Априлчета 2027

• 14 840
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Мами здравейте! Първа бременност ми е и съм в 14гс като последният ми преглед беше на 16.09 и АГ ми пусна кръвни и микробиология. Аз сама си бях пуснала преди това собствена обширна микробиология за собствено успокоение, на която ми излязоха уреяплазма и липса на лактобацили. Пратих и резултата веднага след като излезе и тя не ми отговори до прегледа на 16ти. Тогава ми каза че ще ми пусне и тя микробиология и накрая на прегледа ми даде бележка че следващия преглед ми е след месец. Аз направих изследването на същия ден (16.09) и ми излезе 4та степен на чистота и множество левкоцити (възпаление) + липса на лактобацили. Изпратих и изследването след това и звънях и нищо. Понеже знам че веднага изписват антибиотици не бързам да търся друг лекар, а пробвам други изчистващи методи, но вече започвам да се притеснявам, защото съм болна за втори път от както съм бременна и не мисля, че в това състояние мога да преборя сама и фекция 😓. Следващият ми преглед при нея е на 13.10
Какво мислите?

# 736
Уреаплазмата по време на бременност (а и не само) не е състояние, което трябва да бъде подценявано. Не го казвам с цел да Ви изплаша, а просто съм прочела някой друг случай тук из форума. Моят съвет е да потърсите второ мнение.

# 737
Който е пускал Vision, за колко време ви излезе резултат?

# 738
Аз хода принДр Христов в Надежда. Намериха ми оскъдно ешерихия коли и липсва на лактобацили. Преписа ми 7 дена по две Амоксиклав вагинално което го вземах от Надежда. Каза да не се притеснявам но не ми е все едно като видях че имам бактерии във влагалищетото и то ешерихия където съм чела че се трудно маха

# 739
  • Sofia
Аз май също ще съм с драма. Пусках днес стерилна урина и обикновена - повторно. Понеже на 30 на прегледа ми бяха назначили и имаше някакви изменения там. Реших в друга лаборатория да пусна вече стерилна след тоалет, баня, чистене а у, защото първата беше на място по средата на деня и доста време след тоалет. Та на обикновената пише, че се изолират бактерии и сега чакам антибиограма за да звъня. Дано док да ме отрази, че не знам какво да правя иначе. До сега само веднъж съм се виждала с нея, та не знам.

Elena.karadjova, на 17.09 пусках и на 23.09 ми върнаха обаждане и пратиха мейл. Бързо става.

# 740
И аз чакам резултат от Вижън, нямам търпение, честно казано, на 30.09 го пуснах.

# 741
И аз пуснах на 30.09, в Афродита и чакам.

# 742
Пуснах на 23.09, излезе на 30.09. Точно една седмица след пробата. Обикновено след седмица излизат.

Общи условия

Активация на акаунт