Априлчета 2027

• 10 123
  • 507
  •   3
Отговори
# 495
Аз едвам си намирам място от болки в гърба и кръста да спя от почти месец, изведнъж ме хвана и до сега е все така.

# 496
Ха, много интересно. Сигурна сте, че е март, а не края на февруари и навършените години са 24? Не оспорвам паметта ви или способността ви да смятате, но февруари дава момиче (24), а март (23) е момиче, затова питам.
Нямам търпение всички да споделят какъв пол очакват и да сравним до колко е вярна тази таблица.
До скоро ѝ вярвах на 100%, но след като установих, че на майка ми бременността с мен не излиза, както е по календар, то вече не толкова.  😂

А относно симптомите, те с всяка бременност са различни, без значение от пола (според мен).
Аз също се чувствам много по-различно, от колкото с предната бременност.
Да, на 100% съм сигурна, че е март, а 24г ги бях навършила повече от месец преди това.
Аз имах зацапване кафяво също и ходих да ме видят късно вечерта, изписаха ми утрогестан. За първи път имам в 11г.с. , миналата бременност пък изобщо. Малко съм в шок още, но не видяха отлепяне, не знам от какво се получи

# 497
Ха, много интересно. Сигурна сте, че е март, а не края на февруари и навършените години са 24? Не оспорвам паметта ви или способността ви да смятате, но февруари дава момиче (24), а март (23) е момиче, затова питам.
Нямам търпение всички да споделят какъв пол очакват и да сравним до колко е вярна тази таблица.
До скоро ѝ вярвах на 100%, но след като установих, че на майка ми бременността с мен не излиза, както е по календар, то вече не толкова.  😂

А относно симптомите, те с всяка бременност са различни, без значение от пола (според мен).
Аз също се чувствам много по-различно, от колкото с предната бременност.
Да, на 100% съм сигурна, че е март, а 24г ги бях навършила повече от месец преди това.
Аз имах зацапване кафяво също и ходих да ме видят късно вечерта, изписаха ми утрогестан. За първи път имам в 11г.с. , миналата бременност пък изобщо. Малко съм в шок още, но не видяха отлепяне, не знам от какво се получи
На мен докторката ми беше изписала прогестерон (мисля) като бях прокървила в 5 седмица, но реших, че няма да го пия, тъй като още не беше установено, дали ембриона има пулс, и дали изобщо има ембрион. Смятам, че ако ще става нещо, то ще си стане. Разбира се, ако се знае, че плодът е здрав, тогава да, както майка ми от 4 месец е била на легло с мен и на лекарства.
Иначе за календара, явноо хич не е верен.😂

# 498
Здравейте, бъдещи мами!
Подарявам шапки, подходящи за съобщаване/фотосесия с надписи MOM и DAD.
Която от вас има интерес - да се свърже с мен. 🥰 Лека бременеене! 😍

# 499
Имам съвсем леко зацапване по бельото аз… при избърсване нищо, но се притесних.
В 5/6 седмица си имах доста по-видимо зацапване, докторката, каза че е не е притеснително и най-вероятно се дължи на това, че бяхме правили секс предния ден.
Сега е 2-3 дни след това, та се надявам да не е нещо притеснително…

Аз също съм със зацапване още от началото на бременността. Горе долу един път в седмицата имам няколко капки ръждива кръв и след това минимум 3-4 дни чистене на кафеникава. (Това е защото матката не контрахира, както по време на цикъл и кръвта трябва да използва само гравитацията и се желязото в нея се окислява в кафяво) В началото бях силно притеснена. Лекарката от клиниката в Прага ми вдигна прогестерона на “конска” доза, след като генеколожката ми в Германия намери хематомб. И двете обаче ме увериха, че ако нямам силни, или усилващи се болки съпъстващи зацапването - всичко е наред. Предвид предисторията ми… ходя всеки път на преглед, за да се уверя, че наистина всичко е наред. И за сега - слава Богу - е така. В понеделник бях на редовен преглед и лекарката каза, че най-вероятно до 13 седмица минимум ще съм така.

Откъм симптомите - ту запушен нос, ту хрътка; ту гадене, ту енергичност. Гърдите ми ще се пръснат. Преди 2 седмици си купих две нови бюстиета, които вече не ми стават.  Мога да спя денонощно и уикендите дори го правя Wink От гаденето нямам много апетит, но ям за да не ми се гади.  Качила съм около килограм.

Коремчето ми е подуто от началото, но това е от приема на хормони. Нямам търпение вече да минат следващите две седмици и матката да се качи над венериния хълм. Има да се пъча от там нататък Wink))

В този ред на мисли… приятно кръглеене, момичета.

# 500
Лелеее, как само един килограм… завиждам ви хаха.
Аз вече съм +4, което по принцип изобщо не е добре, но аз лежах 3 седмици без никакво движение, отделно от близо 20 дни съм ужасно запечена.
Вчера не легнах са минута, направих си обяд, успях да пия кафе сутринта, даже не бях с пижама - има светлина в тунела.😂
Надявам се вече да се пораздвижа и да оправя тези килограми.

# 501
И аз съм с 4кг нагоре, не си сама😅😂

# 502
  • Sofia
За 2 седмици съм 2 нагоре. Та и при мен има напредък.

# 503
От миналата седмица не смея да се кача на този враг кантара. От положителния тест до миналата седмица съм качила 2 кг на цялото ми движение и старание. Имайте предвид, че ходя по 15-20 хиляди крачки на ден, че в някои дни и повече. Не е като тренировките преди да забременея, но пак си е движение и въпреки всичко съм нагоре… Tired Face

# 504
  • Sofia
Че аз за 2 седмици съм +2 килца. Може да е и от задържането на течности покрай прогестерона и преднизолона. Аз като цяло имам нужда и желание да кача, та много им се зарадвах на тези килограмчета.

# 505
Аз изобщо не искам. Тъкмо се справих с много излишни килограми и най-накрая се върнах в старото си тяло. Grinning

# 506
Привет, момичета. И аз съм с термин април 2027, досега само ви четях и чаках днес да мина първи преглед, за да пиша. Втора бременност ми е, имам момче на 8, на 40 съм. За килата не ми се коментира, за 1 г.качих 10 кила и сега ми е тежко, а съм в началото на пътя. Ограничавам се много с хапването, че съм и лакомия и става страшно, като изтърва козите. Единствено ми се спи доста, нито ми е лошо, нито нищо, аз и с първото бях така.  Ако всичко е наред, смятам да работя до февруари. Ще правя пренатален след 2седмици, дано всичко е наред.

# 507
Здравейте, момичета! Днес бях на преглед. Всичко изглежда нормално - аз съм 9+3, плодът отговаря на 9+2, казаха че е нормално.
Попитах за пулса, казаха че е силен. Нямам търпение другата седмица да си отида при моята гинеколожка в България, ще пускам кръвни, живот и здраве ФМ началото на октомври.
Надявам се всичко да е наред. ☺

Общи условия

Активация на акаунт