Априлчета 2027

• 1 092
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен 🤩 Вчера писах в групата за мартенските бебета, но днес на ехограф излезе термин 01.04, та ще видим.
Бременна съм за втори път, като първото си детенце родих януари тази година 🤪
Както първата бременност, така и тази ще следя в Токуда. Налага се да направя пренатален тест след 10г.с., тъй като чхг-то ми беше доста високо..

# 46
  • Sofia
MariaNikolaeva, добре дошла. За сега вървим с един термин, моят е между 1-3 април. Като ако изчислявам по датата на трансфера ми е 01.04, но в болницата за сега го изчисляват по ПРМ, което се пада да е 03.04. Ще видим утре какво ще излезе на прегледа и ще питам как да ги смятам, защото, знам че при инвитро се смята по датата на трансфера.
Колко висок е бил чхг-то и какво общо има това с пренаталния тест като причина? По-скоро ми е интересно, не съм запозната с такава концепция. Иначе ние със сигурност ще правим пренатален.

# 47
ЧХГ-то в края на 5-та седмица ми беше 65000 😵💫 До колкото разбрах толкова висок резултат може да не означава нищо, но може и да означава, че бебчетата са няколко или има аномалии. Моята АГ по принцип не се кефи на прена тестове и смята, че ФМ е достатъчно, нооо щом да ми каже, че този път иска да направя задължително, има причина да се притеснява ..

# 48
Всичко ще бъде наред! На ехограф не се ли видя дали са близнаци? Кой пренатален тест ще правиш, питам и аз от любопитство.

ЧХГ-то в края на 5-та седмица ми беше 65000 😵💫 До колкото разбрах толкова висок резултат може да не означава нищо, но може и да означава, че бебчетата са няколко или има аномалии. Моята АГ по принцип не се кефи на прена тестове и смята, че ФМ е достатъчно, нооо щом да ми каже, че този път иска да направя задължително, има причина да се притеснява ..

# 49
И аз се чудя кой пренатален да избера
Предният път бях при Cell Genetics, но тогава ми ги препоръчаха и не съм ровила инфо,а сега не знам къде да направя
Аз съм на първи преглед чак на 20.08,ще съм 5+4 г.с надявам се види нещо

Общи условия

Активация на акаунт