Сетивно пътешествие с лимитираната серия на Ariel и Lenor Japanese Blossom

• 4 488
  • 390
  •   1
Отговори
# 30
Обичам да си пускам дифузер с арома масла. Вечер си паля свещи. Ароматът на току- що простряното пране е също ободряващ.

# 31
Пускам си музика от "нашето" време, ретро, докато си пия сутрешното кафе

# 32
Денят ми започва с ободрителен душ, а след това чаша ароматно кафе.И да си помечтая за Япония.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2026, 17:07 от depeva

# 33
Доставя ми удоволствие прането ми да ухае свежо и тонизиращо, пера ежедневно. И е вярно, че конкретен аромат ми връща хубави спомени. Дано си създам такива и от Япония Simple Smile

# 34
  • Пловдив
Да изпия кафето си на спокойствие, да помисля. Ароматите за мен навяват спомени

# 35
Аромата на прясно кафе, любима песен и ароматен дифузер с дъх на цитрус.

# 36
Обичам да свързвам аромат с конкретен спомен. Фен съм на ароматерапията и всяко етерично масло свързвам с различен сезон, място, спомен Simple Smile

# 37
Снимките и малките моменти с любимите ми хора.
Ароматът на парфюм, който ме връща към специални моменти.

# 38
  • Пловдив
Кои са вашите лични ритуали, които превръщат всеки ден в малко пътешествие към любимите спомени?

Снимки, парфюм, някоя дреха, запалена свещ.

# 39
Моите лични ритуали са чаша ароматно кафе , любим парфюм и огромна благодарност , че живея прекрасен живот! 🌸🌸🌸

# 40
  • София
Личният ми ритуал е да запачна деня с чаша кафе и 30 минути тишина.

# 41
Разглеждането на стари снимки и слушането на любима музика са моите ежедневни билети към най-скъпите спомени.

# 42
На първо място, за да започне добре деня - чаша кафе, която да ароматизира стаята, после ако има време, ритуал за здрава кожа на лицето, гледам снимки в почивките и най-любимото - избор на парфюм за деня, имам вече голяма колекция, всеки ме води на различно място и буди специфично настроение.

# 43
Кафето веднага след събуждане.

# 44
Сутрешното кафе на спокойствие, снимката на децата в някой съвсем обикновен ден, вечерното гушкане и разговорите преди сън, малките семейни традиции през уикенда… Обичам да запазвам тези моменти, защото именно те след време ще ни връщат към усещането за дома, смеха и времето, когато всички сме били заедно.

Общи условия

Активация на акаунт