Априлчета 2027

• 9 024
  • 456
  •   3
Отговори
# 405
Мооже ли да видим и при мен какъв пол ще покаже таблицата на Ванга 🥹
29 години, юли

# 406
Мооже ли да видим и при мен какъв пол ще покаже таблицата на Ванга 🥹
29 години, юли
Момче

# 407
Намерих таблицата в интернет. За първото ми показва момиче, а то е момче 😩 Ще видим сега дали ще познае

# 408
Намерих таблицата в интернет. За първото ми показва момиче, а то е момче 😩 Ще видим сега дали ще познае
Тази таблица в интернет не е същата като моята. Тази по която ви казвам е от много стара книга на Ванга.
Кажете с първата бременност на колко сте били и кой месец е да сравним

# 409
Можеш ли да погледнеш и за мен? Бях на 32 с първото ми дете и е станало края на юни - началото на юли (просто тогава бяхме на почивка и имахме опити и не знам от кой точно е станал). Имам момченце 😁

# 410
Можеш ли да погледнеш и за мен? Бях на 32 с първото ми дете и е станало края на юни - началото на юли (просто тогава бяхме на почивка и имахме опити и не знам от кой точно е станал). Имам момченце 😁

Юни и юли го дава момиче. 😂
Значиии, процентите падат сякаш. Ако има и други мами с предишни бременности, нека споделят, ще сравним.
Само са “важни” навършените години и точен месец на зачатие.

# 411
Да, да. Аз септември имам рожден ден, така че юни-юли при всички случаи съм си била на 32 все още 😁 Значи тук не е познало ама се надявам този път да познае. Ще кажа след пренаталния.

# 412
С дъщеря ми забременях декември,бях на 24

# 413
Колко от вас ще си правят кръвен за пола? Аз мисля да си изчакам аг да ми каже.

# 414
Добавете и мен

# 415
Момичета имам следния въпрос. По време на майчинство , начислява ли се попринцип полагаемия годишен отпуск, който попринцип се полага , когато си нормално на работа?

# 416
Момичета имам следния въпрос. По време на майчинство , начислява ли се попринцип полагаемия годишен отпуск, който попринцип се полага , когато си нормално на работа?

Не, отпускът ти се трупа във фирмата, в която работиш и след като се върнеш на работа имаш право да го използваш. Ако евентуално напуснеш, са длъжни да ти го платят и за двете години майчинство.

# 417
Колко от вас ще си правят кръвен за пола? Аз мисля да си изчакам аг да ми каже.
Аз питах моята АГ, но каза да изчакам БХС и първата фетална, така че на този етап си чакам, ако говориш за тези пренаталните тестове за хромозомни аномалии + пол.

# 418
Да, за това питам

# 419
  • Sofia
И ние ще правим след ФМ и БХС. Не толкова, че ме вълнува пола, колкото за спокойствие, че бебето е здраво и няма да има изненади.

Общи условия

Активация на акаунт