Звездни компромати - август'26

• 281 213
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 2 715
Като написах в Гугъл "знае 5 езика" и ми излезе Ана Шермин от "Ергенът". Пазете се.

# 2 716
  • софия
Много искам Франциска да се върне - позитивна, забавна, с хубаво чувство за хумор, красива.

# 2 717
Лора Добрева се присъединила към екипа на предаването „Преди обед“ по bTV като водеща на специалното студио „Ергенът: Любов в Рая“. Франциска се посвети на треньорската си дейност по спортни танци.. Ако се върне ще даде съвсем различен облик на предаването, много позитивна и харизматична е.

И аз идвах с тази новина. След последното си мнение питах Джемини. Жалко. Яна Донева остава.

# 2 718
Франциска е много глуповата, да не говорим колко лапсуси правеше, докато със Зейнеб мъчеха ефира. Неслучайно от това трио остана само Оля.

# 2 719
  • София
Пак ли се завърна от щатско тази жееница?

# 2 720
За мой ужас, се оказа, че има и рок група Шермин, и е зодия овен като Леонардо да Винчи.

# 2 721
Франциска е най-добрата възможна опция за Преди Обед. Позитивна, усмихната, много харизматична и естествена.

# 2 722
Някоя от сегашните се маха ли?
Лора съм я мяркала няколко пъти в това студио Ергенът като гост и коментатор. Явно е спец по темата Simple Smile

# 2 723
Като споменавате Лора, току-що видях във фийда си пост на Мира, че първият ѝ съпруг и баща на Лора е починал:

# 2 724
Помня го и даже му симпатизирам. Ето един милионер, който си харчи парите и е приятен за околните.
Помня, че детенцето му имаше някакъв проблем с ръчичката след раждането, радвам се, че всичко е вече зад гърба им. Жена му има страхотно тяло Nature Sparkles

Всъщност се касаеше за вродено състояние, наречено вълча уста (цепка на небцето).
Оперирано е успешно, когато е било на 6 месеца.

Много ги харесвам и аз Simple Smile

# 2 725
Франциска беше меко казано неприятна. Не особено умна и речовита, но за сметка на това арогантна, самовлюбена и надута. Да си седи в Сащ и Полша.

# 2 726
Марчето и Марая...то не са детелинки, не са обувки Close и разкопчани чанти...
Скрит текст:
Снимката крещи: "Най-сетне хванахме Господ за ... дрехата и нямаме намерение да пускаме!"

# 2 727
Е добре де, Марая защо с една и съща чанта постоянно ходи ? Да й вземат барем още 1, да си ги сменя.

# 2 728
Ами да! DMS: Чанта за Марая!

# 2 729
  • гр.Пловдив
Какъв е семейният статут на Мария-Силвестър? Днес гледах епизод от Бригадата и по принцип много й симпатизирам,но не зная подробности за мъж-дете?

Общи условия

Активация на акаунт