Априлчета 2027

• 11 267
  • 586
  •   4
Отговори
# 570
Ох, това пишкане… наистина е адски досадно, особено през нощта.
Сутрин съм добре, закуся ли и ставам огромна…

# 571
И на мен ми писна от това нощно тропосване до тоалетната, че и понякога заспивам трудно…

# 572
С първото дете не помня такова ходене до тоалетна нощем. Сега ставам минимум по 2 пъти и никъде не светвам, да не се разсъня 😄 Проблемът при мен е, че надебелях преди да забременея, т.е.на старта си бях тежка и без бебе и си имах и корем. Направо не знам до април какво ще стане, затова се ограничавам с яденето и смятам да работя до последно, защото, остана ли вкъщи до хладилника и край. Яде ми се постоянно кисело мляко и таратор. Я кажете нещо бабино за киселини, по принцип пия Гавискон, но в момента нямам под ръка.

# 573
Здравейте, някоя от вас с открита Кандида в цитонамазка. Прегледа ми е след 10 дни и искам да знам как може да се лекувам. Нямам някакви тежки симптоми, но се притеснявам и искам да елиминирам проблема…

Изпратете резултата на АГ преди прегледа, за да започнете лечението. Най-добре следящият Ви лекар да Ви каже. При мен излезе кандида по време на прием на антибиотик и лечението беше само глобули.

# 574
Да, на мен също ми писна всяка нощ едно и също по два-три пъти. Не пия ли вода вечерта започва да ми залепва устата-пия ли виждам си сметката през нощта, е угодия няма.. И си викам ще се наспивам сега, че после не се знае кога, е честно да ви кажа будя се през 2 часа май съм подготвена с разбутеният сън, откакто разбрах, че съм бременна😂

# 575
Една приятелка каза “Докато ги родим, че и след това все ще им треперим” Grinning

Баща ми казва “мислиш го само през първите 33 години, за после още не знам..” 😁 (аз съм на 33) Та те така. Винаги ще си ти е притеснено все за нещо с децата.

# 576
Тук съм за малко спамче. Някак не мога да се сдържа да не ви покажа реалността GrinningGrinningGrinning

# 577
Момичета, някоя от вас има ли готови НИПТ резултати?

# 578
Момичета, някоя от вас има ли готови НИПТ резултати?

Аз имам от понеделник 14.09, пуснах НИПТ в Cell genetics, излезе за 6 дни.

# 579
Бях останала с впечатлението, че се чака 2 седмици. Сега видях, че моите са излезли за точно седмица (специално в cell genetics)

# 580
Ехер, супер бързо, браво Black Orchid! Предполагам всичко е наред.
Излезе ли ви полът? 🤗

Нашите ги пуснахме понеделник, 14ти, но като гледам отзивите в интернет за лабораторията и типа тест, ще си почакаме поне още седмица 😅

# 581
Ехер, супер бързо, браво Black Orchid! Предполагам всичко е наред.
Излезе ли ви полът? 🤗

Нашите ги пуснахме понеделник, 14ти, но като гледам отзивите в интернет за лабораторията и типа тест, ще си почакаме поне още седмица 😅
Нее, това е с предната бременност. Сега ми предстои да пускам - на 23.09.
В коя лаборатория пуснахте и кой тест?

# 582
Аз мисля да пусна Vision, най-малкият пакет.

# 583
Аз живея в Испания, но все пак - ето този тест, ако на някой му е интересно да сравни цени и какво включва:
https://eurofins-megalab.com/producto/test-prenatal-everli-plus/

# 584
Leana21 - Изглежда добре. Всички хромозоми ли включва? Тъй като не видях да пише определени.
Ако трябва да съм честна, предния път пуснах всички хромозоми, защото тестът беше намален и имаше 200-300 лв. разлика от стандартния с 3-те най-чести, някакъв знак от съдбата. Този път пак ще пусна всички, въпреки че разликата в цената е около €500.😁
Вярвам, че всичко ще бъде наред, защото ми се струва нереално два пъти подред да ми се случи едно и също нещо, но ако трябва да съм честна се притеснявам адски много… колкото и да си навивам, че този път всичко ще е наред, такава травма ми остана и с такава болка се сещам за момента, в който ми се обадиха от клиниката и ми казаха лошата новина, че цялото ми тяло изтръпва и една буца ми се появява в гърлото.
Извинявам се, ако разстройвам някоя от вас или провокирам страх, заради това което ми се е случило, но наистина имам нужда от подкрепа и някак анонимно, чувствам че мога да изразя болката си. Искам да съм силна пред близките ми, не искам да ги стресирам, особено майка ми, която е същия филм като мен.
Просто се моля на Господ всяка една от нас да плаче от радост април месец.❤

Последна редакция: нд, 20 сеп 2026, 20:33 от Black Orchid

Общи условия

Активация на акаунт