Звездни компромати - август'26

• 281 731
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Пловдив
Хари не ми е бил хубав...а с тая голяма камба ептен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 266
Дори и да не бяха инженер/биолог/графичен дизайнер и астрофизик, пак щяха да са една от най-великите групи на всички времена🙌 Не са много групите, при които всяка песен е хит! Аз продължавам да ги слушам всеки ден. И си имам парчета, които ме зареждат. Don’t stop me now или I want it all. Докато от други настръхвам. Somebody to love ❤ По фр. радио ги пускат през ден, а не е станция Nostalgie 🙈
Отплеснах се.
Но се сетих и за музиката от Имало едно време на Запад на Енио Мориконе.
Или от Професионалистът с Белмондо, пак на гиганта Мориконе.
В такова време съм расла, такива мелодии са ме съпътствали.
Ами онзи блус на Оскар Бентън в За кожата на един полицай с Делон, където кара мотор със сив костюм на готината перка и спортна фигура, но с черни, кожени ръкавици?! Убийствено синьо око, нищо, че не бива да ти е в къщата. Не хубавец, а трепач, точно там, а е на 46.
Някои филми просто не минават само с едно гледане🙈
Това беше малко, лирическо отклонение 😆
Да си припомним какво гледахме и слушахме, нали ?! Хубаво си е, пусто динозавърско време🔥

# 2 267
  • Sofia
Петър Дочев разделен ли е с Ирмена Чичикова?
Днес даваха повторение на ПО/от средата на м.май/в което тя му честити рд и му се обяснява в любов…той гледаше малко гузно 🙄
С Фейгин не са обявили още май връзката ,макар да пускат снимки от еднакви дестинации 🤔

# 2 268
  • София
Лоренцо Ламас и Хедър Локлиър са се снимали
през 1983 г на корицата на списание
сега са гаджета
Скрит текст:
Роналдо в стари реклами
Скрит текст:
и рекламира Кока-кола в началото на кариерата си преди
да маха бутилките с Кока-кола и да вика Аква-Аква
Скрит текст:
А какво стана с филма за Лили
избраха актрисата , но снима ли се?
Имаше и трейлър за филма за Емил Димитров,
но той снима ли се или се чака финансиране?
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 авг 2026, 22:22 от lite16

# 2 269
Петър Дочев разделен ли е с Ирмена Чичикова?
Днес даваха повторение на ПО/от средата на м.май/в което тя му честити рд и му се обяснява в любов…той гледаше малко гузно 🙄
Не го гледах, но вървеше и мимоходом го чух след честитката, че каза нещо от сорта "че винаги ще са близки каквото и да се случва в живота" (нещо в този смисъл), което прозвуча точно като разделени, но запазили добри чувства. Ще си върна ПО да го чуя пак.
ПП: Каза, че Ирмена си оставала много важен човек, важна жена в живота му, което си остава така завинаги, до самия край, който се надява да е далече (!!!?). Та баш като разделени звучат. Пък тя що се е явила да записва послание, не е ясно, но с нейния печален образ, е подходящо да го играе страдалица.

Боже, Лили вече е метър и 40 сигурно и няма 30 кг.

Последна редакция: вт, 25 авг 2026, 15:12 от DiaMia

# 2 270
Леле, колко се е смалила… Виждала съм я може би преди 25г и не беше толкова ниска.
Аз работех в едно заведение, а тя беше клиент, няма да забравя никога поръчката и- чаша вода с 2 резена лимон, извади си неин мед. Три белтъка и зелена салата, това беше. Б@си дисциплината и волята! За мен тя е феномен на колко стана 85-6 ли? И още излиза на сцена и скача с тънки токчета по 2 часа…

# 2 271
Ако е вярно, че е 1938 година, смятай...

# 2 272
39 вика Джемини, малеее навършени 87 години! Извънземна е!

# 2 273
  • София

В нета пише височина 156 см
и тегло 46 кг
https://www.marica.bg/lajfstajl/lili-ivanova-poddarja-46-kg-s-turska-dieta

# 2 274
Лили е родена през 1937, това е официалната година на раждане.

# 2 275
Лили Иванова със сигурност от първа ръка го знам е родена 1939 година.

# 2 276
А съм се намалила с 8 см и сам още далеч от нейните години. Какво пише , какво е  ...кой знае. Блазе на Лили, може да е динозавър ,но с глас.

# 2 277
  • Варна

В нета пише височина 156 см
и тегло 46 кг
https://www.marica.bg/lajfstajl/lili-ivanova-poddarja-46-kg-s-turska-dieta

Това е ръста и на млади години. Възрастните хора се снишават доста. Майка ми е на 83, под 160 см е, да не казвам 156-7, а е била цял живот 165 см в младостта си. Според мен е поне 7-8 см надолу. Не е изгърбена.Костите се свиват просто полека лека.. 😞 на всеки 5 г. след 50 , 1-3 см може...Лили е макс 145 см... Вече.. Но пък токчета носи още.🩷

Последна редакция: вт, 25 авг 2026, 00:00 от Vessi_to

# 2 278
Официално!  Никола Цолов ще направи своя дебют зад волана на болид от Формула 1!

# 2 279
  • Berlin
Ама не на състезание, нали? Просто му трябват часове, навъртяни в такъв автомобил, преди изобщо да може да се включи там, така четох.

Общи условия

Активация на акаунт