Априлчета 2027

• 14 514
  • 723
  •   3
Отговори
# 675
Аз още си чакам за резултат…

# 676
Аз пусках в 10+4 в Cell genetics и имах 18% ДНК фракция. 🤷🏽♀

Аз в Афродита 10+5 имах също 18%

# 677
Здравейте! Преди малко излязоха резултатите. Всичко е наред, имаме си напълно здраво бебче. Е, и при нас не позна календарът на Ванга, ще си имаме момиче.😍

# 678
Още една дама, честито мила🩷

# 679
Момичета минах и аз феталната. Всичко е почти наред. Има си всичко- здраво сърце, крачета, бъбречета, кръвотока е добър.  И каза, че е момченце 💙. Единствено измери първоначално НТ 2.5, а после 2.1. Бях при професор Марков, записа за НТ по високата стойност.Той не изрази никакви притеснения, каза че е в норма, но отива в лека  горна граница. И естествено от там нататък… сещайте се, че аз вече бях във филма. Отивам сега в Афродита да пусна НИПТ.
Моля ви, за кураж някоя с НТ над 2, вече да е излязъл НИПТ.

# 680
Орхидея, чудесни новини! А при теб какви са симптомите? Сладко яде ли ти се, кожата ти как е 😁

# 681
Имах гадене, много ми се спеше. Ям си солено, но аз по принцип не ям сладко, освен кисели желирани бонбони тип спагетки и шоколадово суфле. Злояда съм си по принцип, злояда съм и с бременността. Иначе за кожата, излизат ми пъпки през няколко дни имам по 1-2 нови, но аз и преди това си имах и ми излизаха. Клонях към момче, заради таблицата, но се надявах на момиченце. 🥹❤
Флорина, какво е НТ?

# 682
Според мен тези сиптоми нямат нищо общо с пола.. Това май са бабини деветини Grin Аз двата пъти съм с момиче (първото ми дете и сега бременна) нищо общо в симптомите... Сега го карам много по-зле, но се надявам сега да е зорът, после живот и здраве да е леко с две деца Laughing

# 683
НТ е нухална транслуценция. Измерва се при феталната морфология.

# 684
Излезе ми бхс, абсолютно всичко е прекрасно, буквално шанса за синдорми и аномалии ми е 1:100 000, а това си е прага🥰

# 685
Разбирам. Дано всичко е наред, стискаме палци, но щом професорът е казал, че е в норма, значи всичко е наред. Страхотни специалисти са в Марковс! Знам, че е трудно да не се тревожите, докато не излязат резултатите, но знаете че е хубаво вие да сте спокойна, за да е спокойно и бебчето.

# 686
  • Sofia
Момичета, днес минах 1вата женска консултация след феталната морфология. До преди това ме следеше репродуктивната и вече се прехвърлихме официално към женска консултация. Малкият си беше идеален днес, макар че имах съмнения, защото последно време почти никакви симптоми нямах и се чувствам идеално. Абе все едно не съм бременна. Ако не му знаехме пола на бебето, днес със сигурност щяхме да го разберем. Толкова гордо си беше развял мажествеността, че няма на къде. Много шавливичък ще излезе. Не спря да шава и да се мърда. Общо взето всичко си е наред за срока в който се намираме и аз останах много доволна. Пуснахме изследвания и ми взеха секрет за микробиология. Чакаме резултатите и ще видим вече на къде. За жалост прогестерона отново остава в схемата и пак ми казаха, че не е ОК да го спираме още...Май ще си остане мой спътник до края ама каквото такова.

# 687
Какво включва микробиологията по време на бременност? Какво изследват?

# 688
На мен ми взеха мб, а след женската ми назначиха пълна кръвна картина, хепатит б, сифилис, хив, кръвна група, още няколко кръвни и разширена урина.

# 689
  • Sofia
Да и на мен ми назначиха ПКК, урина и вирусология + кръвна група. Взеха ми секрет за микробиология. Би трябвало да си е стандартна микробиология. Зависи къде се следиш и каква им е практиката. кандиди, бактериална вагиноза и лактобацили би трябвало да обхваща и други патогени ако има, не знам и аз.. При мен в Надежда до сега не е излизало нищо, а съм пускала няколко вече,  така, че не съм сигурна какво обхваща.

Общи условия

Активация на акаунт