Звездни компромати - август'26

• 281 405
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 990
Много се съмнявам това с църквата да е изобщо вярно.
Дрехи за по 5к евро блузата да даде в църква, едва ли. Така си говори само за повече лайкове явно.

# 991
Аз ходех на концертите, които правеха Глория, Илия и сестра му Мария.  Тогава правеха концерти, като Веселин Маринов, не пееха в клубове и дискотеки. Бях им голяма фенка. Мисля, че тя го изрита на улицата след като затвърди името си и построиха къщата заедно. Сигурно е очаквала да  не заминава за Швеция, да и се моли и да продължава да си дава парите по нея.

# 992

Гледам Симона Загорова има нова песен с гаджето на Алекс Богданска. В някои коментари го съсипват за някаква дъвка (от промо клипчета със Симона на песента). Симона пее много добре, той до нея се мъчи. Самозванец е, но не е лошо да иде на уроци, да подобри пеенето.
За какво му е да ходи на уроци като така и така му ходят на участията. Организира участие с куверт, цвили и хората ходят да го гледат.

# 993
Да, и аз го гледах. Водят го поп фолк изпълнител, набирал бързо популярност. Според мен не пее много добре.

А Симона защо се е хванала да пея с този набеден поп фолк изпълнител....

# 994
  • Sofia
Днес в повторение на ПО го даваха този същия ,че има дует с Камелия.
Не чух песента и не знам дали е ок.

# 995
Покрай Богданска се популяризира и той.

# 996
А Симона нали имаше дете, тя с бащата ли е още?

# 997
А Симона нали имаше дете, тя с бащата ли е още?

Не. Ако не се лъжа, се разделиха скоро след раждането на детето.

# 998
И за него май имаше нелепи коментари от тъщата. По повод бременността на Симона, беше казала нещо от сорта, че едва ли не е станало случайно, ама щом е станало ще го роди и ще го гледат.

# 999
Симона е завършила музикалното училище в София с поп и джаз пеене.

# 1 000
  • на село
Симона дава уроци по пеене - може така да се запознали. Аз съм пускала клипчета, публикувани тук - този се дере неистово и дори му плащат.

На Глория още навремето ѝ лепнаха “интелектуалката” на попфолка, и аз не знам защо. Беше научила няколко засукани фрази.

Правописът си е неин - тук са публикувани неведнъж нейни постове - същата разхвърляна мисъл, рошави изречения, пълни с интервали, поставени гьотере.
Аз даже ви се чудя как сте разбрали какво е имала предвид. Аз не успях да разбера, че Загоров е бил женен преди да я забремени.

# 1 001
И докато не я знаеха, сега информира надлежно всички.

# 1 002
За този екземпляр четох някъде, че като се съберял с приятели и си пийнат, и му напирало да пее, та им пеел. Пък те му казали "ма ти така хубаво пееш, що не се занимаваш с това професионално" и той им повярвал, та така станал "певец". Joy
А пък толкова лош вкус за мъже да има Богданска, че направо ... на курс бих я пратила да се поправи.

# 1 003
Той е бивш на Мария Илиева.

# 1 004
И аз имам спомен, че Илия Загоров беше използван от баба Гло за ракетоносител и после го заряза, защото беше станала голяма звиздъ. Той беше по-дълбоко в музикалните среди, пишеше, композираше.

Общи условия

Активация на акаунт