Звездни компромати - август'26

• 281 153
  • 2 942
  •   1
Отговори
# 2 730
Има син от Силвестър Силвесторов с който е разделена, момчето трябва да е голямо вече.

# 2 731
Като кукла е била Мира. И сега е много красива жена.

# 2 732
  • На морето!
И аз много харесвам Мария Силвестър.
Голямо е момчето й, в Испанската гимназия. Тя дълго време преживяваше този странник Силвестър. Скоро имаше някакво гадже, възмущаваха се тук, че бил по-малък от нея.

# 2 733
  • Sofia
Вчера я гледах Мария С.,че участва и в сериала”Алфа”.

# 2 734
Laetitia Casta
Скрит текст:

# 2 735
Гледам в профила на Ивайла Бакалова видео за участието във фермата. И толкова състарена изглежда, поне на 55, вратът и е доста сбръчкан, кожата на лицето състарена. Не знам на какво се дължи.

# 2 736
На Летисия полата... Тези поли с платка не бяха ли модерни в началото на 90-те? Няма да коментирам материята и цвета, нито съчетанието с бяла риза. Защо се носят като повлекани тези звезди?

Ивайла наистина е доста зле в лице, а е само на 45 години и уж има пари и достъп до квалитетни процедури.

# 2 737
Последното с което бих описала Летисия Каста е повлекана.
Харесват ми ризата и полата. Все пак модата се връща през няколко години.

# 2 738
Laetitia Casta
Скрит текст:

Каква виталност, каква фигура, каква съхранена естествена хубост!

# 2 739
  • Sofia
Момчето на Мария и Силвестър завърши професионална гимназия и от тази година ще е студент. Много възпитан младеж.

# 2 740
Марчето и Марая...то не са детелинки, не са обувки Close и разкопчани чанти...
Скрит текст:
Снимката крещи: "Най-сетне хванахме Господ за ... дрехата и нямаме намерение да пускаме!"

Спокойно може да се ползва фразата- проклятие "Мара и сие да ти налазят сина." Тюдор, Тюдор, свестни жени няма ли в тоя свят?!

# 2 741
Е то каква гаранция че той е свестен:-))

# 2 742
И аз много харесвам Мария Силвестър.
Голямо е момчето й, в Испанската гимназия. Тя дълго време преживяваше този странник Силвестър. Скоро имаше някакво гадже, възмущаваха се тук, че бил по-малък от нея.
В края на последните епизоди, през пролетта, се чу, че е бременна.

# 2 743
Познахте за Лора, на Мира Добрева. Преди гледахме родителите, тамън се оттървахме, сега ни навират отрочетата, аман.

# 2 744
  • До морето
Аз съм гледала Лора Добрева в Черешката и 1-2 интервюта с майка й и имам много приятни впечатления. Ще й дам шанс. Не е виновна, че майка й е известна
На Зейнеб майка й като е камериерка, това направи ли я по-кадърна водеща?!

Общи условия

Активация на акаунт