Звездни компромати - август'26

• 281 918
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 2 025
Пиленцето с нови гърди ли е, че така ги показва? Има няколко клипа, които започват с гърдите й и от там останалия пейзаж
Скрит текст:

Добре де, това Пиленце така си обработва лицето на всички снимки, а после на видеата се вижда колко е сбръчкана…. Да обработва и видеата поне, като така е тръгнало. Ужасна е и да, сигурно има нови гърди, по видеа преди като съм я мяркала не изглеждаха така.

# 2 026
Самия факт за поста и молитвата е достатъчен да се определи това като нещо извън нормалното в днешно време.

# 2 027
Пиленцето с нови гърди ли е, че така ги показва? Има няколко клипа, които започват с гърдите й и от там останалия пейзаж
Скрит текст:

Добре де, това Пиленце така си обработва лицето на всички снимки, а после на видеата се вижда колко е сбръчкана…. Да обработва и видеата поне, като така е тръгнало. Ужасна е и да, сигурно има нови гърди, по видеа преди като съм я мяркала не изглеждаха така.
Пиленцето не е толкова глупаво, заработва пари и участва в общия маскарад.

# 2 028
Юлияна на първата снимка е като след инсулт- изкривено лице. Явно вече ботокс не помага, но много и се иска да е бг Мелания Тръмп, ама от Шумен Joy
Флорин и тя жали за младост.
Нито класа, нито стил имат и двете лели

Последна редакция: сб, 22 авг 2026, 19:45 от Г-жа Рамацоти

# 2 029
Скрит текст:

Пиленцето не е толкова глупаво, заработва пари и участва в общия маскарад.

Колко пък да е "умно" това пиленце. Всички достатъчно сме виждали капацитета и. Общо взето пилешки мозък, а другото пили и толкова си няма.

# 2 030
Пилето има по-стари видеа с пълна пазва, сн.:
Скрит текст:

Сега, то ясно че и подплънки, това онова, ама не е като да няма..

# 2 031
Браво, Пили! Клааас! И преди, и сега. Bowtie

# 2 032
  • вкъщи
Гледайки снимки на мой приятел фотограф, който е снимал концерт в Бургас виждам тази и сякаш разпознах Камелия. Доста отслабнала и със странна прическа, все едно перука. Дано не е болна...

# 2 033
Ами, Камелия така си изглежда вече. И с орезиления нос - все едно дете е правило апликации по лицето й.

Прочетох, че след сватбата, Джорджина била осиновила трите деца на Роналдо от сурогатни майки, както и че нямало да сменя фамилното си име. В предбрачното споразумение пък двамата били решили да запазят отделна собственост върху активите си, придобити преди брака.
Хитър е тоя Роналдо.

# 2 034
А,за тези след брака не се ли е сетил?

# 2 035
  • Sofia
Соня Йончева
Скрит текст:

# 2 036
  • Наблизо
Хубава е Соня,в най-хубавия град Heart ама полата изглежда неудобна много.

# 2 037
Последното, което ще кажа за тази пола е, че е неудобна.

# 2 038
  • Наблизо
Аз бих казала,че й е малка,но пък е направила хубави крака и иска да си ги покаже жената.Лошо няма да се облича човек както си иска,но си личи че не й е удобно физически да ходи така.

# 2 039
  • София
Не знам коя е тази женица, но полата й е доста къса, не знам как се върви и сяда с това парче плат. Иначе добре, че е акцентирала върху краката, че коремът гледам си живее собствен живот.

Общи условия

Активация на акаунт