Априлчета 2027

• 14 351
  • 721
  •   5
Отговори
# 705
Моите пуснах на 23.09, излязоха вчера на 30.09. Обикновено излизат между 5 и 7 работни дни. Не очаквай да излязат по-рано, защото аз се бях нагласила за това и се побърках от чакане.😃

# 706
Здравейте и от мен,

Днес се регистрирах за женска консултация. Взеха ми кръв за първите изследвания по каса, урина, секрет за цитонамазка и микробиология.
Гледаха ме и на ехограф, а феталната ще е следващата седмица. Всичко е наред с бебето, големичко ми се видя 😆 казаха че отговаря на 11 +5, а аз по календар съм 10 + 5, което малко ме озадачи.
Взеха ми и кръв от Афродита, пуснах vision + и вече и ние сме в клуба на чакащите. Ще се опитам да не го мисля постоянно и без това съм затрупана със задачки покрай баткото и в работата, та това че съм ангажирана определено помага на обичайното ми филмиране за тези неща.
Има ли други дами от Варна ? При кой се насочихте за фетална ?

# 707
Здравейте и от мен,

Днес се регистрирах за женска консултация. Взеха ми кръв за първите изследвания по каса, урина, секрет за цитонамазка и микробиология.
Гледаха ме и на ехограф, а феталната ще е следващата седмица. Всичко е наред с бебето, големичко ми се видя 😆 казаха че отговаря на 11 +5, а аз по календар съм 10 + 5, което малко ме озадачи.
Взеха ми и кръв от Афродита, пуснах vision + и вече и ние сме в клуба на чакащите. Ще се опитам да не го мисля постоянно и без това съм затрупана със задачки покрай баткото и в работата, та това че съм ангажирана определено помага на обичайното ми филмиране за тези неща.
Има ли други дами от Варна ? При кой се насочихте за фетална ?
Бих препоръчала за Варна доц. Анжел, която тъкмо идната седмица се връща на работа след майчинство. На мен ми се наложи да отида при друг лекар (д-р Липчева), т.к. доц. Анжел още беше в отпуск, но ми беше обяснено всичко точно и ясно за всички органи и системи на бебето, какво се вижда и т.н., така че само хубави неща мога да кажа за д-р Липчева.

# 708
Чувала съм недобри отзиви за д-р Анжел. Не обяснавала в детайли, а и апаратурата не била 3D/4D. Аз ще правя в Майчин Дом.

# 709
Ходила съм при д-р Анжел преди време и имам добри впечатления. Мислех до си водя консултациите при нея, но като се обадих, първите часове бяха за края на октомври, което не ме устройваше.
Аз имам час за фетална за другата седмица при д-р Табакова.

# 710
Търся спешна препоръка за пренатален тест! От кой сте доволни.

# 711
  • Sofia

Аз правих Вижън в Афродита. Доволна съм. Взеха ми кръв на 17.09 на 23.09 имах резултати (имай на предвид, че имаше 3 почивни дена и на мен пак ми се стори доста бързо). Та доволна съм аз поне.

# 712
Тоест теста е Вижън

Аз правих Вижън в Афродита. Доволна съм. Взеха ми кръв на 17.09 на 23.09 имах резултати (имай на предвид, че имаше 3 почивни дена и на мен пак ми се стори доста бързо). Та доволна съм аз поне.

# 713
  • Sofia
Тоест теста е Вижън

Да, точно така. Ето тук пращам линк към страницата да разгледаш. Нямам мнение за другите чудех се между този и cell genetics. В крайна сметка реших да направя този, понеже беше много близо до мястото, където правих фетална морфология. Направих ги в един ден: https://visiontest.bg/visiontest-ceni-prenatalen-test-cena/
Пуснахме най-обикновеният VISION за 590 евро.

# 714
Ние също правихме в Афродита Vision Total е нашия.
Имайте предвид, че пробите се пращат в Италия, така че официалните почивни дни (през седмицата) нямат значение.

Последна редакция: пт, 02 окт 2026, 15:16 от Black Orchid

# 715
Ходила съм при д-р Анжел преди време и имам добри впечатления. Мислех до си водя консултациите при нея, но като се обадих, първите часове бяха за края на октомври, което не ме устройваше.
Аз имам час за фетална за другата седмица при д-р Табакова.

Здравей!!! Аз се следя при др Табакова, както и феталната беше при нея Simple Smile Много съм доволна

# 716
Момичета, някоя от вас била ли е на прогестерон и да са ѝ го спрели? На мен ми каза, че нямам нужда вече от прогестерон и да го спра постепенно. Имах последна останала капсула от 300 мг и 4 от 100 мг и я попитах това достатъчно ли е да се счете за постепенно спиране след тези 4 и тя ми отговори, че да. Сега обаче го мисля и се притеснявам (както винаги Grinning)

Аз също спирам прогестерона. И при мен разговора протече горе долу по същия начин, попита ме за колко дни имам. Утрогестан 400 2х1 слагах, в сряда 10+2гс сложих последните 2 глобули. Дуфастон до сряда пиех 3*1, вече съм на 2*1 - имам за още няколко дни.
Общо взето, радвам се, че ги спирам, но ме е страх..

# 717
  • Sofia
ААААААААААа....Само аз ли съм 14+ седмица и продължавам тая лепкава гняс? При мен нищо не се спира. Само увеличават и добавят... Grinning...

# 718
Е, не си сама аз май до края на бременноста ще го пия и слагам😬 Нещо такова каза доктора, след като мина след серклажа днес да ме види и каже.

# 719
Прогестерона за задържане ли го дават? Не съм наясно, сори за глупавия въпрос.😁

Общи условия

Активация на акаунт