Априлчета 2027

• 1 472
  • 65
  •   1
Отговори
# 60
Аз ще ходя на преглед след седмица. Ще съм в 5г4д направо като ви чета се чудя дали да не изместя часа ама имам и голямо нетърпение!

# 61
  • Sofia
5+4 все още е рано. Но ако се развиват нормално нещата би трябвало да се видят плодният сак и жълтъчно мехурче. Ембрион не съм сигурна, дали ще се види толкова рано, но е индивидуално.

Последна редакция: чт, 13 авг 2026, 23:07 от Rouina91

# 62
При мен 5+4 се видя плоден сак с жълтъчно мехурче и леки пулсации и ми предписаха медикаменти и витамини , според мен този преглед е важен за да се установи къде е бременността. Вика ме след 10 дни точно в 7 г с за да се види сърцето.

# 63
Здравейте, момичета, аз съм вече 6+2. Почнаха ли вече симтомите про вас? От 5+4 повръщам всеки ден. Вчера видяхме вече сърчице на бебето, а днес едва ставам от леглото. Много съм изморена и ми е гадно. Мислех, че и тази бременност ще ми мине лекичко като другата, но като гледам ще е по-тежко. Предния път повръщането започна чак към 9-та и беше до 12-та през ден. Нямам търпение да стигна 12-та седмица, тогава почва да олеква. Да видим как ще го избутам с едногодишно детенце вкъщи. Как е при вас?

# 64
  • Sofia
Аз всъщност бях доста добре до преди 2-3 дена. От около толкова вече 2-3 усещам периодично дразнене в стомаха, киселини и гадене. Онзи ден вечерта и повърнах за 1ви път. Днес от както станах ми е цял ден гадно и пак имам позиви за повръщане, но нищо не излиза. Апетита ми доста е спаднал и похапвам по малко. Общо взето вече не ми е идеално. Последните дни усещах дискомфорт основно вечер, но днес от сутринта ми е гадно.

# 65
Аз изобщо нямам симптоми, освен лека сънливост, но не бързам да се радвам, защото утре съм точно 5г.с и знам,че е рано.

Общи условия

Активация на акаунт