Звездни компромати - август'26

• 281 272
  • 2 942
  •   4
Отговори
# 2 385
Отново Соня Йончева.

Скрит текст:

Решила е, че не само гърдите и трябва да се видят, ами и краката. Simple Smile
Евтино изглежда и това е, пък каквито ще постижения да има и да е на световна сцена.

# 2 386
Аз нюансите сиво не съм ги гледала и не знам колко е достоверен Джейми Дорнан там, обаче е плашещо убедителен в ролята на сериен убиец в сериала на Netflix "The Fall". Джилиан Андерсън, както винаги, е безупречна в другата главна роля.
Дакота я харесвам много, макар да не я смятам за добра актриса. Изглежда супер лежерна и позитивна като човек. Рекламата е симпатична Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 авг 2026, 13:24 от countessinna

# 2 387
Александър Скарсгард има много доминантно излъчване, съгласна съм, че много би паснал на подобна роля.

Йончева има хубави крака, разгледах й снимките във Фейсбук, тя нагоре е едра - корем, бюст, ръце, краката са най-фини в конструкцията. Логично е да набляга на тях, но в такъв случай да прибере деколтето, че става прекалено и губи стил и финес.
Не й следя личния живот, тя с един по-млад брюнет ли е, с него позира на доста снимки?
Скрит текст:

# 2 388
Относно Нюансите, не е проблема в актьорските умения на Дорнан. Изначално ролята не му пасва. Физически не отговаря на литературния герой, скован е и сякаш се чуди  "абе какво правя аз тук". Притеснявал се е от сексуалните сцени (според мен по морални съображения). Най-гадното което описва в едно интервю -  при снимки мъжете-актьори си прибирали чарклъците в специални торбички. В някакъв момент той установил, че предоставената му била вече използвана (нямам идея дали е вярно или оправдание).

# 2 389
  • Glasgow
Александър Скарсгард има много доминантно излъчване, съгласна съм, че много би паснал на подобна роля.

ако не прескача границата на доминантността като в big little lies би бил страхотен 🤩(и там беше, но му намразих героя)

# 2 390
  • До морето
Което само показва колко добър актьор.
Харесва ми идеята той да е Крисчън.  Даже физически води Джеймито с едни 15 санта (височина).

# 2 391
  • Glasgow
Има излъчване и енергия като че ли има 15 см преднина навсякъде 😅🙈

# 2 392
Отново Соня Йончева.

Скрит текст:

Решила е, че не само гърдите и трябва да се видят, ами и краката. Simple Smile
Евтино изглежда и това е, пък каквито ще постижения да има и да е на световна сцена.
Това са много пълни крака, които с толкова къса пола с адекватна гледка единствено на плаж и басейн. Да не говорим наистина колко е удобно при сядане и навеждане. Някак и с лицето не ми се връзва.
Наистина се изумявам какво наричате тук красиви крака, след като и кренвиршите на Ирина Флорин бяха определени като такива...
Ох, тя и гърди като превтасали козунаци показала. Ем превтасали, ем увиснали. Scream

# 2 393
Ама те за града си са си били добри сигурно, такива обикновено се грижат за града си.

Най- вероятно е било така, да.
За "братя" Галеви и Дупница съм чувала същото.

Преди няколко години с огромен интерес изслушах книгите на Надя Чолакова "Живей бързо", посветени на прехода след 10- ти ноември. Интересни ми бяха, най- вече с това, че са базирани на журналистически разследвания и публикации.

# 2 394
Соня Йончева на снимките на яхтата е със съпруга си Доминго Индоян, който е по-възрастен от нея с две години. Тя е само на 44, а до него изглежда като леля му. Затова ви изглежда като младеж.

# 2 395
Йончева е от по-новото поколение оперни певици, които залагат на разчупване на традиционно консервативния стил. Бях втрещена от вида на Cristina Pasaroiu, румънска дива, която пее с Андреа Бочели. Досущ с визия на фолк певачка - то филъри, то цици... Но пее като звяр.

# 2 396
Соня Йончева, я знам още от преди много години и то заради брат и. Марин Йончев участва в първото певческо риалити у нас "Стар академи" и го спечели. Имаше талант и пееше прекрасно арии, но беше закръгленичък и мързелив и доста го хейтеха. Помня някаква тренерка все го натискаше да тренира и отслабва. Пак оттам изгряха Аксиния, Ивайло, Вяра и Клавдия. Сега всички са потънали в анонимност.

Последна редакция: ср, 26 авг 2026, 11:03 от Jess!

# 2 397
Соня Йончева на снимките на яхтата е със съпруга си Доминго Индоян, който е по-възрастен от нея с две години. Тя е само на 44, а до него изглежда като леля му. Затова ви изглежда като младеж.
Въх! Извинявам се, аз реших че е някое младо петле, по-малък от нея със 7 - 8 години...
Няма да спорим, за мен краката на Йончева са хубави конструктивно - прасец, глезен, коляно - добре оформени. Биха ми харесали по-слаби, но това си е моят вкус. Краката на Флорин също са елегантни за мен, не ми приличат на кренвирши, а и давам допълнителен кредит за фигурата й, предвид, че е на 60 години.
Гърдите на Йончева не са тъжни, имат плътност, но не ми харесват като форма и не бих ги представяла в такива огромни деколтета - да, да, мъжа й и ги харесва, спокойно.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 авг 2026, 11:30 от Tess d`Urberville

# 2 398
Не мога да повярвам, че Соня ми е почти набор Bowtie Определено излъчването и е на по-възрастна жена и с тия къси поли.. не знам.
Мъжа и наистина изглежда с 10 г по-млад от нея.

# 2 399
За мен една от най-красивите и представителни млади оперни певици е Тамара Радженович.
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт