Звездни компромати - август'26

• 281 856
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 420
  • на село
Аз не я знам коя е тази Айлин, ама явно добре ѝ работи маркетинга. Само трябва да отработи тая линия “циганка е-не е”, защото явно е много важен проблем.

Иначе фейк брака и бизнесмена с анимираната снимка на колегите от международния офис са фанали дикиш, щом чак господарите ги коментират.

# 421
  • Пловдив
Коя е тази Тифани?

# 422
В тяло е супер. Ама косата й нещо не е моето..

и лицето. нещо носът не  е ок

И се чудите после защо се обезобразяват жени.

Нищо ѝ няма на Мария. Повече такива Марии да има. И цялостно се надявам повече здравото тренирано женско тяло да идва на мода отново, а не това немощно изпито набоцкано подобие на тяло, което напоследък витае в тенденциите.

ами че тя е  натъпкана като пуйка в лицето. но и като черти не ми харесва. в тялото е отлично, да.

# 423
Ох Слава Богу, че поне тялото одобрявате Hands Pray иначе не знам какво щеше да прави момичето...oh wait, знам Wink

# 424
Ирмена все с дълги връзки с актьори и все сама. Тя на колко стана?

Ирмена е на 40+ , все ми изглежда болнава.....Не знам,има излъчване на страдаща,нещастна.

Беше гадже с онзи откачения Стефан Щерев, още ме побиват тръпки от участието му в Черешката,  кухня като на клошар с хиляди малки шишенце с подправки, а имаше и парфюми милион пак шишенца..бъррр

# 425
  • Sofia
Благо Г.с децата
Скрит текст:

# 426
  • софия
Красавица е Айлин. Другото не мога да коментирам, защото не гледам ергени, моми и други.

# 427
  • Варна
Да се включа и аз в конспиративни теории по картинка.

Младоженецът ми носи вайб на мъж, който не си пада съвсем по жени, има повече други интереси. И на двата бряга плува, но по близо до левия.

Има някаква лудост в погледа му и по точно извратеност, да ме прощава.

За мен брака не е по любов, а по сметка. Той, по някаква причина е трябвало да сключи брак, не знам каква, звездите ми говорят, а тя също има изгода, но той е принуден да го направи.

# 428
Според мен жениха на Айлин и Ваньо са двойка, а двете дружки параван! 😂😂😂😂😂

Не знам коя е по-красива, но Айлин ще ѝ запомня физиономията, докато на Валката не. Толкоз. 😂 Валерия не я понасям, хем съм гледала 1-2 епизода на Ергенът. Няма толкова невъзпитано и нагло същество. Е, има де, ама се държеше безобразно.

# 429
Някой по-назад беше писал, че Цитиридис и Боряна Братоева са се разделили, но явно не е вярно
Скрит текст:

Нина Николина
Скрит текст:

# 430
За актьорството на Братоева нищо не мога да кажа, но че е на 37 ме уби! Тя изглежда на 25, евала!

# 431
Ето го жениха на тая, която в известна само на няколко потребителки тук. Дано да мирясат, че темата пак стана нечетима.

# 432
Аз отворих видеото с участието в Черешката, в движение Айлин е много красива. Но доста се учудих, това е излъчвано януари 2026, снимано е в къщата на приятеля ѝ, тя го споменава гордо. И сега 6-7м по-късно се омъжва за друг?!
Епизодите се снимат доста преди излъчването.
Това ми напомни за случая на Гуспата (участник във Фермата 1 и към днешна дата продуцент на уеб-риалитита) - излъчиха се епизодите на "Смени жената", в които говореше колко обича жена си и колко са щастливи, а в същото време в Инстаграм стояха постовете му, в които вече се гушка с новата половинка.

Друг мой любим случай (където обаче няма виновна телевизия) е как преди вече много години видях един билборд с лика на Бачорски и надпис "Пате, честит рожден ден, обичам те!". Любопитно ми беше кое е това пате, което е платило за билборд и отваряйки му профила, паралелно виждах снимки на две напълно различни жени, че и двете бременни. По някаква причина Фейсбук беше бъгнал и ми показваше снимките разбъркано. Докато забележа, можете да си представите какви филми за хареми и султани ми минаха през главата.

# 433
  • Glasgow
Според мен жениха на Айлин и Ваньо са двойка, а двете дружки параван! 😂😂😂😂😂
това най вероятно ми се струва.

Джорджина на Роналдо
Скрит текст:

# 434
Целият този лов на богати чичаци, който Валерия спомоществователства, е адски нереден. Ние така сме свикнали с празноглави държанки вече, че не ни прави впечатление, но младите момичета да се стремят към такъв живот ми идва too much. Най-лошото е, че сигурно и родителите им се гордеят с тях.
Може и да остарявам, но не го искам за моята дъщеря.

Последна редакция: вт, 04 авг 2026, 22:00 от Michone

Общи условия

Активация на акаунт