещото поколение. Той си е просто Боби 😁
Както носовете са ген, така и мозъка, и докато едното може да се коригира, другото - не съвсем.
На всякакви семпли жасита, айлита и мичета, светлета възпитават, за съжаление, също толкова семпло поколение.

Последна редакция: ср, 05 авг 2026, 21:42 от Arhinora

# 508
При Мичкини има ли такива изцепки като на снимката на Валка. Представих си как Мичка му бърка в...чантата, каквото извади, си е нейно. JoyJoyJoy

# 509
  • Пловдив
Алек Болдуин...мноого остарял ми се струва. Онази Хиларийка му изпи силиците Simple Smile
https://www.facebook.com/share/v/1HXctoMjtQ/

Общи условия

Активация на акаунт